Burçak Erbil
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.664
Bu bisikleti diğer bisikletlerimden elimde kalan parçalarla birkaç ay önce toplamıştım, ancak yer sıkıntısından dolayı satıyorum. Topladıktan sonra hiç kullanmadım. Kadro, ön maşa, aynakol, arka ruble ve ön aktarıcı (tümü Shimano Altus) bisikletin orjinal parçalarıdır. Diğer parçaları tümüyle şunlarla değişti;
- Shimano LX ön/arka göbekler
- Shimano LX arka aktarıcı
- Shimano Altus fren/vites kolları (21 vites, hiç kullanılmadı)
- Shimano STX furş takımı
- Zoom boyun / TranzX sele borusu
- Vuelta Jantlar / aluminyum jant telleri
- Tüm fren vites telleri Shimano SIS (teller tümüyle yeni, hiç kullanılmadı)
- Litech V-frenler / Shimano kartuşlu pabuçlar
- Maxxis lastikler
Bisikleti aslında kendim için topladığımdan çok itinalı şekilde tümüyle söküp yeniledim ve şu anda çoğu parçası sıfır ya da sıfıra yakın ayarda. Ayarlarını da çok hassas şekilde yaptım, her parçası mükemmel olarak çalışır durumda. Kısıtlı bütçeniz olup da ciddi olarak binebileceğiniz bir bisiklet arıyorsanız bu bisiklet tam size göre. Amortisörü olmamasına rağmen bu bisikletle dere yataklarından dahi indim. Halen de her türlü arazi şartında sorun çıkarmadan gidebileceğini söyleyebilirim.
Fiyat: 375 YTL
Telefon: 0533 3441726
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
- Shimano LX ön/arka göbekler
- Shimano LX arka aktarıcı
- Shimano Altus fren/vites kolları (21 vites, hiç kullanılmadı)
- Shimano STX furş takımı
- Zoom boyun / TranzX sele borusu
- Vuelta Jantlar / aluminyum jant telleri
- Tüm fren vites telleri Shimano SIS (teller tümüyle yeni, hiç kullanılmadı)
- Litech V-frenler / Shimano kartuşlu pabuçlar
- Maxxis lastikler
Bisikleti aslında kendim için topladığımdan çok itinalı şekilde tümüyle söküp yeniledim ve şu anda çoğu parçası sıfır ya da sıfıra yakın ayarda. Ayarlarını da çok hassas şekilde yaptım, her parçası mükemmel olarak çalışır durumda. Kısıtlı bütçeniz olup da ciddi olarak binebileceğiniz bir bisiklet arıyorsanız bu bisiklet tam size göre. Amortisörü olmamasına rağmen bu bisikletle dere yataklarından dahi indim. Halen de her türlü arazi şartında sorun çıkarmadan gidebileceğini söyleyebilirim.
Fiyat: 375 YTL
Telefon: 0533 3441726
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.