Scudo Sports

Carraro'nun Durumu

ozeltimci09

Daimi Üye
Tepki
160
İsim
Özgür
Bisiklet
Whistle
Arkadaşlar çarşıda gezerken karşılaştığım manzara ve bisiklete acıyarak bakmamdan bir kare :acpsnr:

https://i.hizliresim.com/NEdEyO.jpg

Scudo
Sorun nedir tam olarak.?

Çoğu kişinin bütçe yetersizliği ile alamadığı bisikletin hunharca pislik içinde kullanılması. Bence garip yani ben çok iyi bakarım

Herkes titiz olacak değil...

Ilk dikkat ettigim sey selenin ayarsizligi oldu. Bu sekilde kullanan birinin bisikleti duzgun bir sekilde kullanmasi beklenemez zaten..

Çalınmaya karşı kamuflaj. Bunların hepsi taktik. Şaka bir yana jantlardaki boncukları biz küçükken takardık :)

Bazı arkadaşlar ne varki bunda tarzı tepki gösterdi ama durumu gerçekten vahimdi bisikletin yani şahsen ben kullanmam o şekilde

Oturduğum yerde full suspensiyon ciddi maddi değeri olan bir bisikletli var. Çok sık karşılaşıyorum ama tekeri yanlamaktan kaydırmaktan erimiş ve o güzelim teknolojiyi kaldırımdan inmek için kullanıyor

• Beğen
Tepkiler: ozeltimci09
Sizin gibi insanlar, en sinir olduğum insan tiplerinden biridir, kusura bakın ya da bakmayın bilemem. Sizene insanların mallarına kac para verdiğinden, nasıl kullandığından , surekli bir eleştirme çabası , adamın parası var ki alıyor/ böyle kullanıyor. Sizin konu acmanizi gerektirecek bir durum söz konusu değil .

Belki adam cok bilinen bir markanin ust duzey komponentini kullanan bir petformans surucusudur de bu bisikleti oyle tangır tungur işler icin kullaniyordur? Onemsemiyordur, oyle rahatca saga sola dusunmeden atabilmek istiyordur?

O jantlardaki boncuklar olmasa dedigime belki inanabilirdim ama, sahsen ben de inanmadim. Boncuk ne lan?

• Beğen
Tepkiler: Furkan124
Geri