Scudo Sports

Carraro vs. b'Twin

130-150 km'lik yollarda performanslı kullandım demek istemiş sanırım öyle bir hız mümkün değil çünkü. :D

Scudo
bence de en fazla 80 90 duydum mtb lerle oda çok yorucu olur yokuş aşağı dışında :):)

O 80, 90 km hızlar da yalan yokuş aşağı bile çıkmaz dağ bisikleti ile o hız. :D

• Beğen
Tepkiler: Berke
130 , 150. Km'lik yollarda kullandım, anlamında. Söyledim :) :) :) 5000 km üstünde kullandım Sorunsuz bisiklet. Ayrıca elciklerle ilgili bir sorun yaşamadım, bence elciklere fazla takılma en kötüsü değiştirirsin.? Ama ben gibi yüzde seksen asfaltta kullanacaksan, şehir yada yol bisikleti al derim...

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Sinan Orha
Doğru soyluyorsun en kotu elcik değişir. Ben asfalttan çok dağda bayırda kullanmak hedefim var kısmetse bakalım artık kararım netleşti gibi ben bu 8.1 i alırım. Hepinize görüşleriniz için tek tek teşekkürler eder iyi geceler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: muzaffer KOCABAŞ
@Muzaffer K.

130 150 km yol parkurda hor kullandınız 130 basmadınız yanı

yani kimse btwin ın maşasından bahsetmemiş:)maşa olarak racon silver daha ustun
x7 vites sistemi ise deoreden 1 gomlek ustundur slx ile deore arası bişey bana gore:)

mt 15de cok matah bi jant seti degil zaten btwin in jant gobegi daha iyi olabilir mt15den

racon ağırlık/hafiflik/karbon/gidon kilit olarak mı üstün anlamadım

Bende 8.1 kullanıcısıyım gerçekten güzel bir bisiklet tabi karar sana kalmış buyur bak yaptığım turun görüntüleri. Sahİl turum 90 km

Merhabalar
Kısa süre İçerisinde açıklanacak olan tercih sonuçlarıyla beraber evime 6 km olan üniversitenin gelmesi durumunda yazın toplu taşıma kullanmak yerine bir mtb almaya karar verdim.
Birbirine yakın fiyatlı iki bisiklet arasında kararsızım.
(link)
(link)
Ulaşımın yanında 3-5 merdivenden inmek gibi bir hayalimde var :rolleyes:
Şimdiden teşekkürler
İyi forumlar...

rockrider 540 a yaklaşık 134321564 sefer bindim merak ettiklerini sorabilirsin.
BAKTIMDA cARRARO DAHA İYİ AYRICA BTWİN*İN frenlerini beğenmedim yani tekeri kitlemek için bayağı sıkmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: mustafa_balcı
frenleri kafama takıldı.performansı nasıl?

Tesekkurler

Aşağı yukarı aynı aslında bisiklet olarak. Tip olarak hangisi hoşuna giderse artık. Ben btwin ile başlamıştım bisiklet serüvenime. Memnundum açıkçası..

@PİSİKLET :)

İlk 6 ay "ücretsiz" bakımı var zaten btwin markasının. 6 aydan sonra kadroda ve ön maşada fabrikasal hata varsa ilgilenirler. Yoksa ücret istiyorlar.

Ben decathlon'un satış sonrası oluşabilecek sorunlarda (genelde) müşteri dostu politika izlemesinden dolayı B-Twin diyorum ayriyeten daha sempatik geliyor bana marka olarak. Fren konusunda da bu kadar gözünüzde büyütmeyin illaki ihtiyacınızı karşılayacaktır, bir seviyeden sonra yetersiz gelmeye başlasa bile kolayca değiştirilebilecek bir parça zaten.

@Gixxer haklisiniz.alisverisin arkasinda esnafin durmasi var buyuk bi firmanin durmasi var.ilgi alaka cok daha iyi olur gibi geliyo banada.

bende o yüzden kron xc 500 le RR520 arasında kaldım decathlona güvenerek 520 alıcam
tavsiyem mağazadan alma internetten sipariş ver mağazadan teslim al seçeneğini seç.

Geri