Scudo Sports

Carraro-Trek-Whistle Hangisi ?

bisiklette en az sağlamlık ve hafiflik kadar önemli bir unsur da ergonomi ve kullanım amacına uygunluktur ve bunlara kullanıcıya has değişkenlerdir. fotoğraflarda iki bisikletin açıları oldukça farklı görünüyor ; en iyisi öyle bir şansın varsa deneyip de almaktır...

• Beğen
Tepkiler: Bilal Tonyalı
Scudo
@Ufuk Sarımehmetoğlu

Evet çok masraf yapmak da istemiyorum ilerde değişebileceğim için. Trek çok pahalı geldi bana da. Teşekkürler.

@burak durel

Hidrolik frensiz edemem Rize'de v frenden neler cektim :) Servisler var araştırmıştım.

@oleaveagea

Ben de bugün alacağım yeri aradım yokmuş benim istediğim whistle den ama benzer modelleri var bi bakıcam gidip nasıl gidiyor diye :)

@Derviş ÖZCAN

Salcano nun fiyatı da aynı ki :) hatta daha pahalı. Whistle güzel.

sen kararını çoktan whistle den tarafa vermişsin gibi :)

güzel kardesim türk malı al trek in tek farkı gümrük farkıdır haa üs modellere lafım yok lakin giriş seviyesi için trek diyemem kadro dahil

trek alırsanız paranız oldukça ufak ufak ileride parçaları değiştirirsiniz yada salcanoyu alıp biraz para biriktirip direk kadroyu değiştirirsiniz tercih size kalmış

kadro bakımından trek tabiki whistle ve carrarodan çok çok daha kaliteli ama ekipman olarak diğerleri biraz daha kalite kaçıyor ama kadronun sağlamlığı daha iyi bence :)

Geri