Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@observer 2015-16 da üretilen sram via sistemli sıfır sedona bulabilirseniz bir tane de bana ayırttırın. Şu anda bulabileceğiniz ikinci el, ona da sahipleri 67 Mustang muamelesi yaptığından bulmak zor dostum. 327 bulursan o da güzel bisiklettir.

• Beğen
Tepkiler: everhard
Scudo
Merhaba 227 sahibiyim 700x35 lastikleriden bıktım .Biraz daha konfor istediğim için dağ bisikleti lastiği kadar olmsada yinde ona yakın bir kalın lastik takmak isigtoyrum.İstedigim şey konfor artık.Şehir içi çukurlarda hop noluyo deyip affalamamak.Bana tabiye edebileceğiniz bir lastik boyutu var mı ? Kalın lastik takıp daha güvenli bir şekilde sürmek istiyorum .Bunu yapamazsam dağ bisikletine geçicem artık .Şehirlerde şehir değil ki rahat edelim.

• Beğen
Tepkiler: caneria
Herkese merhaba. Bulunduğum çevredeki bisikletçilerde neredeyse hiçbir model olmadığından dolayı neredeyse bir tek Carraro Sportive 321 bulabildim. O da satılmadan almayı planlıyorum, ancak yine de karar vermek zor oluyor. Ciddi bir eksisi var mıdır bu modelin, tavsiye eder misiniz? Diğer alternatiflerim Corelli Fitbike 1.0, bir de bütçemin üzerinde olan Mosso Legarda 2024 (Carraro ile arasında 400 TL var, baya zor olacak o fiyata çıkmam).

Bostancı - Fenerbahçe arası sahilde kullanacağım, en fazla biraz Kadıköy'e kadar giderim. Amortisöre ihtiyacım olmaz diye anladım okuduklarımdan.

Bir diğer sorum da kadro ölçüsü. Boyum 1.70, iç bacak boyum 75. Carraro sağolsun kendi sitesinde ölçü belirtmemiş. Ben sanırım 48 denedim ve fena olmadı, ancak insan emin olamıyor çok kısa deneme şansım oldu. Sizce uygun bir ölçü müdür?

Çok soru sordum, okuyanlara şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: gulumseren
@citygray Sorunuzun kadro boyu ile ilgili şunu söylemek isterim. Her markanın kadro boyu farklı oluyor. Boyum 180 cm. Carraro Sportive 220 modelinin 46 kadro boyu olanını satın aldım. 51 kadro bisikletçide yoktu. Ancak daha öncesinde (arkadaşlarıma ait) iki adet farklı marka 51 kadro denemiştim. Carraro Sportive 227 de hiç rahat etmedim. Ancak La Pierre 51 kadroda gayet rahattm.
Satın aldığım 46 kadro evet biraz küçük durdu. Ancak kullanırken çok rahatım.

Arkadaşlar iyi günler gravel ve şehir bisikleti arasında kaldım gravel olarak corelli Goat 1.0 düşünüyordum fakat Sportive 328 deore Altus hidrolik diskli felan olunca daha bı aklım karıştı genel olarak kullanımım asfalt ve stabilize yol ağırlıklı arazide toprakta çok kullanicagimi sanmıyorum ve işin aslı dropbar hiç kullanmadim kilo olarak bana karar verme konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.Sportive 328 ağırlık olarak 14-15 kg civarı olduğu söyleniyor bu dogrumudur acaba?

Arkadaşlar iyi günler gravel ve şehir bisikleti arasında kaldım gravel olarak corelli Goat 1.0 düşünüyordum fakat Sportive 328 deore Altus hidrolik diskli felan olunca daha bı aklım karıştı genel olarak kullanımım asfalt ve stabilize yol ağırlıklı arazide toprakta çok kullanicagimi sanmıyorum ve işin aslı dropbar hiç kullanmadim kilo olarak bana karar verme konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.Sportive 328 ağırlık olarak 14-15 kg civarı olduğu söyleniyor bu dogrumudur acaba?
Ağırlık konusu doğrular evet 14.5 kilo diye biliyorum bu ağırlık hhisediliyor bu da hibrit bisiklet oldugunda normal ama carraronun kadroları bu şekilde malesef

Ağırlık konusu doğrular evet 14.5 kilo diye biliyorum bu ağırlık hhisediliyor bu da hibrit bisiklet oldugunda normal ama carraronun kadroları bu şekilde malesef
Teşekkürler. Hala karar veremedim peki boyum 1.77 iç bacak boyumda 76 cm 52 kadro ve im içi. Uygun olurmu büyükmü gelir acaba

@Bora Arıcanlı İç bacak boyunuz 76 ise 52 size büyük olur. Ben 78cm ile 51 kadroyu zor kullanıyorum. 48 sizin için daha uygun olacaktır.

Selam bende geldim gravel den sportiv 328 e geçiş yaptım. 😊

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Merhaba iyi günler herkese bende şuan sportive 223 var ön maşada kilit özelliği var fakat kilitlenmiyor bisiklet daha 2 aylık

Merhaba iyi günler herkese bende şuan sportive 223 var ön maşada kilit özelliği var fakat kilitlenmiyor bisiklet daha 2 aylık
Maşadaki düğmeyi çevirdiğinizde kitlenmesi lazım. Kitlenmiyorsa servise götürün 2 aylıksa garantiden yaparlar.

Merhaba arkadaşlar ben de sportive 225 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Mosso legarda 2027 düşünüyordum fakat bulamayınca bunu aldım. 1 aydır kullanıyorum 400km yol yaptım şunu diyebilirim kısaca akıyor bisiklet. Bu da fotoğrafı.20200917_171914.jpg

@Bir İnsan hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah. Kesinlikle kask eldiven vb. koruyucu ekipman olmadan binmeyin keyifli sürüşler :)

@Bir İnsan Ben de ayni modele bakiyorum 51 kadr boyu icin, pek bulamadim Kadikoy tarafinda. Nerden aldiniz acaba?

@Nachdenklich bulunduğunuz yerden uzakta Trabzon'dan aldım.

5-6 ay önce carraro sporttive 227 modelini aldım kısaca bisiklet hakkında beğenmediğim özellikleri yazmak istiyorum.
ilk 2 ay arka tekerden tak tak ses geliyordu götürdüm bir şey yok dendi 2. götürüşümde yapabildiler, son zamanlar da zinciri arızalandı sürekli ayağım boşa dönüyor götürdüm onu yapamadılar bir daha götüreceğim, bisikletin kontrolü de bana eskiye nazaran zor geliyor bir sıkıntı var ama çözemiyorum ön gidon sağa sola hızlı bir şekilde yalpalayabiliyor kontrolün kötü olmasının bir diğer sebebi de tekerleri, tekerler alman malı iyidir dedim fakat zamanla anladım ki tekerleri de baya kötü, çok rahat kayıyor ve yol tutuşu hiç iyi değil. selesi aşırı rahatsız bir kez binince 2 hafta kıç ağrısı çekiyorsunuz sele sıkıntı değil bütün bisikletlerde kötü sele kullanılıyor sıkıntı olan şey şu, yeni sele aldım değiştirmek için boruyu gevşettim, yeni seleyi ayarladım ve sıkacaktım ki sıkılmıyor yalama olmuş vidası ilk değiştirmeye çalışmam da üstelik... anlayacağınız sele borusu da sınıfta kaldı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. İkinci el 2019 model sportive 330 almayı düşünüyorum. Boy 1,84 iç bacak yanlış ölçmediysem 80 civarı 51 kadro uygun olur mu ve bu modeli tavsiye eder misiniz? Temiz ikinci el için ne kadar fiyata almam uygun olur? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam ben kullanıyorum 192 boy 92 bacak boyu için 56 kadro tavsiye ederim. Fiyat olarak 0 ları 4300 sadece renk farkı var fiyatı pay biçin

Son düzenleme:
Geri