valla z5 çöp 2 tane vardı abimde ve bende. önceki 2 telefonum sony olunca güvenerek araştırmadan aldım pişman oldum xiaomi al telefon alcaksan malzeme kalitesi yazılım kalitesi fiyat performans olarak xiaomi türkiye pazarında en iyi seçenek bence (mi note 3 kullandım)
bu arada anakart işini cidden düşünüyorsan donanımhaberden bi arkadaşla tanıştırayım seni tamir işlerinden iyi anlar
@osmancan71
bisikletin üstünde fotoğrafını görmek isteriz inşallah bi dahaki seneye 330 a binersin sararsa sportive 330 istersin çünkü
2 tane abi var 330 sahibi menmunlar ama birisinin gözü fuji touring te ona geçerse 2016 model 330 una talip olucam
resim önümüzdeki 3-5 ay içersinde ancak olur şuan memlekete kargolattım hakkaride bisiklete nasıl bineyim hala heryerde kar var burayada bi mtb alsam olur aslında seneye allah kerim
@Desert Fox
Bahsettiğim abiler 45 yaş üstü derece kademe 1/4 emeklisi gelmiş insanlar alırlar tabi fuji de alırlar. Sen de alırsın ama zamanı var daha demekki. Allah gönlünüze göre versin bunlar fani şeyler.
Arkadaşlar konuyla alakasız ama uygun fiyata 227 bulamamam sebebiyle whistle 1727 sahibiyle görüşüp bisikleti denedim. S beğen yazıyor ama benim boy 1.74 bacak boyu 75 cm falan ancak küçük olmasını beklerken ön demir apış arasına değiyor. Aslında küçük duruyor bisiklet ama yüksek. Pedalı tam bacağına doğru ayarladım ama durunca, bisikleti hareket ettirince yüksek geldi. Az da olsa zorlandım. Pek bisikletten de anlamıyorum. Sizce bu normal mi yoksa bu bisiklet bana büyük mü? Yerden yüksekliği şöyle ama S ?
@muhammetcelik
galiba. forumda genelde o boya o kadro öneriliyor. benimde boy 172 46 aldım bugün gelmiş kargodan kurulum yaptıracaklar. bacak arasından 4 parmak mesafesi felan boşluk olmasını öneriyorlar ama.
Bende 13 Şubatta Carraro Flexi 121 D 2019 Modelini aldım bakalım daha monteye götürmedim hava şartlarından dolayı. Fakat çok harika bir katlanır bisiklet olduğunu biliyorum.
Merhaba arkadaşlar 323 kullanicisiyim uzun surusler de kol agrimamasi için barend mi takmali yoksa gidon mu değiştirelim. Kelebek gidon için çok farklı düşünceler var önerileriniz nedir
Arkadaşlar Carraro Flexi 121 D makanik disk frenli 2019 model bisiklet aldım ama direksiyonu yukarı kaldırmam gerekiyor klips tarzında bir engelleyici var nereden açıldığı konusunda da bilgim yok bunu nasıl düzeltebilirim.
fotoğraf kardeşimin olduğu için kesim yaptım. bisikleti bugün kurmuşlar sorunsuz bi şekilde çalışıyor. sahibinden.com dan ılgaz bisikletten piyasadan 180 tl daha ucuza aldım. deneme fırsatını bir kaç ay sonra bulacağım sportive 224 model