Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@osmancan71

2019 modelde mavi-limon sarı ve siyah-kırmızı olmak üzere 2 renk seçeneği mevcut.

Sitesinden bakabilirsin: (link)

Bulunduğunuz yerde bisikleti satan yerel bir satıcı yok mu? 2921 TL satış fiyatı ama pazarlıkla fiyatı aşağı çekip 9 taksit falan yaptırabilirsiniz.

Ben de 10 gün önce aldım sportive 227. Tekirdağ dan. Çok ta bir pazarlık yapmadım 2650 TL ye 9 taksitle aldım. Piyasaların durumu mevcut biraz pazarlık yaparsanız inerler.

2019 modelde vites ve fren telleri kadro içine alınmış dışarıdan gitmiyor arkaya. Lastik te eski modellerde CST 2019 da Mitas Flash diye biliyorum. Başka da bir farkı yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
@gmutlu
bulunduğum yerde elektrik bile günde 10 defa gidiyor :D :D internetten alıp memlekete kargolatacağım bisikleti. yazında dönüş yapacağım ozaman kullanacağım.

@osmancan71

Paylaştığınız ilanlarda 2. ve 3. sıradaki bisikletler kesinlikle 2019 değil!

@Anonim
onu zaten satıcıya söylerim 2019 değilse iade ederim diye. heralde durduk yere kendisine kargo masrafı çıkarmaz :) konuda çok fazla sayfa var epey mesaj okudum forumda da sizin aklınızda kalan 225*227 modeli kıyaslaması varmı. yani aralarında konfor vs.. gibi farklar varmı bildiğiniz

@osmancan71
Hmm anladım. Bende internetten incelemiştim almadan önce. HB ve n11 gibi sitelerde bayi satış fiyatı altına satılan bisikletlerin çoğu eski model. Ama fazla bir fark yok sıfır olduktan sonra. Fiyatı düşük olarak onlardan da tercih edebilirsiniz.

İlla 2019 model olsun diyorsanız internette en uygun altta yer alan sitedekini görmüştüm herhalde.

(link)

@osmancan71
Bununla ilgili geçmiş sayfalarda onlarca karşılaştırma var, iki bisikletten de şu anda bende var, benim yorumlarım da olacaktır geçmiş sayfalarda bilginize.

@gmutlu
yok benim yılla ilgili problemimde merak ettim. @Mhmm@ kronik sorunu olabilir konuya yaz dedi o yüzden yazdım :)

@Anonim
akşam bakayım artık onada işe gideceim :) bugünde alamıcam gibi bu gidişle :D

• Beğen
2018 ile 2019 modellerin renkleri birebir aynı (kırmızı-siyah ve mavi-limon). Ama önemli farklılıklar mevcut. 2018 ve öncesinde dışarıdan giden fren ve vites kabloları 2019 modelde kadronun içine alınmış, ki bence önemli bir artı. 2018 modelde cst marka olan lastikler Mitaş flash olarak değişmiş. Cst pek başarılı değildi Mitaş ile ilgili yorumları ise kullananlar yapabilir benim fikrim yok. Son olarak ta 2018 modelde no name olan (bildiğim kadarıyla) gidon ve gidon boğazı 2019 modellerde XLC marka kullanılmış.
Sonuç olarak bence önemli farklılık var 2019 ile önceki yıllar arasında. Karar alıcıların tabiki

• Beğen
@everhard
Şuan @Anonim in yorumunu arıyorum :D 225-227 kararı için 240. Sayfadan ilerliyorum modeli kesınlestıreyım tekrar arayacağım satıcı firmayı. arasa 350 tl felan fark var o parayla tema losev bağışı yapar bisiklete aksesuar dizerim :D

• Muhteşem
@Anonim
(link)

bu linkte aynı satıcı şuan tekrar aradım vites fren tellerini söyledim içeriden geçtiğini yani 2019 model olduğunu teyit ettim. 225 alacağım akşam eve gideyim :D renk olarakta en sağdaki grili kırmızılı güzel duruyor onu söyledim not aldılar sipariş verirken tekrar arayıp söyleyeceğim. 227 deki beni cezbeden tek şey gidondan kilit idi 350 tl farkıda ona vermek istemedim.

(link)

seçimimde özel mesaj yoluyla çok yardımcı olan @Mhmm@ ve diğer sabit konularla genel bilgilenmemi sağlayan (etiketleme yapmadım hata verdi :)) arkadaşlara teşekkür ederim.

• Beğen
@osmancan71
Karar vermek çok önemli. Maşadan kilit te işinizi görecektir. Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
@gmutlu
görmez ya iner kitlerim :d eskiden amortisör mü vardı kilit mi vardı :D

• Hahaha
@osmancan71
Şimdi hazır kararınızı vermişken etkilemek gibi olmasın ama tek fark gidondan kilit/maşadan kilit farkı değil 225 ile 227 arasındaki.
Ön-arka vites arttırıcılarından aynakola, rubleden vites kollarına ve vites sayısına varana kadar baya bir fark mevcut aklınızda olsun. Hatta sadece sele, gidon ve gidon boğazları ile lastikler aynı.

• Muhteşem
@everhard
geometirisi ve kadrosu aynı galiba ikisinin. o yüzden diğer kalite farkları pek önemli değil benim için. sonuçta 4-5 senede perte çıkmaz 225de?? rahatlık konfor olarak ikiside sanırsam aynı o yüzden diğer farkları önemsemedim ben.

İyisi olsun diye mekanik klavye ve telefonda p20 aldım mesela ben ama pişman oldum :D bunlara bu para vermeme hiç gerek yoktu diye. ha şimdiye kadar bi telefona ve klavyeye verdiğim en büyük meblağlar oldu dahada almam pahalı bişey. deneyimlemiş oldum.

• Beğen
Selamun Aleykum,

Carraro Sportive 221 (2017 Model) sifir magazada 1350 TL belki pazarlikla biraz daha duser sizce nasil?

(link)

Carraro 224 bu fiyata nasil?
(link)

Whistle bu modeli nasil? Bu fiyata iyi mi?
(link)

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
@muhammetcelik
paylaşman güzel oldu 225 e karar vermişken 224 e düşürdüm bende. hidrolik fren için şu konuda okuduklarım yeterli oldu. 400 tl fark var arada hd disk için gereksiz gördüm bende. fiyatı gayet iyiymiş

V frenin geleceği

@osmancan71

Osmancan kardeşim sevgili hemşehrim kararına saygı duyuyorum ancak sana bir şey söylemiştim özelden lastik alma suluk alma ama almışken 227 al diye şimdi anlamıyorsun yenisin ama p20 aldın mutlusun ama p20 lite alsaydın acaba şimdi bu kadar para vermeme gerek yoktu aslında diyebilecek miydin p20 işlemcisi seni sıkıntıya sokmadı ancak belki de p20 lite ın işlemcisi seni bazen üzecekti takılmalar vs. onun gibi düşün. 225 i küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama 227 alabilecekken 225 almazdım ben.

• Beğen
Tepkiler: everhard
@Mhmm@
telefon konusunda hep orta yada orta üst segment kullandım :) şimdiye kadar pişman olacağım bi telefon seçimi yapmadım (xperia z5 hariç) yaptırmadım çevremede :) p20 almamım tek nedeni kamerası biraz daha iyi olsundu aslında :D onunda pişmanlığı "ayda yılda 1 2 fotoğraf çekiyorum bu farka değecek bi seçim yapmadım" düşüncesi. (huawi arayüzü vs.. bunlarda var tabide açmayım konuyu bisiklet forumunda :) custom rom yok mesela huawei için)

bisiklette şunu düşündüm açıkcası 227 nin + larında beni cezbeden birşey yok. gidondan kilit meselesi öyle, visteslerindeki farklarda kalite olarak çok farkedeceğini düşünmedim. fren sisteminide epey araştırdım konuları okudum videoları izledim (özellikle son 2 3 yıl içindeki yorum videolar olmasınada özen gösterdim) yani çok büyük farklar yok o yüzden 224 e karar kıldım.

• Beğen
Geri