Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Bende araniza sportive 230 ile katıldım . Şimdilik tek problem bisikletten inip yürürken bisikletin disk freninden hafif bir çığlık sesi gelmesi.

Scudo
@flanker hocam çok teşekkür ediyorum bisiklet 2016 olduğuiçin bulamıyorum sakarya izmit te yok istanbula gidicem sanırım yakında bulmak için varsa alıcam 1.5 ay sonra uzun bir ege turu düşünüyorum sırf o yuzdende acele etmeye başladım yaklaşık 3 haftadan beri bakıyorum en ideali carraro 230 oldu 2016 oda piyasada yok tekrar teekkür ederim :)

Merhabalar, İzmir'de gerek şehir içi spor amaçlı sahil şeridinde sürmelik gerekse zamanla okula vesaire ulaşım amaçlı bisiklet almayı düşünüyorum. Carraro Sportive 220 kafama yatan model oldu şimdilik sizler ne düşünüyorsunuz ?

@soter 225 modeline bir bakin derim....amartisore ihtiyac duymassaniz 3xx serisi de isinzi gorur...

@alçekadam rica ederim :)
@soter 225 kullanıyorum memnunum ancak bütçeniz elvermiyorsa gönlünüzdeki bisikleti alın. Gönlünüzdeki bisiklet sizi üzmez.

@flanker hocam profıl fotosunu değiştirirmisiniz :D bu arada ön ışık olarak knog bilinder 3 yerine moon meteor 250 aldım knog bütçemi çok aşıyordu çok kararsız kaldım ama yapcak bişy yok moon da güzel aydınlatıyo zifiri karanlıkta denedim bugün 45 derece ytay 10 metre dikey olarak çok net aydınlatma veriyo arkaya da knog road r70 alınca efsane olcak gibi videoda ki kişi benim arkadaş çekti sağolsun

@soter 224 alın daha uygun fiyatı paradan yana sıkıntınız yoksa carraroyu boşverin direk sedona merida scott ghost gibi markaların ürünlerine bakın

Amortisörlü Sportive'e sabit maşa takan var mı? Karbon ile alüminyum arasında çok ağırlık farkı var mıdır?

@KüFürbaz Haydo niye nesi var :) star trek dizisini severim Mr. Spock favorimdir :) hayırlı olsun ışığınız bugun arka jant akordu yapması için bisikletçiye bıraktım ya adam düzgün yapamamış yada jantta sıkıntı var hafif sallanıyor gibi tam düz dönmüyor. Sürüşte problem yaratmıyor ancak tam milimetrik düz değil.

Arkadaşlar merhaba. Bende bugün 224 alarak aranıza katildim. Bilen aydınlatırsa sevinirim, acaba gidonu yükseltme şansım var mı? Sanki biraz aşağıda kalıyor gibi, bugün 20k sürdükten sonra sırt ağrısı yaşadım. Sebebini gidon seviyesi olarak düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir?
DSC_0838.JPG

@herzelaidHayırlı uğurlu olsun. Gidon yükseltilir mi bilgim yok ancak ayarlı boğazın altındaki alyan vidayı çıkartarak gidon açısını ayarlayabilirsiniz işiniz bitince zarar vermeden iyice sıkın. Belki faydası olur.

Ağrıya gidon sebep olabilir selenin konumu sebep olabilir eğer sırt çantası taktıysanız çanta sebep olmuş olabilir

@flanker çok teşekkür ederim, yarın biraz kurcalayayım bi gidonu. Bir sorum daha olacaktı, pedli tayt mı yoksa jelli sele kılıfı mı?

@herzelaid benim bisikletimde linkteki sele kılıfı var günlük kullanımda işimi görüyor, uygun fiyata pedli iç çamaşırı tarzı bulabilirsem onuda alcam
(link)

PORTBAGAJ önerisi olan var mı? Ne marka kullanıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: herzelaid
@KüFürbaz Haydo

Hocam aldığınız ürün çooook iyi bir ürün pişman olmayacaksınız.

@Sasa61 gönül isterde knog blinder road 4 veya moon XPOWER 780 ama paramız buna yetti.. Knog road r70 siparişi verdim özceylan bisikletten yarın kargoya verseler perşembe elimde olur onunda videosunu çekerim dicem ama sanırım gerek yok herkes gücünü biliyor.

@herzelaid
Hocam ben de bu aralar 224 almak üzereyim, güle güle kullanın. Nereden ve ne kadara aldınız?

@Harun Yalçındağ
Karbonlar yanilmiyorsam 700-800 gram. Digerleri 1.5 - 2.0 kg. Arasi degisebilir diye biliyorum ama emin de degilim....

@Mert-41

Amortisör zaten 2,3-2,5 kg civarı, alüminyum sabit maşa 2 kg olacaksa taktırmanın anlamı olmayacak o zaman o_O

@Harun Yalçındağ
Sabit masa 1.5 kg gibi hatirliyorum. Ana dedigim hibi emin degilim....

Herkese selamlar bugün itibariyle 2016 model 220 ile cararo ailesine giriş yapmış bulunuyorum özellikle 2016 aldım biraz da aradım bulmam kolay olmadı 38 km lik ilk gün deneyimim kullanımı rahat yolda akıyor hızlanması hoşuma gitti ama sele ve elcik biraz basit kalmış

@desarc hocam merhabalar
İkinci el aldım. 2015 model, lastikler michelin, arka aktarici altus, 750 lira verdim. Bütçeniz kısıtlı ise Kesinlikle 2.el almanizi öneririm. Forum veya malum sitelerden temiz denk getirmeye çalışın. Sıfır derseniz 2017 model 1150 liraya satan yerler var nette. En kötü oralara bakın derim.

• Beğen
Tepkiler: desarc
Geri