Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@ÖmerMurat evet Ömer abi çok teşekkür ederim biraz önce detay ve genel fotolar çektim, bilgileri ile beraber. 28" şehir bisikleti sportive 323 modeli, 46cm S boy kadro boyu, Arka aktarıcı Tourney TX, ön aynakol Tourney, frenler Alhonga marka V fren, jant ETRTO 622X19C, Lastik CST CLASSIC OTIS, 24 VİTES, düz çelik maşa... Bisikleti İstanbul Sirkeci İleri Bisiklet'ten peşin 900 liraya aldım. Bir de frenlerle ilgili dipnot düşeyim, kullandıkça etkisini hissetmeye başladım, gayet iyi durduruyor, açıkçası biraz önceki son sürüşümde V frene dair korku ve önyargılarım tamamen geçti.

Dosyalar

• IMG_7144.JPG
    IMG_7144.JPG
    254 KB · Okunma: 86
  • IMG_7145.JPG
    IMG_7145.JPG
    112,1 KB · Okunma: 74
  • IMG_7147.JPG
    IMG_7147.JPG
    106,6 KB · Okunma: 75
  • IMG_7148.JPG
    IMG_7148.JPG
    98,3 KB · Okunma: 74
  • IMG_7150.JPG
    IMG_7150.JPG
    76,2 KB · Okunma: 71
  • IMG_7152.JPG
    IMG_7152.JPG
    59,6 KB · Okunma: 71
  • IMG_7153.JPG
    IMG_7153.JPG
    145,5 KB · Okunma: 73
  • IMG_7154.JPG
    IMG_7154.JPG
    84,6 KB · Okunma: 73
  • IMG_7156.JPG
    IMG_7156.JPG
    145 KB · Okunma: 73
  • IMG_7155.JPG
    IMG_7155.JPG
    154,3 KB · Okunma: 72
  • IMG_7157.JPG
    IMG_7157.JPG
    160,7 KB · Okunma: 71
Scudo
Arkadaşlar sigma bc 8.12 kurulumunu yapmayı bilen varmı , kurulumunu yapamadımda.

• Beğen
Tepkiler: detone33
@Emin ak rica ederim. Umarım bulmuşsunuzdur.

Merhabalar bilgileriniz ve tecrübeleriniz dahilinde bisiklet tercihime destek olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

iki model arasında kaldım CARRARO SPORTIVE 224 ERKEK ŞEHİR 24-V VB ile Salcano CITY SPORT 40 V tüm özellikleri satış sonrası garanti sistemleri kullanışı ve bisiklet üzerindeki ekipman ların kalite seviyelerini benim için kısaca değerlendirirseniz çok mutlu olurum
not: genellikle işe gidiş gelişlerde ve hafta sonu sahil gezilerinde ve çok uzun olmayan (max 100km ) yollar yapmayı planlıyorum desteğiniz için teşekkürler. :)

@Udoh1907
Selam, Accell Bisikletin web sayfasında Carraro'nun satıldığı tüm bayiiler şehir şehir listelenmiş şekilde bulabilir ve bayiyi arayarak da ellerinde cs 224 modeli aradığınız renk ve kadroda mevcut mu öğrenebilirsiniz. Ayrıca telefonda pazarlık yaparak da hangisine gitmek daha iyi olur anlayabilirsiniz. Ben 227'yi alırken böyle yaptım.

@E_Kaan ben kullanıyorum gayet memnunum. tek sorunu frenleri ötüyor. Zil yerine iş görüyor :) Uygun kadro almanız tavsiyesi ile güvenle kullanabilirsniz.

Yeni bisikletle dün 3. defa tura çıktım. Şunu söyleyeyim insan şehir içinde durmaya çekiniyor. Her durduğun yerde kardeş, abi, bilader hocam sözleriyle yanına yaklaşıp kaça aldın bunu sorusunu yönlendirenlerden bunaldım. Arkadaş ne meraklıymış insanlar bisiklet fiyatına yaaa... Dese ki sürüşü nasıl, bende düşünüyorum, spor olarak nasıl bisiklet sürmek, tavsiye eder misin... Ama yok o sorular. Sadece KAÇA ALDIN BUNU...

@Musa_06-18 abi işte gelişmişlik seviyesi ve bisiklete bakış açısı "ön kaldırıyon mu, arka tekere şişe koyuyon mu" dan ibaret olunca böyle oluyor. Direkt kaç paraya aldın abi sorusu kesinlikle artniyetli bir soru. Namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmaz hesabı. Adamın bisiklete bineceği yok, ciddiyet yok laf ola torba dola :D Bu her ramazan ısrarla bilmemne yapmak orucu bozar mı sorularının sorulması gibi bir şey. velev ki 100 lira ya da 3000 lira.. ne fark edecek ki? Ben böyle hiç karşılaşmadım çok şükür :D ama soran olursa da diyeceğim 5bin liraya topladım :D

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@AyhanCiceksever iki bisiklet te üzmez seni. Donanımı hemen hemen aynı.
Salcanoda tektro fren var, bir de salcano'nun selesi daha rahat sanırım. 224 carraronun selesi biraz sert.
ikisi de aynı tarz. salcanoda bir üst moden city sport 30 v var
ona da bak derim. biraz daha fiyat farkı var ama pazarlıkla halledip 30 alabilirsin sanırım.

@Cemil Dada
Yalnız şunu da ekleyim, Ankara Dışkapıdaki özellikle Yiba Çarşısı'ndaki satıcılara karşı dikkatli olmak lazım. Onlar daha çok motorcu ve usta değil esnaflar. Sadece satmakla ilgilenirler, motordan anlıyorlar mı onu da sanmıyorum. Bisikleti aldıysanız onlara kurdurmayın, bir bisikletçiye kurdurun.

Arkadaslar sportive 230 modelini satin alicam 1.86 boyum var hangi kadro boyu uygun olur?

@İnsomnia en fazla uc sayfa geride uygun cevabi bulabilirsiniz. Ancak M veya L kadro boyu size ideal olanidir.

@İnsomnia
230 harika bir bisiklet. Benim beğenmediğim hiçbir yönü olmadı. Sadece sele rahatsız biraz oda tüm bisikletlerde başta öyle. Tavsiye Ederim kısaca. 1,82 boy ile 50 kadro (M) aldım memnunum.

Geri