Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@sercansekkin
Seni arayacaklar. Yani beni aradılar beden ölçüsü almak için :) Ürün kargoya verildi diye mesaj geldi sonra.

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
Scudo
@Musa_06-18 Haha biraz açgözlülük olacak ama sadece tişört mü yolluyolar Musa abi :D şöyle ayna, zil-düdük filan gibi gerekli minik bir iki ekimpan seçeneği sunmuyorlar mı :D

@Musa_06-18 evet musa abi aradılar beden sordular :D Tişört gönderecekler sanırım cevabı almış oldum :D

@sercansekkin
Aynen beyaz model Tişört dediler bana da. Bakalım gelirse bugün paylaşırım.

• Beğen
Arkadaşlar hem bütçe me uygun olmasi hem de olumlu yorumlar dan dolayi carraro sportive 224 almaya karar verdim ama nereden alacagimi bilmiyorum internetten de almak istemiyorum çünkü ilk bisikletim olacak ankarada alabilecegim güvenilir ve iyi hizmet veren ayni zamanda fiyat olarak en uygun fiyata alabileceğim yerler nerelerdir tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum

• Beğen
@Udoh1907 istanbulda yaşıyor olsaydın sana her halükârda çok yardımcı olurdum :) lâkin başkentimiz Ankara'yı pek bilmem :) Adaşım benim inşallah alacağın bisiklet hayırlı olur.

• Beğen
Tepkiler: Udoh1907
@Udoh1907
Öveçler'de Ilgaz Bisiklet var. Bana uygun fiyat vermişti. (Carraro Yetkili satıcısı) Numarasını carraro sayfasından bulabilirsin.

(link)

Diğer yerleri de telefonla arayıp bilgi almanı tavsiye ederim. Peşin alımlarda indirimler iyi oluyor.

• Beğen
@Udoh1907 dostum ben istanbulda 1000 tl ye aldım.imkanın varsa bu fiyatlara indir:)

Dostlarim 327 modelini kullananlar memnunmu ben 100 200kmlik turlara cikmayi umuyorum sizce bana gidermi bir de 27 vites olmasinin hiza bir katkisi varmi simdiden tesekkur ederm

20160518_231447.jpg

Arkadaşlar beklenen tişört budur çok fazla bir şey beklemeyin.........
Bisiklete aldığım extralar dechatlon dan alınmış çamurluk aydınlatma çanta yedek lastik suluk aparatı zil
bunlar haliyle bisiklete yük bindiriyor ama bence olmazsa olmazlardı....

Çamurluk 30 tl
jel sele kılıf 29tl
ayarlı suluk aprt 25tl
aydınlatma arka/ön usb sarz 69tl
yedek lastik 10tl
zil 9tl
ön canta 30tl
arka canta 35tl
şimdilik bu kadar....

@detone33
Atletten bozma bir şeymiş bu :acpsnr: daha önce arkası cepli falan forma gönderiyorlardı. :bsmagryr::bsmagryr::bsmagryr:

• Beğen
Tepkiler: detone33
Carraro 225 'e Deore aynakol ve Hollowtech 2 göbek takabiliyor muyuz ? Bildiğiniz modeller var mı göbekte sorunum var çünkü

• Beğen
@hasan454 benim carraro 323'ü de daha 2 gün oldu alalı aktarıcıları tourney. Biraz sıkıntım var gibi ama iyice yağlamadım daha bugün yağlama yapacağım. Size verilecek cevapları takip edeceğim ben de merak ettim açıkçası.

@sercansekkin Bisikletim aldım alalı benimde ön aktarıcım sorunlu Sadece 3*7-8 yapamıyorum Ön aktarıcının demirine değiyor her ayarlatmaya gittiğimde ayarlayamıyorlar kendimde denedim olmadı maallesef.Aktarıcı değişse komple vites sisteminin değişmesi gerekiyor.O da en az 870 TL

@hasan454 Allah Allah :/ sıkıntılı bir durum cidden büyük masraf. Benim arka aktarıcı da 1*1-2 de tıkırtı yapıyor sanki tam geçmiyor gibi. Ama yağlamadım iyice, bir de güzelce yağladıktan sonra deneyeceğim. Umarım sıkıntınız büyük masraf çıkmadan çözülür.

@sercansekkin Şimdilik sadece Deore aynakol ve Hollowtech 2 taktırıcam olursa bakalım

• Beğen
Tepkiler: sivribey
@sivribey çok teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun :tskler:

@sercansekkin

@ahmetdin

Merhabalar,

bisikletleriniz hayırlı olsun arkadaşlar, umarım kazasız belasız keyifli günlerde kullanırsınız :harika: Almış olduğunuz bisikletlerle ilgili detay paylaşırsanız (nereden ne kadara aldığınız, modeli vs. gibi bilgileri) sizler gibi bisiklet sahibi olacak arkadaşlara fikir vermiş olursunuz, selamlar :tskler:

@John J Rambo (link) Ben bunu kullanıyorum işimi görüyor.

@E_Kaan yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. İlk olarak elcik ve sele değiştirmek gerekebilir. Buna siz kullanıp karar verseniz daha iyi olur.İlk baslarda vites geçişleri sorun yaratsada temizlik ve yağlama dan sonra akıyor mübarek.

• Beğen
Tepkiler: John J Rambo
Herkese merhaba. Bende uzun bir araştırmadan sonra hem kaliteden ödün vermeden hemde kesemize uygun olarak sportive 225 ile aranıza katılıcam. Sipariş verdim c.tesi günü gelmesini bekliyorum. Kurulumu kendimiz yapabilirmiyiz acaba? Servis verenler internet üzerinden alınan bisikletlere pek yardımcı olmak istemediklerini duydum bundan dolayı çekincelerim var.

Geri