Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@tahrefa

Selamlar,

Lady kadroda karar kılmışız galiba :harika: Kazasız belasız keyifli sürüşler :tskler:

@ÖmerMurat

Teşekkür ederim. Eşimin lady kadro daha çok hoşuna gitti. Sağolsun Söke'den Sarızeybekler Bisiklet farklı kadroları da deneme imkanı sağladı en sonunda bunda karar kıldık. Şimdilik memnun gibiyiz bakalım zaman ne gösterecek

@tahrefa

İyi yapmışsınız, en güzel bisiklet sizin olan bisiklet gerisi çok önemli değil yani, zamanla çözülüyor çoğu sorun zaten kendiliğinden ;)

Arkadaşlar merhaba carraro sportive 327 ile 227 arasında kararsız kaldım. Amortisörlü maşa ve disk fren için 227 almaya degermi veya başka ne gibi artılar eksiler var ve konyada önerebileceginiz bayi varmı.

Merhaba arkadaşlar, aranızda olmaktan son derece mutluyum.Eşime ve kendime 2 bisiklet alıcam evde bir bisiklet var o da çok iyi değil. İzmirde carraro sportive serisini nakit olarak en uyguna alacağım yer neresidir? Konuyu okudum ancak bulamadım.Birde biz profesyonel kullanıcılar değiliz, ilk defa geçen hafta 35 km yaptık ama bisikletler belediye bisikletleriydi ve haddinden fazla kötüydü,yani çok yorulduk.haftada 2 gün 40'ar kilometre yol yapıcaz 224 bize uygun mu yoksa daha düşük bi modele mi yönelelim

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Peacess Fotoğraflar için çok teşekkür ederim. Aynı çantadan bende almıştım daha bisikleti almadan. Merak ediyordum açıkçası bükülen yerde nasıl durur diye. Tam üstüne bu fotoğraf geldi. 46 Sana küçük olur dedi bisikletçi 51 sipariş geçti. Mayıs ayı başında banttan çıkacakmış. Taze taze gelecek inşallah. Bisikletin elcikleri ve pedalları rahata benziyor, başta değişiklik yapmak gerekmez herhalde :)

@Musa ATASEVEN canta konusu iyi olmus o zaman ben cantadan da memnumun. Renkle uyumu da guzel.Benim aldigim satici da ayni sey soylemisti buyuk beden kadro mayista fabrika cikisi olacak diye. Pedallar gayet basarili bence. Ama elcikler bekledigimden sert. Bu yuzden velonun barend'li elcigini almayi planliyorum.

bende carraro 224 28 jant kullanıcıyım SİGMA 5.12 yol sayacı aldım. tekerlek ölçüsü nedir bileniniz var mı ?

Merhaba Abilerim. Ben Balıkesir/Ayvalıkta Oturuyorum Buralarda Öyle Bisiklet Çok Yaygın Değil Bende Salcano'nun Çok Eski Modeli Olan Attack Dağ Bisikleti Bulunmakta Neredeyse 6-7 Sene Oldu Bisikletimi Yenilemeye Karar Kıldım. Burada Salcano Bianchi Harici Bisiklet Pek Yok Carraro Trek Gibi Markaları Sadece Burada Duydum. Ortalama 1000-1500 Lira Gibi Bi Bütçem Var. Carraro 224 Almayı Düşünüyorum Nasıldır Bakımları Zormu Buralarda Düzgün Tamirci Pek Yok Birde Kare Taşlar Var Bizim Buralarda Bazı Yerlerde Kare Araları Aralıklı Hani Hybrid Bisiklet Alırsam Amasör Fln Sıkıntı Çıkarırmı Şimdiden Teşekkür Ederim..

Arkadaslar meraba. Bu ilk mesajim olucak bundan,sonra da takip edicem burayi. Bende carraro 230 kullanicisiyim yeni basladim bisiklet kullanmaya. Ekipman konusunda tavsiyeleriniz olursa onlari alabilirim bisikletim resimde goruldugu gbi sade. Hepinize iyi pedallamalar diliyorum.
P_20160418_211725_LL.jpg

@directedby

Merhabalar,

jant ve tekerlek ölçüleriniz 227 modeliyle aynı olduğuna göre sadece 1 sayfa geriye gitseniz sorduğunuz sorunun yanıtını bulacaksınız. Soru sorup yanıtını bekleyerek vakit kaybetmektense forumda vakit geçirmenizi ve sayfaları dolaşmanızı tavsiye derim, yılların deneyimi mevcut bu sayfalarda, saygılar.

@orhun21 Carraro 230 kullananlar bir bir dökülüyor :) Hayırlı Olsun size de :harika: Üstte fotoğraflarda bulunan çantayı size de tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: orhun21
@orhun21 hayırlı olsun tekeriniz düz bassın. Ben de 230 kullanıcısıyım.
İlk etapta aldığım ürünler:
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Bunların yanına şu anda almak istediğim Velo Barend'li elcik
sayaç konusunda kararsızım telefonu kullnıyorum ancak nabız ölçerli garmin forerunner 230 alma arefesindeyim dolayısıyla sayaç çok gerekli mi bilmiyorum.

bunların yanına da yakın zaman da bagaj demiri ve kamp malzemeleri eklenecek.

@orhun21

Merhabalar hoşgeldiniz,

hayırlı olsun bisikletiniz, kazasız belasız keyifli sürüşler. :harika:

@fenapaga s.a bende konyadan aldım bisikletimi aldığım bayi, Konya otogar accel bisiklet (velesbit) ben şahsen memnunum satış öncesi ve sonraki desteklerinden .

• Beğen
Tepkiler: fenapaga
@nonsteril hocam bu haftasonu muhakkak uğrayacaz sundu bisiklete sagolun.Bu konuda tavsiye vermek zordur ama şöyle sorayım amacı sadece etrafı gezmek spor yapmak kardiyo yapmak olan ve bisiklet yollarında haftalık 60 -70 km bisiklet kullanacak bi kişi için cs 224 uygun mu?Yoksa cs 225-227 gibi üste mi çıkayım yada daha ucuz maliyeti mi kaçmak mantıklı olur.Fikrinizi merak ediyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Geri