Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@mustafa_sayar01
Mağazaya seleyi alıp yanımda götürdüm m beden biraz oynar gibi geldi bana ondan dolayı s aldım. Ama m beden de olur

• Beğen
Tepkiler: mustafa_sayar01
@dengetekerci
Bence iyi bir sele alın kılıfla adam olmaz o selle royal . Bence rezalet bir sele üzerindeki gelen uploadfromtaptalk1438523668176.jpguploadfromtaptalk1438523680214.jpg

Bende bundan var daha öncede kaç kez yazdım zaten. Decathlon dan aldım selle italia flx gel flow sele. Ortada ki açıklık perinial bölge için hava alması ve ısı artışını önleme açısından önemli. Allah korusun kötü sele ile ve de taytsız uzun sürüşler varikosele sebep olabiliyor.

Merhaba Arkadaşlar, ben de yaklaşık 1 ay kadar önce Sportive 224 alarak aranıza katıldım, karar vermemde bu forumun çok faydası oldu, katkıda bulunan herkese çok teşekkürler. Bisikleti Pendik Merkez Bisiklet'ten görerek aldım, iyi bir esnaf, tavsiye ederim. Çekmeköy civarında oturuyorum, iniş ve yokuşların bol olduğu bir yer, kondisyonuma güvendikçe turluyorum ama Maltepe sahilde de sürmek çok zevkli. Bisikletten genel olarak memnunum, en büyük sıkıntım sele, decathlondan aldığım kılıfı rahat etmediğim için iade ettim. Sayın @dengetekerci , sele tavsiyeniz için teşekkürler, acaba şu seleyi de incelemiş miydiniz? bu sanki daha rahat gibi geldi resimleri incelerken: (link)

Yapar mıyım yapamaz mıyım derken sabah 6da yola çıkarak 90 km daha sürdüm bugün. Yazın sıcakta zor oluyor, sabah erkenden çıkmak çok iyi oluyor

@Moussetee
O tarz xl geniş seleleri ben sevmiyorum o nedenle direkt olarak eledim. Hiç aerodinamik görünmüyorlar bence. Ama beğendiyseniz aynı malzeme sanırım iş görür sanıyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir Carraro 224 ve 225 arasında gidip geliyordum. İki bisikletin de kullanıcıları oldukça iyi yorumlar bırakmış. Biraz kararsız kalsam da tercihim 255 olacak gibi. Rotam genellikle Bostancı-Pendik sahil yolu. Ancak farklı rotaları da deneyeceğim yeni bisikletimi alınca.

Sorum şu olacak; bisikleti mağazada gördüm üzerine binip test ettim. Ancak fiyatı fazla geldiği için internetten sipariş vereceğim. 1.080 TL'ye buldum. Mat siyaz ve 51 kadro modeli mevcutmuş bu sitede. İnternetten alınan bisikletler satış sonrası hizmet anlamında çok sorun çıkarıyor mu? Bayiiler bu bisikletlere bakım hizmeti verirken direnç vs. gösteriyor mu?

(link)

Bir de boyum 1.78 cm. Kadro boyu olarak 51 çok büyük gelir mi?

Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için.

Arkadaşlar bişey soracam.Carraro spprtive 225 mavi ve siyah renkleri var acaba mavi olan 2015 mi oluyor? Yoksa onun la alakası yok mu

@enesdede
100 - 150 tlden fazla fiyat farkı yoksa netten almayın. Kargodan zarar görmeden gelmesi tamamen şans işi. Geçmiş sayfaları mutlaka bir inceleyin.Paylaşılan tecrübeler var sonra pişman olmayın.

@dengetekerci Tabi ki böyle bir durumda bayiden yüz yüze almayı tercih ederim. Peki 224 ve 225'i aşağıdaki fiyatlardan tercih etmeniz gerekseydi hangisini alırdınız? Aradaki hidrolik disk fren 215 TL farka değer mi? Yada 225'te olup 224'te olmayan başka bir özellik mi var benim bilmediğim?

(link)

(link)

Siki bir pazarlik sonunda 225 i iyi bir fiyata alabilirsiniz bence.Hidrolik disk frenin verdigi konforu hic bir seye degismem tek parmak yetiyor…

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
Bencede fazla fiyat farki yok ise netten almayin.Gidin bisikleti gorun soyle bir dokunun, binin biraz gezinin icinize sinsin...

• Beğen
Tepkiler: poet
Herkese Merhaba,
Yaklaşık 1 aydır yaptığım araştırmalar sonucu Carraro Sportive 225 modelinde karar kıldım fakat renk kombinasyonları ile model yılları arasında kafam çok karıştı.
Benim asıl hoşuma giden renk kombinasyonu olan Mat Gri/Mat Siyah olan modeli Carraro'nun 2014 katalogunda yer alıyor ve internet sitelerinde bu ürünün fiyatı şu an 1080 TL.
Mavi olan ürün ise 2015 kataloğunda yer alıyor ve bu ürünün fiyatı da 1100 - 1200 arası değişiyor. (Bayilerde - bazı internet sitelerinde)
Asıl sorum ise Mat Gri/Mat Siyah olan modeli mi 2015 olamaz mı? Saraçhane'de dün bir bayi ile konuştum. 2014 modellerini 2015 diye satıyorlar dedi. Bu konuda beni aydınlatmanızı rica ediyorum.

Sonradan ekleme: Ayrıca iki model arasındaki farkın lastikler olduğunu zaten kullananlar ve takip edenler bilir. 2014 çıkışlı ürünlerin lastiklerini değiştirip 2015 ürünü olarak satabilirler mi? Farkı nasıl görebiliriz.

• Beğen
@enesdede
225 te jant gönekleri shimano dye biliyorum. 224 te marka yazmıyor

• Beğen
@turker.karatepe

Selam dostum ben de Mat Siyah olan 225'i almak istiyorum. 2015 kataloğunda da mavi renk modeli var bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. 2014-2015 modellerini karşılaştırmış olan var mıdır?

@enesdede Dostum selam,
Az önce Carraro pazarlama temsilcisi ile konuştum. Mat Gri/Mat Siyah olanın da 2015 modeli olduğunu söyledi. Bisikletlerin 2015 modeli olduğunu anlamak içinse şöyle bir tüyo verdi. Garanti belgesindeki barkod numarası 215xxxx ile başlıyorsa 2015 modeli 214xxx ile başlıyorsa ise 2014 model dedi. Ayrıca bisikleti ters çevirdiğiniz zaman kadro altındaki barkodda da aynı numara bulunuyormuş.

• Beğen
@mustafa_sayar01 @dichter Aynen ya baya ikna edici oldu ben de 224 ile 225 arasında gidip geliyordum. Fiyatı uygun bulursam kesin 225 alacağım artık.

@turker.karatepe Selam dostum, çok teşekkürler bilgi için. Mat siyahın 2015 model olması ayrıca bir mutlu etti. Çünkü istediğim renk oydu. Bu hafta alacağım inşallah bayilerle görüşüp. Deneyimlerimi fotoğraflarla birlikte buraya yazacağım.

Geri