Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Bugünkü turdan bir kare...
IMG_20150722_180227.jpg

@Gyges yeni michelin lastikler 87 olabilir ama bizim cst lerde daha azdı diye hatırlıyorum.
Ben 65 psi civari basiyorum.

@kdrbyr
Ben de oyumu kendi bisikletimden yana kullanıyorum :):harika:

arkadaşlar teşekkürler ama aradaki farkı öğrenmek istiyorum
bursada bir yerde buldum ama lastikler cst (sanırım eski model 2014-yada 2013) istersen michelin ile değiştirebilirim diyor. hangi lastik iyidir, 2014 ve 2015 arasında başka fark var mıdır?

2013 veya 14 modeli ancak size çok çok uygun bir fiyat yaparsa alın. Aksi takdirde aynı fiyat veya 100 TL gibi farklarla 2015 alın. Sezon bitiyor çoğu bisikletçi kredi kartına %10 nakite %20 indirim yapıyor. Sıkı pazarlıkla yenisini almak daha mantıklı. Ben bir ay önce 327 yi 1250 TL etiket fiyatı varken 1050 TL ye kartla aldım. Ustelik hic pazarlik bile etmedim beceremiyorum çünkü pazarlik özürlüyüm ☺ pazarlik yapabilen birisi çok rahat daha uygun fiyata alabilir.

@kdrbyr
yeni modeli 900 e alınıyor. 20 tl fark için yeni modeli almanı tavsiye ederim. Jant örüm farkı da var. Lastik farkı da Michelin daha iyidir tabiki. Lastik önemli.

Hocam carraro sportive 227 alıcam ama boyum 1.82 filan kilom 112 felan sıkıntı yaratır mı kilo

@dengetekerci
hayır hocam decathlon dan aldım onları.

@Onurhan09
hocam bende 95 kiloyum sportive 227 kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

@devilmycarlos aynısı bana da oldu Allah tan arka tekerlek girdi on teker gırse kesin takla atardım

Uzun araştırmalarım sonucunda bende carraro sportive kullanıcıları arasında katıldım. Bugün serviste monte ettirdiğim sportive 224 modeliyle kısa bir sürüş yaptım. MTB almamakla doğru bir karar verdiğimi de anlamış oldum.

Bisiket için henüz yorum yapmak istemiyorum. Ancak f/p açısından çok iyi bir bisiklet olduğu kanaatindeyim. 2015 model olarak 920 TL ye 9 taksitle aldım. Ayrıca eşime de Force 505 modelinden aldım.

Bu arada sportive 224 ün kadro boyuyla ilgili internette pekçok soru soran arkadaş olmuş. Ben 1,88cm boyundayım, ayrıca bacak boyumda biraz uzun. 54 cm kadro bana tam oldu. İlgilenen arkadaşlara bilgi olsun.

(link)

(link)

MTB'den şehir bisikletine geçeceğim nereden başlasam acaba? Carraro fiyat, özellik ve tasarım olarak aklıma en çok yatan bisiklet markası ama hangi modelinden başlasam?

@Konnel
Para sıkıntın yoksa Al bi 227 bak keyfine. Ben de 224 kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Konnel
Aslında 224 bence en ideali. V fren olması sebebiyle 225 den farklı ki ben özellikle disk fren istemedim.

Ayrıca donanım olarak da son derece tatmin edici. Mesela üzerindeki lastikler michelin pro tek patlamaya karşı dirençli lastik. sadece 2 dış lastiğin perakende satış fiyatı 110 tl.

bende aranıza katılacağım fakat 225 mi 227 mi alsam karar veremedim vites sistemi şu anlık önemli değil gelecek yaza kadar komple değişecek ama gidondan kilitleme farkı için 227 almaya değermi 225 in kadrosu daha hoş geliyor

hocam sportive 227 de hangi kadro boyları var bir de 182 cm boy hangi boyu almalıyım?

@Onurhan09
Bacak içi boyunu da yazarsan daha sağlıklı yorum yapabiliriz ben 1.74 boy 77 bacak içi boyuna 46 cm kadro tam oluyor. Sana 51 olabilir aslında.

ölçeçek mezura bulamadım :). yarın yazabilirim

Geri