Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Donanımdan pek anladığım yok aslında da bisikletten anlayan bir yakınım deore olsun donanımlar demişti. Yoksa ben farkını anlamıyorum bile kullanırken :)
Bu arada kadro çantam geldi hemen monte ettim. Telefon tam sığdı, alt tarafa da cüzdan anahtar vs. sığıyor. Çok kaliteli değil ama iş görecek birşey. İçinde bir de telefon kulaklığı için uzatma kablosu var. İçerden telefona takıp çantanın dışına kulaklık çıkışı verilebiliyor.
ImageUploadedByTapatalk1437410136.938332.jpgImageUploadedByTapatalk1437410147.855770.jpg

Scudo
@Alican.A
Güzel günlerde pedallayın. Benim de ebayden aldığım çantam hala gelmedi 25 gün oldu. Normal midir sizce.

@Metawox

Teşekkürler, hepimiz kazasız belasız binelim bisikletlerimize.
25 gün normal. Tracking number verdilerse nerede olduğunu kontrol edebilirsiniz. 20 gün ile 1 ay arasında değişiyor kargoya verildikten sonra gelmesi. Tabi bu çinden gelenler için geçerli. Ebay'de durum nedir bilmiyorum.

@Alican.A
30 usd altı siparişe tracking no vermiyorlar. Allaha emanet geliyor. Benimki de çinden geliyor. Sanırım economy air mail olunca uzuyor. Aynı anda verdiğim başka bir sipariş 15 gün sonra geldi. Bu bir türlü gelemedi. Çok ta ihtiyacım var. Neyse bekleyecez biraz daha.

@Metawox

Ben de bu çantayla beraber 3-5 dolarlık bi kaç bişey istemiştim. Onları çantadan önce kargoya verdiler ama henüz haber yok. Aynı şekilde Allaha emanet geliyor. Şimdiye kadar öyle ya da böyle yurtdışı siparişlerimin hepsi elime ulaştı. Bunlar da bir şekilde gelecektir :)
Şu an yolda 3 paketim daha var. Mahallenin postacısıyla ahbap olduk :)

@Metawox
Tourney, Altus, Acera, Alivio, Deore, Deore LX, Deore SLX, Deore XT ve Deore XTR

Vites sıralaması bu Shimano'da. Tourney özellikle vasat kalitede. Seviye yükseldikçe sistemlerin ömrü, dayanıklılığı artıyor. Ayrıca daha sessiz, daha seri, daha sorunsuz bir vites geçişi sağlar yüksek donanım. Daha az sorun demek bu. Deore ve üzeri daha profesyonel kategoriye giriyor. Altus da iş görür, Alivio da iyidir ama Deore daha iyidir sonuç olarak. Fiyatta bu sistemlerle doğru orantılı olarak artar. Deore ve üstünün dayanıklılığı nispeten daha iyidir diğerlerine göre...

Tabi bunlar dağ bisikletlerinde daha önemli. Zaten tur bisikletlerinde Deore'ler pek görülmüyorlar. Farklı sistemler de var...

Aktarıcı değişince vites kolu değişmek zorunda değil diye hatırlıyorum ama yanlış bilgilendirmekte istemem

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
@teal kelebek gidon hakkında fiyat, marka, nerden aldınız vb. biraz daha bilgi verebilir misiniz?

@Cengo
konya delta bayiinden aldım kelebek gidonu truvativ marka ayarlanabilir gidon boğazı ve sargıyla birlikte 280 tl

@ teal Uzun kullanma fırsatınız oldu mu? Benim 327 im de gidon alçakta kalıyor ve öne çok yük biniyor. Orjinal gidonuna göre kullanım konforu anlamında neler değişti sizce? Ben de açı ayarlı gidon boğazı veya gidon değişikliği düşünüyorum bu yüzden sordum.

@Cengo tam anlamıyla uzun kullanma fırsatım olmadı dün ve bugün top 30 km lik yol yaptım ama etkili tabi istegin ve zevkine göre ayarlama yapıyorsun her turdan sonra gidon pozisyonunu değiştiriyorum kendime en uygununu bulmaya çalışıyorum

@teal
Bende 330 kullanıyorum bisikletinizde başka ne değişiklikler yaptınız birde rica etsem bisikletinizin tüm fotoğrafını atarmisiniz

@teal iyi günler Konya da yeniyim delta bayii nerede acaba bisiklet alacağım araştırma yapıyorum

@Arda Oral
Dedigim gibi kelebek gidon ve ayarlanabilir gidon bigazi ayrica pedallari hosuma gitmiyordu pedal setini degistirdim 330 a yapacaklarim bu kadar simdilik2015-07-21_19.33.05.jpg 2015-07-21_19.32.07.jpg

@özlemalikaan delta bisiklet furgan dede cad. Uzerinde balik halinden eski garaja dogru giderken ilk isiklardan sonra hemen sol tarafta arkadasin ismi kutay bilgi ve alaka konusunda cok iyidir.

327 ye de aynı pedalı takıyor Carraro. Bence bisiklette kalitesiz olan tek parca bu pedal. Benimki 400km olmadan bozulmuştu. Tasarımı da güzel değil ayrıca. 300 lere hiç yakışmayan bir seçim.

Bir çift güzel ve kaliteli pedal sipariş edeceğim ama iyice bozulmasını bekliyorum. İş görmez hale gelince değiştirceğim.

• Beğen
Merhaba arkadaşlar bu gün carraro sportive 227 mi aldım. ilk sürüşüme çıktım çok şükür bisikletin performansı çok iyi tam beklediğim şekilde çıktı. her parçanın ayrıntılı fotoğraflarını çektim yeni alacak düşünen arkadaşlara kolaylık olsun diye işte fotoğraflar;
HİDROLİK ARKA FREN
20150721_205025.jpg

ARKA GÖBEK
20150721_205202.jpg

ARKA DEĞİŞTİRİCİ
20150721_205232.jpg

ARKA KASET
20150721_210508.jpg

ÖN DEĞİŞTİRİCİ
20150721_205321.jpg

AYARLANABİLİR GİDON
20150721_205633.jpg

VİTES & FREN KOLLARI VE MAŞA KİLİDİ
20150721_205437.jpg

ÖN GÖBEK VE HİDROLİK FREN
20150721_205805.jpg

AYNA KOL
20150721_210227.jpg

MAŞA
20150721_210812.jpg

KADRO
20150721_205844.jpg

Bazı detaylar:
iyi:
kablolar kadro altından geçiyor, sele borusu uzun lastikler reflektörü ve patlamaya dirençli michelin protek
kötü: sele inanılmaz rahatsız, elcikler kısa mesafede sıkıntı değil ama uzun süre kullanılmaz eldivenle giderilebilir.

son olarak bayide 2 renkseçeneği vardı koyu mavi ve siyah galiba sitedeki açık mavi rengi de sayarsak toplam 3 renk seçeneği var 2015 model olarak

merhaba arkadaşlar 15 sene sonra bisiklet almaya karar verdim, bu ilk mesajım forumu az çok inceledim ve birkaç model arasında kaldım.

1- carraro sportive 224 - bursa'da bayiden (aynı zamanda servis) alacağım fiyatı 880 tl taksitle, fakat sanırım eski üretim 2014 olabilir lastikler cst istersen michelin ile değiştirebilirim diyor. hangi lastik iyidir, 2014 ve 2015 arasında başka fark var mıdır?

2- salcano city sport 30 - internetten alabilirim fiyatı 800 tl. bunun da sarı/siyah/gri rengi var ona karar veremedim ve modeli hiç görmedim, sadece resmini gördüm. ( (link) )

tavsiyeniz hangisi olur?
Teşekkürler

• Beğen
Kadir , merhabalar
Ben de Bursa'dayım ve Sportive 224 kullanıyorum. Satın almadan önce denemek istersen buluşuruz, rahat rahat denemiş olursun. Hatta Bursa'da Salcano satan yer var ise oralara yakın buluşuruz ikisini kıyaslamış olursun :)

• Beğen
Tepkiler: drbekirr
Arkaşlar merhaba,

Sportive 224 sahibiyim lastiklerde yanlış okumadıysam max 87 psi yazıyor. Siz lastiklere ne kadar hava basıyorsunuz?

Geri