Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@dengetekerci
Koskoca bisiklet kutusu parçalanmış halde geliyor. Sonra iade etmekte çok Zor oluyor. Ben uğraşamadım.

• Beğen
Tepkiler: poet
Scudo
@dichter Küçükyalı'da Doruk bisiklette tanıdık vardı o bile o fiyatlara inemem dedi, Kurulumu oraya yaptırdım hatta 1250'ye aldığıma inanmadı. Diğer İzmir firmalarının İnternet sitelerine baktım fiyatları yüksek geldi, hepsiyle görüşmedim.Sadece doruk bisikletle görüştüm o da o fiyatlara yaklaşamadı.

@dengetekerci evet aynen şans işi, PTT kargo ile iki bisiklet beraber geldi, kırık çizik yırtık yoktu. Ben riske girdim problem yaşamadım.

İnternet'ten alın diyemem ama fiyatları takip edin, mağazalarda pazarlık şansınız olsun ;) 1300'e bile bulsam mağazadan alacaktım. Ama iki tane almam gerekince ve aradaki farkı ikiyle çarpınca o riske girdim :)

• Beğen
@volkanxx
Ya çizikler varda benim çok umrumda mı şu anda,ufak bir rötuş yaptım sprey boya ile takmadan pedallıyorum. Ama yurtiçi kargo yazıp sonradan ptt kargo denen saçma sapan kargocu ya veren bisikletciden.comun da sahibine yetkilisine haklarımı haram ediyorum. Ahirette görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: volkanxx
@dengetekerci
Bu ilk geldiğinde
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/15/a9d812cc69ea102ac170f8e1105d0e2e.jpg

Buda rötüş sonrası
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/15/a3e925c184a6d3886d2ffd132b28129a.jpg

@dengetekerci yeni bir bisiklette can sıkıcı bir olay :/

Konuyla ilgisi yok ama carraro orijinal stickerları satılıyor mu?

@volkanxx
Çok zor bulamazsın fabrikadan temin edilebilir belki.
Ben zaten sportive 227 yi ömürlük olsun diye almadım. Hayalimdeki bisiklette değildi zaten. Biniyorum keyifli keyifli. Artık umrumda değil ama satıcıya hakkımı helal etmiyorum sonuna kadar.

• Beğen
Tepkiler: volkanxx
2dk önce mağazadan çıktım. Carraro sportive 227 ye 1300tl , kron tx 1000e 1650 tl fiyat verdiler. İkisindede 9 taksit var. Hangisini almak daha mantıklı. Kron acaip cezbedici duruyor bir tık daha yakınım kron a.
2 güne 1 gidip seviyorum bisikletleri. Her gittiğim mağazada farklı modeller var. Her seferinde kafam dahada karışıyo. Ne zor işmiş yaw bisiklet almak.

• Beğen
@ihancioglu
Maddi olarak sıkıntı yoksa kron tx 1000 alın

@dengetekerci
Normalde 1900 e yakın fiyatı kron tx 1000in

@ihancioglu
Hangi bisikletçi bu çok iyi fiyat bence 9 taksitle

@obezkirpi valla bu bisiklet te vardı orda ama sormadım. İnternette 1750 yazmışlar kron a. Orda 720$ yazıyordu. Burdan gelip alırsan 1650 olur dediler. Maximuma da 9 taksit yapıyorlar. Merida etiket fiyatı 900$ ın üzerindeydi. Onda nasıl bir fiyat uygularlar bilemiyorum. Konuşmadan fiyat vermem doğru olmaz şimdi.

meridalar da fiyat performan açısından güzel bisikletlerdir, bir görün deneyin fiyatını da öğrenin bence

@Arda Oral Tekerleği çıkardın mı hocam hiç? Tekerlek çıkmış bir haldeyken frenlere bastıysan balatalar arasındaki mesafe azalıyor. Bunu düzletmek için arasına bişey sokup zarar vermeden açtırdıktan sonra tekerleği takman lazım. Gerçi böyle yaptıysan zaten tekerlek girmek balatalar arasından ama yine de sorayım dedim.

Bisikleti olduğun yerde havaya kaldırıp tekerleği çevirdiğinde gözle görülebilir şekilde yavaşlama hissediliyor mu? Mesela benim diskimde yamukluk var ama buna rağmen bir yavaşlık yok. Balatalara baktığında ne tarafta değiyor? Vidaları gevşetip buna göre oynatıp (fren basılıyken) daha sonra kademeli olarak vidaları sıkıp dene. Biraz el becerisi istiyor, uğraşırsan yaparsın hocam. Ben de başta anlamıyorum ama sonra çözdüm gibi işi

@ihancioglu
yazın ortasına geldiğimizden bisikletlerin, özellikle de kron, sedona, carraro gibi markaların fiyatları düşüşe geçiyor, yani adamlar tx1000e çılgın bir indirim yapmış değiller. şu anda fiyatının 1900 tl olması diye bir şey söz konusu değil yani.

(link)
(link)
(link)
(link)

Sezon girmeden ne fiyatlar koyuyorlardı şimdi ise sezon sonuna doğru stok eritmek için fiyatları iyice kırmaya başladılar.

Geri