Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@salcano-izmirli

Valla hocam açıkçası gidip görünce gönlümün hangisine kayacağı da önemli. :) 1700 lira biraz fazla zaten ama almışken kendi sınıfındaki en üstü alayım diyorum.

@salcano-izmirli
Bide şu var ki bu seri 224- 225- 227 fiyat performans ürünleri. Donanımları güzel ve üst düzeye çıktıkça fiyatlar artıyor. Lakin ben kadroları çok beğenmedim. Sağlam ama ağır. Güzel görünüyor ama üzerinde ki etiketler kalkmaya eğilimli.

@salcano-izmirli
Bende de 227 var bu arada
. Öz eleştiri yapıyorum

@salcano-izmirli
1700 lira 6 taksit şeklinde olur dedi en son. Biraz düşüneyim dedim bende :)

Merhaba ben de yeni bisiklet alıcam ve sportive 225 le 227 arasında kaldım 225de ön değiştiricinin düşük olması ve 24 vites olması hoşuma gitmedi ama 227de biraz fala pahalı gibi malatyada oturuyorum 227yi sağlam bi pazarlıkla alabileceğim en düşük fiyat ne olabilir acaba?

@İhsnn_zyvl
1300-1200 civarı gibi seviyeler de netten bakabilirsiniz. Banka kredi kart kampanyaları puan hediyesi ile vb.

@salcano-izmirli
Ses sistemi, kilitli pedal ,Brooks sele , kelebek gidon. Başka atladığım olabilir. Güle güle binin.

• Beğen
Tepkiler: Cycmode
@C.Öz
Yalnız bi tavsiyem naçizane. Selenin borudan kelepçeyi alyanla sıkılanla değiştirin Allah korusun park ettiğiniz bi durumda filan yürüten biri çıkabilir. Brooks bu.

• Beğen
Tepkiler: Cycmode
@salcano-izmirli
Teşekkür ederim, rahatlık adına bir kaç parça değiştirdim pek modifiye sayılmaz aslında ;) Hırsızlık için ise göz önünden ayırmıyorum evde muhafaza ediyorum tavsiye için teşekkürler:harika:

@C.Öz
İyi para harcamışınız hocam güle güle pedallayın

@salcano-izmirli
Lastikleri atlamışım gibime geldi:)

@C.Öz

selam lastikler kac cm ve marka model nedir link varsa sevinirim.Daha ince lastik ve daha yüksek hız istiyorum.Eski lastiklere göre performans farkı var mı? acaba

@salcano-izmirli
Malatyadakilere baktım da netten nası olucak anlamadım

Carraro kendini aşmış resimdeki bisikletle yeni gördüm donanıma göre fiyat makul hidrolik v fren dahi var.
http://www.bisikletfirsati.com/FB,2662,21,carraro-cr-t-world-man-tour-28-jant-2015-model.jpg (link)

• Beğen
Tepkiler: Arda Oral
Geri