Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Mustafa_Sayar

Hocam sele ağrısı zamanla geçecek bir durum :) Ben uzun süre kullanmayıp uzun turlar yapsam da yaşamıyorum sele ağrısı. Kişiden kişiye göre değişiyor. Zamanla bindikçe alışılıyor :)

@erekarteksHayırlı olsun hocam, güle güle kullanın :)

@mersault
Bacak içi boyunu da yazarsan daha iyi olur. Ben de 46 cm aynı bisikletten var. Boyum 1.73 bacak içi 77 cm 51 cm kadro bana büyük gelmişti. Fikir olur belki.

@salcano-izmirli
51 bence ideal.Bende ayni boydayim ve 51 kadro aldim.

daha önce de sordum galiba ama,

bizim jantlara en ince kaç lastik takabiliriz bir de 224'ün maşasını düz maşa ile değiştiren oldu mu :)

maşayı değiştirip, lastiği inceltip ön aktarıcıyı da altus yaptık mı tamamdır idare eder biraz daha.

yanlış olmasın şu anda da idare ediyor tamamen anlamsız doyumsuzluk ama yükseltmek istiyorum biraz
ha gönül specialized sirrus sport ta ama o ayrı.

Arkadaşlar carraro 330 kullanıyorum bagaj ve heybe alacağım önerileriniz varmı

çamurluk önerim kullanıyorum

(link)

bagaj buınu kullanıyorum

(link)

(link)

bagaj buınu kullanıyorum

(link)

(link)

bagaj buınu kullanıyorum

(link)

@devilmycarlos
Bu bagajdan var bende ama kadro bağlantısı parçaları yok .Onlarda olmadan sadece sele borusuna bağlayarak 9 kg taşınıyor

@devilmycarlos
Bu bagajdan var bende ama kadro bağlantısı parçaları yok .Onlarda olmadan sadece sele borusuna bağlayarak 9 kg taşınıyor

@salcano-izmirli

bende bağlantı aparatları var.ama takmadım.Fazla ağır birşey koymadığımdan.Uzun mesafeye gidersem cıkarıyorum ağırlık yapmaması için

@devilmycarlos
Sadece bağlantı parçaları bulabilir miyiz ki

Geri