Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@volkanxx
mavi olani zaten yok hocam

2014 model o

suan siyah ustu kirmizi var
birde tum inrernet sitelerinde olan alacali bulacali mavi olan var

Scudo
Bu carraronun butun bisikletlerine baktim da hemen hemen begenmedigim yok gibi. Bu kadrolari boyayan kisi zevkli biriymis..keske soyle koyu yesilli. Bir kadrosuda olsa. Yol bisikleti olarak. Seneye gecmeyi dusunuyorum. En begendigim rc052

• Beğen
Tepkiler: Arda Oral
beyler decatlondan btwn kablosuz sayac almıstım daha once

soyle 100 tl cıvarı gecede kullanabılecegım kablosuz km saatı bılıyormusunuz lınkı verebılır mısınız

(link) buunu yerıne bundan daha ıyı

Selamlar,

Ben Cube cycle computer race blackline kullanıyorum. bisikletimi alırken almıştım 125TL idi, 100TL ye aldım.
Genel olarak memnunum.

2 bisiklet kaydedebiliyorsunuz eğer öyle düşünceniz varsa.
ortalam hız, max hız, sürüş süresi, toplam sürüş süresi, km, toplam km vs. gösteriyor. 3 satır ekranı var sürüş sırasından istediğiniz 2 seçeneği ekranda gösterebiliyorsunuz 3.sü hız zaten o değişmiyor hep ekranda kalıyor.

(link)

Selam herkese, kuzenime bir bisiklet alıcaz. 1000 tl bütçesi var. Ben sportive 224 almayı düşünüyorum ona, fakat şunu alsan daha iyi olur diyceğiniz bi model var mı ? Disk fren istemiyoruz.

@çağatay atik

Ben direk dükkandan aldığım için hiç internetten araştırmadım açıkçası. Sigmalar daha rahat bulunuyor internetten sanırım. Benzer özellikte ürünler temelde.

@Ahmet Teke
kablosuz mu memnumusunuz birde

@Ahmet Teke

anladgım ısıgı var gece kullanılabılır bu guzel
bırde vıdeoda termometrede gordum bu da var ıse alınabılır

btwen gece kullnılmıyor ve tıpınıde cok begenmıyorum sıgma 16.12 daha şık bır gorunume sahıp

@Ozan Cansel
Bende 224 alma niyetindeydim aklimda hidrolik disk fren gecmiyordu almam diyordum.Almaya gittigim dukkanda 224 un bana olan kadro olcusu yoktu.Dukkan sahibi bana bir guzellik yaparak 225 i 224 un fiyatindan verdi.Iyikide almisim diyorum.Tek parmak yetiyor bisikleti durdurmaya.Bisikletin sana verdigi guven ise apayri.Cok memnunum tavsiye ederim…

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
@Ozan Cansel
Bende 224 alma niyetindeydim aklimda hidrolik disk fren gecmiyordu almam diyordum.Almaya gittigim dukkanda 224 un bana olan kadro olcusu yoktu.Dukkan sahibi bana bir guzellik yaparak 225 i 224 un fiyatindan verdi.Iyikide almisim diyorum.Tek parmak yetiyor bisikleti durdurmaya.Bisikletin sana verdigi guven ise apayri.Cok memnunum tavsiye ederim…

@çağatay atik
Hocam ışığı var, termometresi de var. 16 fonksiyonlu. Kadans için sensör alırsanız kadans ölçümü de yapıyor...

@Ahmet Teke
kadans dediginiz ne videosunda pedala apart takiyordu ama. olctugu ne anlayamadim

onun disinda gg da. 109 tl ve yanın da kablolu yaziyor

kablosuz degilmi bu urun

Geri