Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@devilmycarlos
Aynı sele altı çantayı sizden görerek sipariş vermiştim. Adam kargo kayboldu elimdekilerde de sorun var para iadesi yapayım diye mesaj atmış. Ben de arayışlardayım sele altı çantası konusunda

@@rif
Sem canta diye bir yer var.Bisikletle ilgili her turlu cantayi yapiyorlar.Facebook ta aratin cikar…

Carraro nasıldır abiler ? Bisiklet bakıyordum usta Force 540 önerdi, özelliklerini saydı pek kötü bir yanını göremedim.

Merhaba, Bende dün Carraro Sportive 227 aldım. Yarın elimde olacak hafta sonu gibi kurduracağım.

@volkanxx
decatlon da alabilirsin birde doanim haberde carraro 227 konum vardi orda aldgim tum aksesuarlari paylastim

fikir olabilir bakabilirsin

@@rif

üzüldüm kardes bu yurt dısı işi biraz şans sanırım.ben 4 ürün aldım hepsi geldi.sorunda yoktu..Size tavsiyem yüksek feed olan satıcıları tercih edin

@çağatay atik Carraro Sportive 227 mat siyah aldım. Mat siyah: siyah mavi olan, mavi renk olan ise açık ve koyu mavi olan değil mi?

@volkanxx Mat siyah olan kırmızı siyah olması lazım, çok güzel bir renk uyumu var bisikletin, önceki sayfalarda resimleri var alan arkadaşların, bi bak istersen.

• Beğen
Tepkiler: volkanxx
@volkanxx
mat siyah olan... siyah kadro kirmizi carraro yazisi

resimde cok belli degil ama

canli canli cok tatli uyum olmus

Hadi ya yanlış renk aldım o zaman :) ben siyah ve koyu mavi yani sizin profilinzdeki diye almıştım.

Kırmızılıyı 2-3 sayfa önce buldum pek beğenmedim :/

Bu Mat Siyah
6aa7af69376a5c7d8636cf4b2d8000cb.jpg
Bu Mat Koyu Mavi mi?
C1569E3391A21D1FD529A2990CA706A2.jpg

@çağatay atik Bisiklet nasıl pert olur ki :D

Bende yanlışlıkla kırmızılı olanı almışım. Mavi olan daha güzelmiş neyse yapacak bişey yok aldık artık öyle gelecek :)

Geri