Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

227 nin tam olarak ölçüleri nedir acaba. Uzunluk ve yükseklik olarak yer sıkıntısı var da o nedenle soruyorum
Boyum 171cm iç bacak boyum 73 cm 18 mi 20 kadro mu almalıyım

Scudo
Sanırım arkadaşın dediği bu. LY 14 66.... 14 yapım yılını anlatıyormuş.uploadfromtaptalk1433159271179.jpg pedalın gövdeye bağlandığı yerin altında. Sele kısmında değilmiş.

n11 indirim (111 tl) yapmıyor, sanırım bitti kampanya

@GKMDGN
Sanirim bitti jocam b3nde baktim simdi

750 ustu 75 tl cek 1500 ustu 111 cek halen var da

Sepette 111 tl indirim gorunmuyor

Olsa idi hem 111 hem 77 tl kafadan indirim cok tatli olurdu

@Forza
Arkadaşlar bu renkte carraro 225 i olan varmı ? parlak olmayan yazısı ?

@Forza

caner niye taktın parlaklığına :) fırsat bulursam bakarım senin için.yada benim resim su atayım bi

buyur11111805_10153219791019360_6007644898010689515_n.jpg

İşte aradığım buydu içim rahatladı şu an :) ya geçen biriyle denk geldimde aynı model aynı renk bisikletin neden onun carraro yazısı parlak olur diye düşündümde demekki parlak yazısı olanıda mevcutmuş :)

http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/01/de1ccc24988924df5bf362e365341e9b.jpg

@turk.u.az
Netten almayı düşünüyorum da sizin gibi 227 modeli. Ama gündüzleri evde kargoyu teslim alabilecek kimse yok. Bu nedenle kargo şubesinden teslim almak zorundayım. Alyan setimle gitsem hemen orda ön tekeri ve gidonu 3km uzaktaki servise yürüterek götürebilir miyim? Sizler ne dersiniz? ?
Yada kutuyu sırtlayabilir miyim ne dersiniz iple bağlayıp filan?

@salcano-izmirli
Alyan takımı ile gidonu ve ön tekeri idareten yürüterek götürecek kadar sıkıştırabilir miyim ne dersiniz

Sığar mı kutu diye bilemedim yoksa isterse 20km olsun önemli değil. Bide taksiciler mırın kırın ediyor

bisikletle ilgili olarak iki planım var.
eğer direk bi fitness bisikletine(merida speeder vs. ) geçemezsem ki pek mümkün gözükmüyor,
1. amortisörü düz maşa ile değiştirmek
2. lastikleri biraz daha eskidikten sonra inceleriyle değiştirmek

ha tabii ki bu inceltmeyi mevcut jantla yapabilir miyim bilmiyorum ya da hangi maşayı almam gerektiğini bilmiyorum ama amortisörü nerdeyse hiç kullanmıyorum dolayısıyla onu çıkartarak hafifletmek istiyorum. lastikleri de incelterek biraz daha hızlanabilirim diye düşünüyorum
bi de şu var, hızlanmaya ne kadar ihtiyacım var ya da hafiflemeye. yani zaten sahilde biniyorum ama neden olmasın:)

kaç kilo bizim bisikletler acaba, 224 225 227 olarak ağırlık bilgisini bilen var mıdır?

@özgür duygu
227 tam tamina 15.0 kg. Dijital tartida tarttim...findik cuvali tartan djital tarti

@akndgl Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ayaklarım yere tam basar vaziyette arada boşluk kalmıyor. Tam değiyor ve rahatsızlık vermiyor. Çok büyük bir problem olacağını sanmıyorum çünkü aradaki farkı anlayacak kadar tecrübeli değilim. Ama fark çok fazla yanlış yapmışsın derseniz bisikleti satıp daha küçük kadroya yönelebilirim.

@emirketeci
Ayakta iken normalde en az 2cm bosluk kalmali daha rahat bir surus icin
hemde acil durumda kendinizi one atginizda zarar gelememesi icin vucudunuza :)

@çağatay atik
Anladım :) Fakat 6 yıldır motosiklet kullanıyorum acil bir durumda büyük kadrodan dolayı sıkıntı çıkacağını pek sanmıyorum. Benim merak ettiğim konu şu: Boyuma göre daha büyük kadro seçmiş olmam çift amortisörlü bisikletlerde pedala verdiğiniz kuvvetin amortisörler tarafından emilmesi gibi bir güç kaybına ya da oturuş pozisyonunda bir dengesizliğe yol açar mı yoksa bu durum dediğiniz gibi acil durumlarda, durduğunuzda, bisikletin üstüne binerken inerken vs gibi durumlarda mı konforsuzluğa yol açar?

@emirketeci konforsuzluktan ziyade @çağatay atik 'in de dediği gibi acil bir durumda aniden kadro orta demirine inmek durumunda kaldığınızda dizlerinizin kırılma efektiyle birlikte iniş takımlarınızda hasar meydana gelebilir :) Bu açıdan en az 1-2 parmak boşluk olması öneriliyor.

Değerli bisikletseverler,

Ben de aranıza carraro sportive 225 ile katıldım, 46 kadro.
Şile'de ikamet etmekteyim, bisikletimi hem etrafı turlamak hem de işe gidip gelmek üzere kullanmaktayım.

Daha önce salcano MTB kullandım artık toprak zeminden asvalta indim. :)

Buyrun fotolar;

20150525_182406.jpg 20150525_182505.jpg 20150525_190802.jpg

• Beğen
Tepkiler: İnsomnia
Geri