Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
227 almayı düşünüyorum da boyum 171cm iç bacak boyum 73 cm. Kadro seçenekleri nasıl 227 de. Hangi boy seçmem gerekiyor?

Kesinlille 46 secmelisin. Ben 185 boy var 51 kadro kullaniyordum senin boyuna uygun olan 46 kadro

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak. Yaklaşık 1 ay önce carraro sportive 225 aldım. Bisikleti henüz 2 kere kullanabildim fakat şimdi okul tatile giriyor ve Bursa'ya dönüyorum sürekli kullanma imkanım olacak. Bisikleti aldığım yer bana bakımı vs olmadığını söyledi bir şey olursa getirirsin dedi. Başta zaten yaz tatiline kadar kullanamayacağım için ses etmedim fakat bunların ilk bakımı diye bir şeyi yok mu yoksa ben mi yanlış biliyorum?

@emirketeci
Hocam bakim vs ole yok diyebilirim zincirin yagini eksik etme yani 200 km de bi zinciri hafif yagla onun disinda ole bakima ihtiyac duymaz diyebilirim

@emirketeci ilk bakımına götür, aldıktan 1 ay sonra ya da 100 km kullandıktan sonra falan servisine götürürsün, yamuk yeri var mı, gevşek vidası var mı, yağsız yeri var mı vs. diye hafif bir kontrol etme durumu olur.

@çağatay atik
Çok hızlı cevap teşekkür ederim :) Ya benim asıl mevzum şu: Ben bisiklet tamiri ile ilgili eğitim aldım zaten her şeyini kendim yapacağım ama satın aldığım yer normalde ücretsiz ilk bakımı diye bir olay varsa ve uğraşmak istemediyse gidip zorla yaptırayım o kadar parayı alırken iyi sonrasında eğer ilgilenmeyeceklerse ben ilgileneyim dedim

@obezkirpi
5 km anca kullanmışımdır dediğim gibi eğer ilgilenmemek için bana bakım yok bir şey olursa falan dediyse gidip yaptıralım ilk bakımını

Arkadaşlar bir de şunu soracağım. Boyun 1.73 civarı ve bisikletim 51 kadro. Sizce çok mu uyumsuz yoksa göz ardı edilebilir bir ölçüsüzlük mü? Bir yerde şehir içi normal gezintilerde büyük kadro tercih edilebilir yazıyordu. 48 kadro da gözüme çok küçük gelince 51'ini almıştım.

• Beğen
Tepkiler: bnkcmrt
@çağatay atik
çok bilgilendirici oldu hocam.çok geçmiş olsun inanın üzüldüm.peki bisiklet üzerinden kullanma imkanı yok sanırım o puanları?

@bohemroze
111 tl diekt indrim oluyor n11. 111 kazandgn ayrixa puan 15 gun sonra yukleniyor karta onlada istedgn seyi alabiliyorsun

@çağatay atik
çok avantajlı görünüyor hocam.peki aldığımız yer bizi taklaya getirmesin ürün açısından.

Ben 227 yi 10 gün önce 1330 tl ye velesbitten aldim.1000 lira nakit geri kalani tek cekim yaptirdim.

Merhabalar elinde bendeki renkte 225 i olan varmı yoksa bendeki renginde bi hata mı var? Anlamadım bir arkadasla karsılastırdık dün onun kadrodaki carraro yazısı daha parlaktı benimkisi ise mat acaba farklı olanlarıda varmıdır ?
11250203_10153283472233886_1317607663684083760_n.jpg

@Forza
benimkide parlak gibi sanki...yada flashdan kaynaklaniyor.. merak ettim simdi eve gidince bakacam.

Dosyalar

• IMAG0695.jpg
    IMAG0695.jpg
    100 KB · Okunma: 42
@emirketeci Bir ay sonra ücretsiz ilk bakım diye birşey var, götürüp yaptırmanızı tavsiye ederim, jant akort ayarı, gevşek vidaları sıkma, zinciri rubleyi falan yağlama..vs gibi basit şeyler yapıyorlar, ama kendim yaparım daha zevkli diyorsanız kendiniz de yapabilirsiniz.

Kadro boyu ile ilgili gözünüze küçük görünmesinden ziyade vücudunuza küçük gelmemesi gerek, bisikletin üzerinde ayaklarınız yere tam basarken kadro orta demiri ile aranızda 1-2 parmak mesafe kalıyorsa sorun yok.

@Ahmet Teke
Aynı model aynı renk anlamadım değişik geldi bana ?

Benim 225 de aynı renk. Hatta bir arkadaş selenin altında bir sayı var ilk iki rakamı yapım yılını gösteriyormuş. Ben de eve gidince bakarım şimdi. Bilgikendirme mesajı atarım...

1.393 tl carraro 227
111 tl anında ındırım
77 tl sepet kuponu ıle 1.205 tl aldım

111 tl de maxıpuan gelecek

1.094 tl gelmıs oldu sızlerde degerlendırın derım

n11 den cok cook ıyı bır fırsat

carraro 225 de 1.130-111-77 942 tl gelır 111 de maxıpuan hedıyesı olur

Geri