Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@turk.u.az Öncelikle hayırlı olsun bisikletiniz, güle güle kullanın.
Bisikletinizin kutusunda Mat Siyah-Koyu Gri yazıyor ama bisikletiniz farklı renkte. Bir de kedi gözlerini ters takmışsınız sanırım, arkada kırmızı önce beyaz olmalı :)

@akndgl Bu 224'lerin iki renk çeşiti de belirgin değil ve yakın tonlar. O yüzden fark etmedim. Kedi gözleri de üzerinde takılıydı. Ee o zaman böyle olmasının sebepleri neler olabilir? Kutuda Velesbit Bisiklet Konya yazıyordu. Bisiklet geldiği gün bunu araştırmıştım. Bir sonuç bulamayınca üzerinde durmamıştım. Acaba üretici firma yerine (eğer varsa) Konya'daki adı geçen bayiden gönderilmiş olabilir mi? Gerçi bisikletin kurulumu yapılırken herhangi bir olumsuzluk gözlemlemedim.

Teşekkür ederim...

@turk.u.az 2015 model 46cm kadro 224 Mat siyah-Koyu Gri renk çeşidi aşağıdaki gibidir.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/13581

Bana gelen kutu ile aynı kutu sizinki ve üzerinde yazdığına göre mat siyah - koyu gri olarak size bu resimdeki ürünün bire bir aynısı gelmiş olması gerekirdi. Şayet 2015 model ürün için ödeme yaptıysanız size ürünün 2014 modeli gönderilmiş olması muhtemel (renginden dolayı), 2014 model Carraro 224 kullanan arkadaşlar daha iyi yorum yapabilirler bu konuda, ben pek emin değilim belki 2015 modelde de bu renk seçeneği vardır ama rengi 2014 model gibi. Ürünü hızlıal.com dan aldığınızı söylemişsiniz, velesbit bisiklet-konya bu şirketin ortağı mıdır acaba bilemedim. Reflektörlerin yanlış takılmış olması özensiz kurulduğunu gösteriyor. Hızlıal.com ile bi iletişime geçip işin aslını öğrenmenizi öneririm. Ürün gerçekten 2014 model ise size yanlış ürün göndermişler demektir (2014 model ile 2015 model arasında donanım farkı var mı bilmiyorum ama fiyat farkı var). Ürün 2015 modelse bile sırf rengi sizin istediğiniz gibi Mat Siyah - Koyu Gri olarak gelmediği için bile hatta hiç bir gerekçe göstermeksizzin bile iade etme hakkınız var.

@turk.u.az renkler yakın tonlar demişsiniz de öyle değil ya baya farklı olması lazım, bir sorun yaratmaz ama.
Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü | Sayfa 91 - BisikletForum mat siyah olan böyle

kutuda ayrıca 46 değil 51 kadro olduğu da yazıyor ama size istediğiniz ürün verilmiş anladığım kadarıyla.

@akndgl 2015 modelde mat siyahın yanı sıra turkuazın aldığı açık gri renklisi de mevcut. mat siyah olan ton bu sene eklendi ama eski renk opsiyonu da hala mevcut. (sportive 227ler eskiden sadece mavi beyazdı, bu sene siyah kırmızı seçeneği de sundular mesela onun gibi)

@Mateus1992 Merhabalar,2-3 hafta ônce XLC nin 25kg lik 55tl lik bagajindan taktirdim saglama benziyor baya hocam.Fotografini atarim eve gidince

• Beğen
Tepkiler: Mateus1992
@obezkirpi Ben bisikleti alırken renk seçeneklerini 46 cm kadro için Mat Siyah - Koyu Gri, 51 kadro için her iki renk seçeneğinin de olduğunu söylemişlerdi, demek ki sadece ellerinde mevcut olan renkleri kastetmişler. 2015 model ise sorun yok, ama 2015 diye daha düşük modeli göndermişlerse bu müşteriyi kandırmaktan başka birşey değil, çünkü fiyat farkı var aralarında. Başka bir satıcıyı aradığımda yine 2015 görseli konulmuş ve fiyat yaklaşık 100 Tl civarı daha ucuzdu, arayıp sorduğumda sattıkları ürünün 2014 model olduğunu bu yüzden fiyatı düşük olduğunu söylemişlerdi.

Bu arada yeni Meridan hayırlı olsun ;)

Edit: İmla

@akndgl sağol abi, kadroda ne farklar var bilmiyorum ama turkuazın jantları ve lastikleri 2015 modelde kullanılanlardan bu arada

@akndgl @obezkirpi Bisikleti almadan önceki araştırmalarımda ve kullanıcı yorumlarında bendeki rengi gördüğümden öyle bir yanılgıya düşmüşüm. Evet renk farkı siyahla beyaz gibi. Ve anlaşılıyor ki ürünün orijinal kutusu yerine kargoya vermek için herhangi bir kutuya konmuş. Bu da stok olmadığı zamanlarda en yakın şubeden / bayiden ürünün temin edildiğini destekliyor. Ben renk konusunda bir istekte bulunmamıştım ama geçen senenin mi bu senenin mi olduğunu üretici firmaya sormadan anlayabilir miyiz?

@turk.u.az bisikletin orta gobegin altinda kadroda seri numarasi yazar LB1464839 gibi birsey, bu bastaki 14 uretim yilini belirtiyor olmasi lazim.

• Beğen
Tepkiler: turk.u.az
@turk.u.az 2014 model oldugunu gostermez sadece 2014 yilinda uretildigini gosteriyor. Bir onceki yil uretimine baslandigina gore bisikletiniz 2015 model olmasi gerek.

• Beğen
@akndgl Hmm... Bilgilendirme için teşekkür ederim. Profesyonel bir kullanıcı olmadığımdan ve isteklerime uygun bir ürün geldiğinden 2014 model de gelmiş olsa kullanım açısından benim için sorun olmazdı. Yalnızca dürüst satıcı ilkesinin çiğnenmesi canımı sıkardı.

Arkadaşlar sportive 230 a ne diyorsunuz almak istiyorum da düşünceleriniz nedir??

@turk.u.az
Hocam dış lastik markaniz cst mi Michelin mi?
Cst ise 2014-13 Michelin ise 2015 dır.

• Beğen
Arkadaşlar merhaba. Ben de internet üzerinden cs 224 siparişi vererek aranıza katıldım :)

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
Ben de bugün yaklaşık 28 km bindim. feneryolu maltepe arası.. bisikletimden çok memnunum.
sadece ön arka aydınlatma almam gerekiyor. nisan sonundan beri 130 140 km civarı kullandım..

Dosyalar

• WP_20150530_003.jpg
    WP_20150530_003.jpg
    101,3 KB · Okunma: 59
Geri