Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım burdurdayım bugün ilk defa kullanabildim bisikletimi.

Cateye velo wireles km sayacım var ayarlamasını yaptım ama menüde ne nedir bilen birisi var mıdır pek anlayamadım. Sanırım mesafe sayacı 1 tane ona üzüldüm biraz.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/02/558dfac3d7a9a9059cde976a13677108.jpg

Herkese selamlar...
Yaklaşık 1.5 yıldır Scott aspect 930 MTB kullanıyorum. Yaptığım 2200 km yolun tamamına yakınında amortisör kilitli olarak gitmem ve genelde de asfaltta kullanmam nedeniyle,artık benim için en doğru olan tarzın düz maşalı bir şehir tur bisikleti olduğunu anladım.
Kafamda 2 model var
Carraro sportive 330
Meriva speed 200
Forumun son 25-30 sayfasını anca inceleyebildim ama gördüm kadarıyla 330 kullanan üye pek yok gibi.Genelde herkes amortisörlü 200 serisi kullanıp yorum paylaşıyor. Carraro komponent olarak merida ise hafiflikle daha öne çıkıyor.

Bu iki modelle ilgili sizin bana tavsiyeniz ve varsa 330 kullanan arkadaşların yorumları benim seçiminden çok etkili olacaktır. Bir de fiyatı bu ikisine göre biraz daha pahalı olan çok beğendiğim ve gene bir alternatif olarak düşündüğün Cube sl road pro hakkında karşılaştırmalı tavsiye ve önerileriniz ne olurdu?

Şimdiden çok teşekkürler. ..

Ben 224 kullaniyorum ve dış lastikten hiç memnun değilim. 2 haftada 3 kez lastik patladi. Daha dayanikli bir lastik lazım bana. :)

Benim fikrim kilitli amortisör olması gerek bulunduğunuz yere göre de değişir bu tabi ama kilitli daha mantıklı

Ya bu arada biliyorum defalarca sordular konuşuldu cevap da verildi ama tekrardan sorup tatmin olacak bir cevap almak istediğim bir konu var dostlar.
Ben hayırlısıyla sportive 225 almayı düşünüyorum ama aklımda hep bir soru işareti var. bu bisiklet çimende düz toprak yolda gider mi acaba süspansiyon kilidini açarsak. Bir de michelin lastiği varmış sanırım 225 lerde ne kadar kaliteli bilmiyorum çaylağım açıkçası biraz da. normal çimende gider mi bu kerata acaba. Kullanıp test eden arkadaşlar eminim olmuştur.

bisiklet salonda dururken bisikletin sanırım arkasından bir yerden böyle bir kastik parçası kopup fırlamış, nedir bilen var mı? boyutu tam olarak paket lastiği kadar. kilometre saatinin ve aydınlatmanın lastikleri yerinde duruyor, nereden çıktı çözemedim. bu kadar mavi değil bu arada, fotoda öyle çıkmış.

16064 dosyayı görüntüle

@macasxxx

normal parkta çimende kumda sürdüm gidiyor yani her yerde.Tek sorun benim yasadıgım,kaldırıma cıkarken 90derecelik acıyla girmek.hafif yanlamasına girdinmi lastik kayıyor düşmek kacınılmaz.lastik bence iyi bir sıkıntısını görmedim şu ana kadar.bisiklet güzel içiniz rahat olsun tatmin eder.

Dostlar 1.65 boy için 46 kadro çok büyük olmaz değilmi

@devilmycarlos

Çok sağol içime su serptin resmen ^^

@collapse Modeli sanırım 2015 öncesi bisikletinizin. Yeni modellerde mişlen patlamaya karşı dirençli lastik kullanılıyor.

Arkadaslar Carraro neden üst donanımlı v fren li bisikletler urtetmiyor illa ki iyi donanıma sahip bisikletler disk fren li mi olmak zorunda yani

@1dost

2015 model ve dediginiz michelin patlamaya karsi direncli lastik var ama 2 kez diken yuzunden patladi. Baktigim kadariyla koruma yuzeyi 1mm. 5 mm koruma yuzeyi olan lastiklerden almayi planliyorum.

225 ve 227 inin selesi nasıl sizce kullanan arkadaşlara soruyorum?değiştirmeye gerek varmıdır rahatmıdır ?

Ben 227 yi 2 gün kullandım biraz acıdı ama sonrasında hiç ağrı olmadı. Onada alışcam sanırım ben değiştirmeye gerek duymuyorum şu anda.

Arkadaşlar merhaba,ben yaklaşık 2 aydır carraro kullanıcısıyım pek bir bilgim olmadan sportive 321 aldım önce kullanım amacı sonra fiyat görsellik ve marka bazlı olarak yaptım bu seçimi. Forum üzerinden ne ne değildir yeni yeni öğreniyorum, aktarıcı aynakol vs hakkında baya bilgi edindim. Sormak istediğim mevcut bisikletimin kadro kalitesi jant kalitesi nasıldır ve teknik özelliklerine nereden ulaşabilirim? Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.

1 senedir carraro 225 kullanıyorum.Kafasına takılan sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

@orhankou evet bastınmı gidiyo..rüzgardan gözleri yaşarıyo insanın. :)) güle güle kullan ...

Arkadaşlar ben 224 aldım yeni yazmıştım şimdilik mutlu mesut gidiyoruz.

Aklıma takılan bişey vardı ilkel bir yöntemle test ettim çıkan sonucu yazayım. Basküle çıktım kilomu not ettim sonra bisikleti elime aldım aradaki fark 16kilo oldu. Üzerinde sadece 40gr bir suluk var ekstra aksesuar. Tamam çok hassas bir ölçüm değil ama hadi 1kg oynasın 15kg bile v frenli şehir bisikleti için ağır geldi sanki bana. Elimizde teknik bir fabrika verisi de yok. Alırken de kafama bu konu takılıyordu. Acaba hantal bir bisiklet mi almış olduk? Evet önemli olan nasıl hissettiğimiz biliyorum ama takılıyor işte insanın kafasına

Geri