Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Çamurluk alabilirsin hafif olanlarından çamur sıçramaması için...

Scudo
@intelmatiucgeni
Aynen ben de bu tavsiyeleri istiyorum arkadaşa yancı olayım :) bir de eldiven

eldiveni şiddetle tavsiye ediyorum, sakın ola ki napcam ben eldiveni yeaa demeyin

@obezkirpi
Okudum hocam konunu geçmiş olsun. Araştırdıysan fikrini alabilirim.

@@rif
sağol, çok araştırmadım ama eldiven deneyecek duruma gelince ellerim deneyip alacağım, decathlondakileri beğenmemiştim, sedoma marka başlangıç seviyesi eldivenlerden alacağım muhtemelen

@obezkirpi
Hocqm sedoma mı sedona mı? Az önce decathlondaydım ve ben de beğenmedim. Kask da beğenemedim orada zaten

@@rif sedona tabi yanlış yazmışım. decathlondaki kasklar fena değil bu arada, markası bell idi sanırım.

@obezkirpi
Üstat bilmediğimden sordum yanlış anlama . Ankaradaki decathlonu talan etmişler resmen. Herhangi bir ürün bulma ğansı zayıf hele tutulan ürünler baya zor. Satıc çok tutan bir ürün reyonda maksimum bir saat kalır dedi.

@1dost marka model yok ama 3 fonksiyonlu led ışık 1.mod hızlı sıralı flaş. 2. Mod yavaş 2si flaşör. 3. Mod sabit kırmızı gayet kullanışlı ve tatminkar, görünürlüğü de iyi dostum.

Bisikletiniz hayırlı olsun güle güle kullanın. Sanırım birebir benimkinin aynısı. 224 değil mi?

224 ve 225 renkleri gercekten güzel adamlar yapmış :)

@orhankou
Arkadaşım 10 sene öncede böyle sürdüm 10 sene sonrada böyle süreceğim...:harika:

@mugurgok Farzet ki arka tekeri fazla kamber yapılmış honda civicCivic.jpeg

Veya benim görmeye çalıştığım bu da olabilir.Bmw dtm spoiler.jpeg :hrkbuya:

Bende yeni katıldım aranıza merhabalar bende sportive 225 ile 227 arasında kaldım acaba hangisini almam daha doğru seçim olur? Çok yabancıyım bu konuda ilk defa bisiklet alıcam kendime çocukluktan sonra boy:1.85 bacak boyu:83 cm hangi kadroyu seçmeliyim ? birde bu 225 in hangi renkleri mevcuttur acaba ?Alacağım yer varmıdır uygun bildiğiniz ?

DSC_0196.JPG DSC_0198.JPG DSC_0201.JPG DSC_0201.JPG DSC_0202.JPG DSC_0198.JPG DSC_0207.JPG DSC_0204.JPG DSC_0204.JPG

Arkadaslar biskleti sizin tavsyelerinizle bisikletcim. Com dan aldım..Carraro 227 kadro 54 cm...boyum 182 kadro bana tam oldu..180 ve ustu arkdaslara tavsiyem 54 cm. Kadro almaları.ilk defa bu kadar pahalu bisiklete biniyorum ama cok begendim..cokda seri buldum..carraro 227 yı tavsiye ediyorum

Tekerine taş değmesin.

• Beğen
Tepkiler: mustafa1445
Arkadaşlar bu imza benim gövdede , sizde var mı bundan ? Ne anlam ifade ediyor ?

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    148 KB · Okunma: 76
  • Beğen
Tepkiler: mustafa1445
Geri