Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Emre Alıcı
48 olması lazım. 18 inc olarak geçiyor...

Scudo
Merhaba arkadaslar,
Biz de esimle 2 carraro sportive alip bozcaadaya gitmeyi planliyoruz.
Kadro boyunda kararsiz kaldim.

Kendim icin carraro sportive 225 dusunuyorum, boyum 1.78 kilom 80, sizce hangi boy almaliyim. Denedigimde large bir tanenin uzerinde rahat duruyordum.

Esime de carraro sportive 222 dusunuyoruz ama tek kadro var.
Esim de 1.70 ve 55 kg.
43 cm'lik kadro ona kucuk mu gelir sizce?

Yorumlariniz icin simdiden tskler
Alinca fotograflari iletirim

Uygar bey bende sizinle aynı durumdayım, bu iki bisikleti kendim ve eşim için bakıyorum. Bisikletler nasıldır, uzun yolda bizleri üzer mi bende bunları merak ediyorum.

@bugra_ozer

merhabalar Buğra Bey,
ben de bakmaya devam ediyorum. Carraro Sportive 222'lerin kadro boyu sadece 43 cm olduğu için Merida'ya da yöneldim ben.
Merida Crossway v20 ve v40 lady modellerinde 43cm ve 46cm seçenekleri mevcut.

tabi eşime bakmışken kendim için de Merida Crosswat v20 ve v40'ları incelemeye devam ediyorum.

Karar vermek zor, tecrübeli arkadaşlardan yönlendirme konusunda destek bekliyoruz. :)

Merida Crossway v20 / v40 / Carraro 225 ve 222

uzun yol için hangisini önerirsiniz?
teşekkürler

Merhabalar, şu an benim yadigar bisikleti kullanıyorum , yeni bisiklet almayı düşünüyorum, 221 veya 224 düşünüyorum şu an elimde 550tl para var çok fazla beklemek istemiyorum. Arada 50 tl var . Sizce değer mi? Aslında siyah istiyorum ama 224 derseniz alabilirim . Görüşleriniz nelerdir? Ayrıca çok merak ediyorum koltuğun altına konulan o küçük çantaya ne deniyor :D ve fiyatı ort. ne kadar?

@Salih Korkmaz

221 ve 224 arasında donanım farkı var. 221'de kullanılan vites sistemi Shimano'nun en alt serisinden oluşuyor (bu kötü demek değil, o setlerle şehirler arası tur yapanlar var). 224'te kullanılan set ise onun bir kademe üstü. Ben alacak olsam açıkçası rengine aldırış etmeksizin 224'ü tercih ederdim.

Koltuğun altına koyulan çantaya da "sele altı çanta" deniliyor. Yurt dışı alışveriş sitelerinde 5-6 Dolar'dan başlayan, yurt içinde 60-70 Lira'ya kadar çıkan geniş bir fiyat skalası söz konusu.

@Sefa.

Tamam hocam eyvallah. Bu sele alti cantanin daha ucuzlari var midir peki, hosuma gitti de.

Dediğim gibi, fiyat yelpazesi oldukça geniş. İnternet üzerinde adam akıllı araştırmak lazım.

Arkadaşlar mrb bugün fuarda sportive 227 yi yakından inceleme fırsatı buldum ve ben şahsen kesinlikle hayran kaldım. Bence bu donanımla kesinlikle F/P ürünü. Bu ay inş. almayı düşünüyorum Carraro kullanan arkadaşların fikrini alabilirmiyim bu model nasıldır satış sonrası servisi nasıl ?

@Oğuz han T

Hocam model ilk defa bu sene cikti.o yüzden 227 hakkında çok bir şey söyleyemem ama donanim babinda çok müthiş gözüküyor.fiyati da sportive 225e yakin olduğu için bence bu sene sportive 225 yerine 227 tercih edilecektir diye düşünüyorum.bu arada görünüşü de çok hoş duruyor.

@ALTINBAŞAK

Normal bisiklet alacak deildim kron xc 500 yol lastiği takili halde yetiyodu bana ama 227 yi görünce tüm fikirlerim değişti resmen aşik oldum :) . Sedona ve merida ile kiyasladim bunun çok altindaki donanimlara çok yüksek fiyatlar istiyolarki tahminim bu donanimda bir sedona 2000 lira civari. xc 500ü de hazir isteyen arkadaş varken hayirlisi ile hesap kesiminden sonra almayi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: yılmaz keskin
ben geçen sene haziran ayında bisikletimi 850 tl ye 10 taksit almış ve 150 tl de aksesuarlarına harcamıştım. bu sene 1050 tl fiyat koymuşlar 225 e. 227 de 1350 tl gibi bişi. 227 de amortisörün gidondan kilitli olması büyük avantaj. 27 vites deore de büyük artı. kaldı ki renkleri de cezbedici. bence, donanım olarak gayet iyi ve oldukça yakışıklı bir bisiklet bu fiyata. ağırlığının 14-15 kg civarında olması belki bir dezavantaj .sportive alacak arkadaşlara, şimdiden hayırlı olsun diyorum, ekleyecekleri fotoları sabırsızlıkla bekliyorum walla :) hoşça kalın...

Sportive 225 ile araniza bugun katilmis bulunmaktayim ... sevgilerle aleti cok sevdim

Sportive 225 ile araniza bugun katilmis bulunmaktayim ... sevgilerle aleti cok sevdim

Ya arkadaşlar sportive 227 almayi düsünüyorumda boy işi nasil olacak. Boyum 1.76 bacak boyuda 76 cm . Carraro hangi boylarda üretiliyor bana hangi boy gider ?

@Oğuz han T

51cm kadro boyu var bircok bayide,
Bence size de gider. Ben 1.78'im ve bisikletcide deneme firsatim olmustu, 51 cm kadro tam olmustu.

@uygarsirin

teşekkürler uygarşirin o zaman bende 51 cm liği alıyım. :)

@uygarsirin

teşekkürler uygarşirin o zaman bende 51 cm liği alıyım. :)

• Beğen
Tepkiler: uygarsirin
Arkadaşlar konuda göremedim 227 kullanıcısı yok mu forumda hâla gerçek resimlerini görmek istiyorum...

Yardımcı olursanız sevinirim yakında bende katılabilirim aranıza.

227'ler 2014 ürünü olduğu için şu dönemlerde 227 sahibi birileri pek yoktur. Yaza doğru alıcısı çıkıp fotoğraf takviyesi yapar.

@Safa Arslaner

Tahminim 10 gün içinde bir aksilik çikmaz ise 227 alicam. Aldiğimda bol bol resim paylaşirim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri