Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Merhaba
Ben de araştırmalardan sonra 227 almaya karar verdim. Hangi kadro boyları mevcut ve Türkiye genelinde nerede bulabilirim?

Scudo
@Özkan B.
carraronun sitesinde satış noktalarını bulabilirsiniz rahatça şehrinize göre boyutlar içinse gidip denemek en iyisi

iyi akşamlar arkadaşlar yeni bir 224 almıştım 1 hafta oldu. Şimdi bir km sayacı, pedal gibi bikaç küçük değişiklik yapmak istiyorum yol tipi kilitli pedal ve ayakkabı önerirmisiniz ? km sayacı ve pedal olarak bi öneriniz var mıdır? amerikadan bir arkadaşım gelicek oradan uygun birşeyler getirebilirim dedi

burada tek bayi var ve ondada yok. kadro boyunu deneme şansım olsa iyi olacaktı. boyum 1.77. 51 kadro iyi olur diye düşünüyorum. yarın izmir bayilerini arayacağım. 51 kadro bileniniz varsa yazabilir.

km saati olarak alman sigmayı tavsiye edebilirim. kısa bir süre kablosuz versiyonu sorunsuz kullandım.

Boy ve bacak ici uzunlugu dikkate almak gerekiyormus kardeşim wwww.cyclingtr.com adresinden bi bak istersen 1.77 icin 53 diyor.

Iyi geceler,
225 almak istiyorum. Ama uygun kadroyu bulamiyorum boy 178 bacak içi 80 cm. Hesaplama motorlarinda 53cm cikiyor. Bugün ist/b.koyde 46 sini buldum küçük geldi. Mustafa kardes sen nerede buldun 51 i. Ayrica küçük kadroyu alsam cok sorun yasarmiyim. Bu arada nasip olursa bende kasimda askere gidiyorum kisa dönem o yuzden biran once busikletimi alip turlamak istiyorum. Cevaplariniz icin tesekkurler.

carraroda max 51 var sanırım. zaten 2 kişi kullanıcaz belki ikimizin ortası olur bu boy. o sitedeki veriler uyarsa çok güzel olacak

227 sahiplerinden "

227 sahiplerinden bir arkadaş sağ vites kolu göstergesi resmini koyabilir mi? sadece 1 ve 9 yazıyor sanırım. 225 lerin gösterde daha çok hoşuma gitti. alınca büYÜk ihtimal 225inki ile değiştiririm

sabahtan beri sadece 1 tane 227 51 bulabildim. o da lacivert çıktı. Erdoğanlarda mat siyah var ama teşhir olduğu için görmeden almak istemiyorum. nerede bulucam arkadaşlar?

Merhabalar yarın ikinci el bir 224 alacağım. Sele değişimine gerek var mı rahatsız ediyor mu ? Teşekkürler.

Oncelikle hayirli olur insallah. Bi dene belli bir süre sonra degistirirsin olmazsa. Ayrica Jelli kiliflar da var aklinda bulunsun.

Teşekkürler dediğiniz gibi yapayım.

Carraro sportive 224 alarak aranıza katıldım, eklerseniz sevinirim.

Arkadaşlar 225 ime yedek iç lastik ve uygun fiyatlı lastik tamir seti almak istiyorum.

Siz neler kullanıyorsunuz veya bi yerlerde görüp tavsiye edebileceğiniz ürünler var mıdır? Şimdiden teşekkürler...

Bugün erdoğanlardan Carraro 227 siyah , sigma bc 8.12 ats kablosuz km saati ve zefal suluk (hediye) sipariş verdim. Yarın elimde olur inşallah sağlam gelsin de.
Şu üçgen şekilli çanta, telefon tutucu, lastik yama seti, iç lastik tavsiyeleriniz nedir?

bu arada türkiyedeki tüm bayileri aradım. 227 siyah almak isteyenler erdoğanlarda, denizlide bir bayide ve antalyada bir bayide, lacivert isteyenler fethiyede, antalyada 2 bayide bulabilirler. 1-2 tane daha vardı ama not almadım. ocak şubata kadar bu modellerden üretilmeyecekmiş.

@Özkan B.
Valla çanta olarak ben xlc idi sanırım onun su geçirmez olanı vardı bisikleti alırken hediye olarak isteyip almıştım gayet memnunum telefon anahtar cüzdan gibi önemli ihtiyaçlar rahatlıkla sığıyor

Sonunda 225'imi 02/09/2014 tarihi itibariyle almış bulunmaktayım. Gerçekten süpermiş. Düşünen herkese tavsiye ederim.

Merhaba,

Ben de 227 almak istiyorum ama kadro boyu konusu kafamı karıştırdı. Yabancı sitelerde 1.83 boy, 85 bacak boyu için 56 kadro tavsiye ediliyor. 227'de 51 var en büyük.

Ne dersiniz problem olur mu kullanım konusunda ?

Teşekkürler şimdiden

@berkerozturk

Sportive 227 Hemen Hemen her yeri aradım 1-2 tane 46 cm var sadece.

Arkadaşlar 51CM Kadro bulabileceğimiz yer var mı? Tek bir yer de buldum o da 1300 TL nakite fiyat verdi.

@berkerozturk

Yol bisikletlerinin kadro boylarına bakmışsınız.
Sportive 227 Şehir bisikleti olarak geçiyor yabancı sitelerde Hybrid diye aratırsanız bulursunuz.

Teşekkürler uyarınız için. Merida'nın Cross bisiklet modelleri için verdiği ölçüler beni yanılttı.. 1.83 boy için 21 inch verilmiş hybird bisikletler için. Bu durumda 51 kadro uygun olacak.

Geri