Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Teşekkürler. Peki Kadıköy sınırları içerisinde nereden almamı tavsiye dersiniz 227'yi? bildiğiniz daha ucuza satan bir yer veya herhangi bir sebeple önerebileceğiniz bir yer var mı? Bostancı'da bisiklet evim diye bir yer varmış yeni açıldığında ucuza veriyorlarmış ama açılalı 3 hafta filan oldu sanırım artık yoktur o indirim.

Scudo
@Deniz A.
Bisiklet evime ben sormuştum 2 hafta önce. Ellerinde yoktu. Aynı gün sirkecide bir bisikletciye sormuştum. orada vardı, 1150 TL demişti. sahibinden.com da tekyıldız bisiklet var. O da 1200 TL ye 9 taksit yapıyor. Ama sirkeciden sıkı bir pazarlıkla 1100 'e taksitle alınabilir.

alın, alırken elciği değiştirtin ve sele kılıfı taktırın, üzerinde gelen elciklerle 15 dakikadan sonra elim yanıyordu. diğer modellerde de aynı durum var, 27 vites müthiş oldu yokuşlarda ben 130 kiloyum 227 ile (145 toplam :), arkadaşım 65 kilo 21 vites bianchi speed1000 dağ bisikleti ile sürerken yokuşta fark atıyorum :)

bianchi touring kullanıcıları da buraya katılabilir mi acaba? en nihayetinde benzer bisikletler.

@sinan_zorlu

Fabrika aynı akraba saylırız buyur gel:)

@volkan Öz

o zaman arkadaşlar carraro sportive 227 alacakken ne yazık ki uygun kadro boyunun olmaması nedeni ile touring 727 almış biri olarak aranızda olmaktan şeref duyarım. malum havalar bu aralar yağmurlu, ancak havaların açtığı ilk fırsatta bisikleti daha uzun süre kullanacağım. bizim 6 yaşındaki sıpa da kendi bisikletini destek tekerleri olmadan kullanmaya tam olara başladığında baba kız her müsait zamanda Bursa'nın bisiklet sürmeye uygun yerlerinde turluyor olacağız. seneye aramıza hanım da katılacak İnşaallah. ona da bir carraro elite 805 düşünüyoruz yada carraro sportive 222.

Bianchi'nin Touring serisini kullananları alın donanımdan fiyatına kadar bir tek kadroda Bianchi yazıyor. :D

Arkadaşlar kask ve gözlük markası önerebilecek olan var mı? Koruyucular için masraftan kaçınmamak en doğrusu, önce güvenlik. İyi marka/model önerileri bekliyorum.

beyler bende iyi bir bisikletci gozlugu ıstıyorum

ne kullanıyorusunuz ne tafsıye edersinizz

Bostancı'daki Bisiklet Evim'e sordum, Carraro 227 yokmuş onlarda. Suadiye'de Star Bisiklet'te ve Göztepe'de Kaçkar Bisiklet'te varmış. Bu iki mağza hakkında bilgisi olan var mı? İyi midir kötü müdür şeklinde. Bir de 227 için benim boyum tam 180cm, bacak boyum da tam 90cm. Kadro ölçüsü ne olmalı?

@Deniz A.

kesinlikle buyuk kadro olani yani 51 olani almalisin
ben de 51 olan var 183 bisiklet tam otuyo arkadas 47 kadrosuna biniyom cocuk biskleti gibi geliyo :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Deniz A.
Carraro 225 için iç lastik arıyorum dechatlon da kalın sibop lu bi ürün vardı bizimkilere uyarmı acaba birde neredene alabilirim bildiğiniz bir yer var mı ?Kendinize iyi bakın iy pedallamalar:)Havalarda düzeleydi bi hafta sonları Ankara inadına yapar gibi :):)

Sonunda bende Carraro Sportive 225'ime kavuştum arkadaşlar, Haftasonu yapılacak festivale katılmak için işten izin alıp apartopar istanbula geldim :) Biliyorum daha önce bahsedilmişti ama geriye gidip okumama ragmen denk gelemediğim için soruyorum. Count 8 de 225 in tekerlerk değeri için ne giriyoruz acaba ? @erphan bey 2114 mm demiş bir yerde ama tam bilen var mı?
En kısa zamanda fotoğraflarımı paylaşacağım :)

Sonunda bende Carraro Sportive 225'ime kavuştum arkadaşlar, Haftasonu yapılacak festivale katılmak için işten izin alıp apartopar istanbula geldim :) Biliyorum daha önce bahsedilmişti ama geriye gidip okumama ragmen denk gelemediğim için soruyorum. Count 8 de 225 in tekerlerk değeri için ne giriyoruz acaba ? @erphan bey 2114 mm demiş bir yerde ama tam bilen var mı?
En kısa zamanda fotoğraflarımı paylaşacağım :)

@Deniz A.

hocam benim bisilet eldivenim oldugu icin elcikleri degistrmedim...
km sayaci aldim
sele alti canta aldim
ilk is kask alicam

@Ergün yıldız

hocam ben count 8 de 4 5 kendi ayarinfan biri olan 700 25 i sectim
tam sonuc veriyor araba ile olctum 5.8 km olan yer 700 25 i sectigimizde de bisikletle 5.8 km cikti

Geri