Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Disk frenli mi aldınız?
Teşekkürler, evet farklı seçeneği yok ☺️
Fotoğrafta sele boyu ayarsız şuan pozisyonu daha yukarda 1.72 boyundayım 46 kadro aldım rahatça bindim, bu sabah üçüncü sürüşümdü benim gibi bir acemiyi çok memnun etti konforu ve amortisörlü olması da sürdüğüm bozuk yolda rahat ettirdi. Sele rahatsızlığının da şimdilik normal olduğu kanısındayım, zaman geçtikçe doğru sürüş tekniği ve kas gelişimiyle kendini unutturur diye düşünüyorum.
02BD298C-D2DD-4450-B1EB-04F087782B1D.jpeg

Scudo
Teşekkürler, evet farklı seçeneği yok ☺
Fotoğrafta sele boyu ayarsız şuan pozisyonu daha yukarda 1.72 boyundayım 46 kadro aldım rahatça bindim, bu sabah üçüncü sürüşümdü benim gibi bir acemiyi çok memnun etti konforu ve amortisörlü olması da sürdüğüm bozuk yolda rahat ettirdi. Sele rahatsızlığının da şimdilik normal olduğu kanısındayım, zaman geçtikçe doğru sürüş tekniği ve kas gelişimiyle kendini unutturur diye düşünüyorum.
292097 dosyayı görüntüle
İlk ay alışma sürecidir, ilk aydan sonra yavaş yavaş alışmaya başlarsınız. Bisikleti ilk aldığımda bir ay boyunca popo ve kalça ağrısı acısı çekmiştim.

• Beğen
Tepkiler: nevin.n
Arkadaşlar bana ön arka far önerisinde bulunabilecek var mı bütcem 300-400 civarı yardımcı olursevinirim

Arkadaşlar bana ön arka far önerisinde bulunabilecek var mı bütcem 300-400 civarı yardımcı olursevinirim
Arkada 2.lamba olarak bunu kullanıyorum, daha önceden moon led şerit var onu almıştım ama bu bile yeterli seviyede benim için.
(link)

Önlerde ise bunu yeni aldım, vortex pro kadar olmasa da benim işimi görüyor.
(link)
1658946615145.png

Teşekkürler, evet farklı seçeneği yok ☺
292097 dosyayı görüntüle
Bence doğru tercih eşim için de aynı 225 almıştık 1 aydır çok rahat 90 km orta seviye tura katıldı gerçekten doğru açıyı buluğunuzda harika bir bisiklet. güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: nevin.n
Merhaba arkadaşlar ben de henüz 1 aylık olan Carrraro Sportive 225 bisikletim ile aranızdayım. Bisikleti alalı bir ay oldu ancak arka lastikte bir sorun yaşadım. Ürün gözümün önünde kutudan çıktı ve kuruldu. Görünürde bir sıkıntı yoktu bisikleti teslim aldım ve test sürüşüne çıktım bir kaç km sonra arka lastikte bir yamukluk olduğunu fark ettim hafif yüksek hıza çıkınca arka lastik bildiğiniz çamaşır makinesi gibi sarsılma yaşattı ve bisiklet üstünden atmak istercesine belirli bir noktada zıplattı. Ertesi gün bisikleti aldığım bayiye gittim ve durumu anlattım ben jant akoru bozuktur vs diye tahmin ettim ancak ordaki eleman bisiklet yeni olduğu için lastik oturmamış 2 hafta kullanın sonra gelin lastiği indirip tekrar şişiririz düzelir dediler. Aradan 1 hafta geçmesine rağmen kendim arada lastiği tamamen indirip önerilen psi değerinde hava bastım ve kullanmaya devam ettim ancak değişen bir şey olmadı. Şuan üçüncü haftadayım bu süreçte en az 4 defa tamamen lastiği indirip yeniden hava bastım otursun diye ve lastik anormal bir hal aldı ve yamuldu artık sürülemeyecek duruma geldi. Bu gün lastiği söküp içine baktım lastik liğme liğme olmuş nerdeyse yarılacak kıvama gelmiş. Bisikleti sadece asfaltta kullandım denilebilir, sert gravel yollara toprak yollara asla girilmedi. Bu durumda ne yapmalıyım aldığım bayi biraz uzak olduğu için haftaya gitmek mümkün ama muhtemelen işi yokuşa düzecekler ve yan çizecekler. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Bu durumda ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim. Durumun vehameti için fotoları da ekliyorum aşağıya. Aynı zamanda arka shimano en yüksek rublede iken yokuş çıkışlarında belirli bir noktada janta sürtüyor. Bisikletten anlamayan bir insan değilim kendim shimano üzerindeki vidalar ile janttan uzaklaştırdım ancak bu sefer de en büyük dişliye atmıyor ve ne yaparsam yapayım kablo gerginliği yetmiyor, ya en büyük dişliye atmayacak ya da hafifden janta sürtecek ikisi bir arada olmuyor.

Hasar.jpgKabak.jpg
Arkadaslar kolay gelsin bir sorum olacakti . sportive 224 kullanicisiyim bisikletimle yokus yukari cikarken ve pedala cok yuklenirken cıtır cıtır sesler geliyo plastik sesi gibi ama heryerini kontrol ettim nereden geldigini bulamadi. Bisikletcide kontrol etti oda bulamadi acaba nereden geliyodur ?
Bisiklet arka göbekte plastik koruma var mı? Eğer varsa ses muhtemelen burdan geliyor, yük binince o plastik koruyucu geriliyor ve değişik bir ses yapıyor. Ben de sportive 225 kullanıcısıyım bende de benzer bir ses var sanırım göbekteki plastik koruyucudan geldiğini düşünüyorum çıkarıp bi test etmek lazım ama bisikletim henüz 3 haftalık olduğu için test edemedim.

Merhaba. Sportive 233 alip 500 watt alba kit taktirmayi dusunuyorum.
Tavsiye eder misinz?

• Beğen
Tepkiler: Myali
Carraro sportive x ağırlığı ne kadar?

Baya ağırmış yahu. Apartmanda nasıl taşıyacağımı düşünerek birden soğudum bisikletten

Baya ağırmış yahu. Apartmanda nasıl taşıyacağımı düşünerek birden soğudum bisikletten
Carraronun tüm bisikletleri genel anlamda ortalamanın üstünde bir ağırlığa sahip.
Örneğin bu modelinde karbon maşa kullanılmasına rağmen 12,7kg.
(link)

• Beğen
Tepkiler: kimbell71
Carraronun tüm bisikletleri genel anlamda ortalamanın üstünde bir ağırlığa sahip.
Örneğin bu modelinde karbon maşa kullanılmasına rağmen 12,7kg.
(link)

Yakından incelemiştim mağazada. Boya kalitesi ile kabartma logo müthiş ama ağırlığına bakmamıştım. Hayal kırıklığına uğradım resmen.

Yakından incelemiştim mağazada. Boya kalitesi ile kabartma logo müthiş ama ağırlığına bakmamıştım. Hayal kırıklığına uğradım resmen.
Maalesef Carraro her zaman ağırlıklarını sır gibi saklar. Sözde Türkiye nin en çok tercih edilen markası peh.

CE4C5CA8-69E3-4A8C-8AC2-5C7B066E01FA.jpeg
Yol bisikletine yeni jant alınca rs100 jant da buna çok yakıştı biraz hafifledi akıcıklık da arttı biraz 😇

Yakın zamanda 330 alan var mı ?

merhabalar arkadaşlar carraro sportive x veya 350 almak istiyorum x i 12 bin e bıraktı tanıdık bisikletçi ama şehir dışında deneyemedim en küçük ölçüsü 51 kadro
350 i ise bulunduğum şehirde 48 kadrosunu denedim tam oldu ama fiyat düşmüyor 15600 x in 51 i ise elinde yoktu onun yerine sportive 250 nin 51 ini denedim bisikletçi aynı kadro dedi ama büyük geldi yani üst boruyla hiç boşluk kalmadı tam denk gelecek şekilde oldu.ama internetten baktığımda x ile 350 nin kadro geometrileri aslında çok farklı aynı kadro olsalar da.ama x i 12 ye veren de yaşadığım şehre 1000km uzaklıkta.350 yi denediğim yerde x yerine 350 al karbon maşa var çok hafif bisiklet dedi ve 250 ile kıyaslayınca mesela ciddi fark var gerçekten. boyum 1.70 iç bacak da 77 ölçtüm şimdi sizce bana x in 51 i olur mu acaba risk alıp getirteyim mi yoksa burdan 3.5 fazla verip tam uyduğuna emin olduğum karbon maşalı 350 mi alayım teşşekürler

Arkadaşlar Carraro sportive 350 almayı düşünüyorum, fiyatı serisinin en yüksegi şu an.. 15.950 tl. Sizce bu fiyata deger mi? 227 230 327 gibi diger modeller daha düşük fiyatta. Sizce fiyat performans gercekten de tatmin eder mi?

Geri