Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@osmandar06Carraro 220 dense mosso legarda 1821 mdm bakin bence.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Ön amortisörlü olsa daha iyi olmaz mı. Birde neden bu? Yolda yormaya birşey olmasını istiyorum . Bu öyle mi acaba kullandınız mı?

@osmandar06 baktıgınız model giriş seviyesi ve kullanılan amartisör baya kötü bir marka o yüzden tavsiye etmiyoruz

• Beğen
Tepkiler: uussff
@osmandar06 mosso 1821 mdm v fiyatına göre gayet iyi bir bisiklet

@osmandar06

Eğer carraro alacaksanız da sportive 321 lere bakabilirsiniz. Geçen bir arkadaş 7-8 ay önce 750 tl ye 2015 model ama sıfır aldığını söylemişti.

@Devilsbutcher bendim o_O fırsat o bir daha olmaz ben diyeyim :) 1821 alsın

• Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
@Desert Fox

Bende sıfır 2015 model sportive 327 yi 1300 tl ye aldım. Bana da fırsat denk geldi.

Arkadaş 1000 tl ye kadar deyince. Belki 2015 - 2016 denk getirebilir o fiyata die söyledim.

@Devilsbutcher acıkcası çıkabiliyorsa 1821 alsın derim neden derseniz vites grubu daha iyi,daha hafif 1821. eğer 2015 alırım sorun değil demiyorsa bayileri gezip sorabilir ama sanmıyorum ki esnafımız eski modellerde indirim yapmaya razı olsun.Ben bunu bayiden değil internetten aldım bu fiyata

Ben bayiiden aldım. Hani denk gelebilir.

Ama Mosso da çok iyi tabiki ben altarnatif olarak söyledim. Carraro düşünüyormuş die.

@Devilsbutcher kron tourer bisikletin vardı onu sattım. Beni asfaltta yormayacak yağ gibi akacak bisiklet olsun istiyorum . Mosso nasıldır yorar mi acaba pedallar. Kron biraz sertti

@osmandar06 sabit maşa ve ince tekerli bir şey lazım sana bence mossoyu düşün ence sana iyi gelecek

@osmandar06

Hocam Mosso 1821 6k alüminyumdan imal edildiği için gerçekten hafif. Sanırım 12.5 kg. Arka değiştirici shimano Altus ve ön değiştirici shimano tourney. Başlangıç için ideal. 700x35 lastiklerin inceliği yeterli. 21 vites iş görür. Liste fiyatı 1.079 tl. Biraz pazarlık ile 950 civarına alınabilir. Tercih edebilirsiniz.

Sabit maşa olması ile sizi yormayacak gücünüz direk yola gidecek. Amartisörlü bisikletlerde ise gücünüzün yaklaşık yüzde 30 unu amartisör emecektir.

• Beğen
Tepkiler: Desert Fox
Ben de yol bisikletimin yanına cumartesi günü bir arkadaşımdan carraro 225 satın aldım. İlk gün 45 km bindim selesi dışında bir rahatsızlığını görmedim.

(link)

Herkese merhaba,
Carraro Sportive Nero kullanan var mi aramizda? Varsa deneyimlerini paylasabilir mi? Bu model uzerinde hic yorum bulamiyorum. Simdiden tesekkurler

@osmandar06 Benimki gayet temiz selesi rahatsız gerçekten o yüzden değiştirdim (link) ile ...

Geri