Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@BaranGL

Teşekkürler. :)

@Ersz45

Teşekkürler Kardeş. :) Evet Düzce' de oturuyorum.

Scudo
Bisikletini satmayi dusunen varsa istanbulda olup lutfen yazsin. Uygun fiyatli 2.el sportive ariyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cako92
Arkadaşlar herkese selamlar 2 bisiklet arasında kaldım ve maddi durumda göz önüne alınınca sormak istiyorum.
tilmenden sıfır sedona 410 2015 model mi almalıyım 1350'ye geliyor. yoksa sahibinden'de bi arkadaş carraro sportive 227 2015 model satıyor 2.el 1000 liraya bırakıcak. yardımcı olursanız sevinirim.

@koraygundogdu

227 iyi durumdaysa 1.000 TL iyi fiyat bence.

• Beğen
Tepkiler: koraygundogdu
@Harun Yalçındağ
hocam 2015 227 ile 2017 arasında öyle aman aman farklar var mıdır?

@koraygundogdu

Onu, kullananlar bilebilir. Bende 224 var, yenilerinde arka aktarıcı Altus yerine Tourney kullanılmış, bir onu biliyorum. :hhhhhh:

• Beğen
Merhaba,
Yaklaşık 2 yıl önce 1 ay bile olmadan kapalı garajımdan çalınan Mosso 2670 Deore'den sonra yeniden bisiklet alarak hobime dönüş yaptım.
Tercihim 2017 model Carraro Sportive 230 oldu.
Bisiklet hakkında sorusu olanlara seve seve destek olurum.
Tekerimiz düz bassın.

@koraygundogdu
Bence siz sedona 410 alın. (227 nin durumu iyiyse arkadaşınızın telini alabilirmiyim :)

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@koraygundogdu
Bu bisikletin kadro boyu kısa...

227 yi öneririm. Ben de 2'ci el aldım yaklaşık 2 ay önce 2015 model. 1200 TL ye almış idim benim boyum 1,85 kadro boyu 51 cm.

Sedona 410 fitness bisikleti gibi, maşa sabit onda 227 de gidondan kilitlenebilir maşa var.

Sedona 410 da çok iyi bir bisiklettir...Ben 227 i tercih etmiştim...

• Beğen
Merhabalar arkadaşlar,

Öncelikle foruma yeni katıldım. Yol bisikletine merakım vardı fakat daha önce hiç yol bisikleti kullanmadığım için kendime güvenip alamadım. Seçimimi şehir bisikletlerinden yana kullanmak istiyorum. Forumu uzun süredir inceliyorum ve şehir bisikletleri arasında en çok tercih edilen marka model Carraro Sportive serisi sanırım. Bu seri içerisinden 900-1400 TL arası F/P açısından hangi ürünü önerirsiniz? Ya da farklı markalara mı yönelmeliyim?

@hidroklorikasit dostum öncelikle sen bisikleti ne için alacaksın hangi amaçla kullanacaksın kendi kriterlerini belirle kararını ona göre ver. bende bu ay içinde carraro 220 aldım. daha önceki bisikletim 300 liraya aldığım 26 jant mtb idi ve işimi görüyordu. Heves ettim yeni bisiklet aldım almasaydım da olurdu yani işimi görüyordu ama aldığıma da pişman degilim. Ben bisikletle hem işe gidip geliyorum hemde her türlü şehir içi ulaşımını sağlıyorum. Öncelikle dediğim gibi senin için önemli olan nedir bunu belirlediğiniz zaman doğru bisikleti bulmak daha kolay olur 300 liraya bisiklet alırsın mutlu olursun 3000 liraya bisiklet alırsın seni tatmin etmez

@zagnos Üniversite öğrencisiyim, amacım aslına bakarsanız ara sıra okula gidip gelmek, yani yaklaşık 15 km'lik bir mesafe söz konusu. Yazın ise yaşadığım şehirde turlamak ve gezinmek. Ankara'da okuyorum düz bir şehir malumunuz ama yaşadığım şehir bayırı bol olan Karadeniz Ereğli. Bu kapsamda ne yapsam bilemedim. Gözüm halen yol bisikletlerine gidiyor. Triban 500 geçen seri sonu indirimine girince alamadım. İçimde kaldı açıkcası, onun alternatifi yol bisikleti de F/P ve 1000 TL civarı bulamadım o yüzden şehir bisikletlerine yöneldim diyebilirim.

224
d69e5f49578b0e52eac2d3008b7e7571.jpg

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@hidroklorikasit dostum ara sıra kukkanacaksan daha düşük fiyata ikinci ellere bak baktın ki sevdin bu işi düzenli olarak binmeye başladın az çok zararla satar o zaman sıfır bisiklet alırsın hem bu surede ihtiyaçlarını belirler ona göre şehir mi yol mu kaç vites ona karar verirsin bir heves 1500-2000 TL ye bisiklet alıp kömürlükte balkonda çürütenlerden olma

• Beğen
Tepkiler: BaranGL
@hidroklorikasit 224 veya 225 işinizi görür, 225 disk frenlidir güzeldir performanslıdır ama masraflıdır alengirlidir.

Geri