Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@zbahadır Carraro sportive 222 sizi idare edebilecek bir bisiklet bütçeniz elveriyorsa 226 modelini de düşünebilirsiniz.
Bisikletinizle beraber kask-eldiven-gözlük-zil-kilit vb. almayı unutmayın bunları da bütçenize dahil edin.

Scudo
Arkadaşlar sportve 224, 227 230 323 hangisi olabilir İşe gidip gelmek şehir içi için

Arkadaşlar carraro ne zaman sezon sonu indirimine girecek bilgisi olan...

@Anonim hocam düz maşalı olarak 323 modeli hoşuma gitti. oda en uygun fiyatlı olan çıktı. 1080 TL sanırım . düz maşalı istiyorum da ..

Merhaba arkadaşlar. Yılbaşında 12 yaşındaki oğluma 121 modelini alarak ben de gruba katılmış oldum. Hem çok hesaplı, hem çok hafif bir model. Çok memnunuz :)

• Beğen
Tepkiler: BurakY.
@BurakLEE 327 modeli de duz masa, ben gectigimiz cumartesi gunu son fiyat 1200liraya aldim. İstersen onada bak. Fiyat verilirken yapilacak indirimide unutma !

• Beğen
Tepkiler: aerdig ve BurakLEE
@sedat3133 üstat carrora kalitesi pek beni tatmin etmedi ama modelleri güzel. Ancak Giant ve sedona arasında kafam bütçem yeterse tabi.

carraro 327 ile sedona 410 arasında kıyas edebilirim şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: sedat3133
@sedat3133
Ben Ağustos sonunda 1380₺ ya almıştım :(

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: sedat3133
@BurakLEE
Ben şehiriçi kullanım, spor ve uzun yol tur için almıştım. İhtiyaçlarımı çokça karşılıyor ve beklentilerimin üstünde oldukça memnunum. 500 km yi devirdim ve şimdi jant akort ayarı istiyor birazcık. 300km de bir düzenli hafif bakımını yapıyorum. Şimdi aksesuarlarımı alıp akşam turlarına çıkmayı düşünüyorum [emoji4]

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

carraro sportive 324 ü inceledim ,1375 tl dedi. nasıldır bu bisiklet acaba.

327 yi 1375 tlye aldım komponent olarak 324 den daha ustun
üstelik aynı fiyata

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
Merhabalar bu hafta içinde carraro sportive 225 alıyorumda boyum 177 kadro boyunu kaç aliyim?Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Selamlar, bende bu hafta 323 ya da 224 alacagim, bunlarin agirliklari hakkında internette kesin birsey goremedim,forumda 224 e 14 KG ortalama verilmis, peki 323 icin bilen varmı?

@cesurokcu Merhaba, agirligini olcebildiniz mi?

ort.14 kg bildiğim kadarıyla ancak yanılma payım da var yani kesin değil.AMA şöyle bir karşılaştırma yapıcak olursak cs 327 13 kg ve 323 arasında agırlık acısından tek fark 323de çelik maşa kullanılmış olmasıdır.muhtemelen 600-700 gr arası bir ağırlık farkı yaratır diyebiliriz.diğer donanım farkları da pek ağırlık yapmaz diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Sancakteper
Carraro Sportive 227 nin orijinal lastikleri yağmurda çok kayma yapıyor lastik tavsiye vericek varmı ?

Geri