Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Dostlarım , abilerim bana kelebek gidon tavsiyeleri veririmisiniz ? (BBB hariç )

Scudo
Arkadaşlar 330 ve 327 hakkında fikirleriniz nedir?

327 den cok memnunum tam bir tur bisikleti akici ve hafif herkese oneririm

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: birol
merhaba @xlmnt hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.
ayaklığı takarken kadronun üstünden değil de iç tarafından monte etmeye çalışsaydınız,vidalar ayaklığı arkadan tutacaktı..ben de 225 kullanıcısı olduğumdan söküp takarken tecrübe etmiştim..
gidon boğazının olduğu yerdeki tek allen vidayı soruyorsanız(maşayı çeken) güçlü bir şekilde sıkmamak gerek,hafif sıkı olması yeterli diye biliyorum.
saygılar.

Bende yakında Carraro Sportive 224 alıp aranıza katılmayı düşünüyorum :)

Carraro Sportive 224 2015 model ile 2016 arasında ne fark var?Yani bisiklet alırken nasıl anlayabilirim?Adam 2016 diye 2015i kitlemesin sonra :)

• Beğen
@byrmdrsn

Arkadaşlar bir kişi cevap versinde siparişi geçeyim artık :)

@Nurullaah18 @birol Merhabalar, sormuş olduğunuz ve merakla beklediğiniz sorunun cevabı geçmiş sayfalarda defalarca tekrarlandı, zahmet edip geçmiş sayfalara bakarsanız boşu boşuna beklememiş olursunuz. Konu başlığı sürekli aynı soru ve yanıtlarla dolunca aranılan cevaplar da bulunamıyor maalesef, bu yüzden geçmiş sayfaları kurcalamanız hızlı cevap almanız açısından daha faydalı olacaktır.

@Anonim
@Anonim 40.000 tane konu var hangi birini Araştıracağım cevap vermeme hakkına da sahipsiniz.Gereksiz polomik yaratmayın.

• Beğen
Tepkiler: Metawox
@birol Yanıtım polemik yaratmak amacı taşımıyordu, yardımcı olmaktı niyetim fakat anlaşılan sizin niyetiniz belli. Öncelikle üslubunuza dikkat ediniz, neyin gerekli neyin gereksiz olduğuna burada siz karar veremezsiniz, forumun kuralları belli, moderatörler gerekli yerde gerekli uyarıyı yaparlar merak etmeyiniz, sonrasında ise 40.000 tane konu başlığını değil, biraz zahmetle girip bulduğunuz bu konu başlığında geçmiş sayfaları kontrol etmenizi önermiştim sadece, çünkü geçmiş sayfalarda bizzat ben bile defalarca bu sorunun yanıtını vermiştim. Sadece foruma yeni üye olan her arkadaş kendi için özel yanıt bekliyor ve doğal olarak konu şişiyor ve geçmiş sayfalarda yapılan bilgi paylaşımının bir anlamı kalmıyor, anlatmak istediğim sadece buydu. Lakin siz ne biliyorsanız öyle yapınız, oturup beklemek size layık olanı sanırım!

@birol lastikler 2015 modelde Michelin 2016 Modelde Cst'ninmiş.Kadro şeklide biraz farklıymış ama onu tam kavrıyamadım :)

• Beğen
@Anonim
@Anonim Ozaman bırakta görevli olanlar uyarsın.zahmet edip geçmiş sayfalara bakarsanız boşu boşuna beklememiş olursunuz diye söylemek var arkadaşlar bu konu daha önce konuşuldu ben okudum araştırırsanız sorunun cevabını bulabilirsiniz demek çok farkı böylede diye bilirdin yeme beni çocuk değilim ben.

@birol nasıl bir takıntınız varsa çocuklukla ilgili artık, konuyu nasıl oraya bağladınız hayret. Niyet okumak yerine benim ne söylediğime bakınız, algılamıyorsanız da bir kere daha okuyunuz, o da olmadı bir kere daha okuyunuz, ta ki anlayana kadar bunu yineleyiniz, çünkü orada ne demek istediğimi bir sonraki mesajımda anlatmak zorunda kalmıştım size. Ama siz de haklısınız zeka ve algılama yetisi yaşla çok ilgili değil nihayetinde. Neyse konuyu sizinle boş yere daha fazla uzatmaya gerek yok zira siz "sen"li "ben"li konuşarak terbiyesizliğe giriş yaptınız, sanırım bir sonraki mesajınızda da bunu bir adım daha ileri götüreceksiniz. O yüzden size egonuzla mutluluklar, iyi forumlar!

@Anonim
@Anonim Size daha fazla cevap vermiyecegim zahmet edip de bakın demekle terbiyesizliği siz yaptınız.

@Anonim Teşekkür ediyorum :)

3-4 dükkanda 2015 modeli 2016 diye kazıklamaya çalıştılar. Kaç model diye soruyorum biz bu sene açtık abi dükkanı bütün ürünlerimiz 2016 model diyor.Tekerlere bi bakabilirmiyim hangi marka dedim.Michelin dediler.E abi bu geçen seneki bisikletlerde kullandığı tekerler dedim.Michelin mi daha iyi CST mi daha iyi tabiki Michelin daha iyi diyor.Tamam belki o daha iyi ama niye 2016 diye kitlemeye çalışıyonuz??

• Beğen
@Nurullaah18
Hayırlı olsun Güle güle kullan

Geri