Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Merhaba carraro 225 bugün elime ulaşır ulaşmaz bisikletçiye götürüp toplattım. (link) adresinden 1000 tl ye almıştım . Perşembe günü sipariş edip bugün elime ulaştı. Seri noya baktığımda 2014 model olduğunu anladım . Bir anlık hevesimi kırsada pek umursamadım. Garanti belgesine baktığımda fotokopi olduğunu ve 2015 model bir modelin kopyası olduğunu anladım. Size tavsiyem 100 150 tl indirmek için bilinmedik yerden almayın :) . Bugün 15 km yol aldım ort. 20 25 km hızla gittiğimi hesapladım tabi bu gerçek hesap değil. Bisikletle hızlı değil zannediyorsunuz ama akıyor. Herkese iyi pedallamalar . Fotoğraflar yakında burada olacak inşallah :)

Scudo
@mykuzu
Malum satıcıdan bende mağdur oldum maalesef. Tavsiye etmiyorum

@Emre Akçay
51 olur hocam benim iç bacak boyu 77 cm 46 cm tam oluyor. 54 te sıkıntı çıkar gibi.

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@daywalker23
@daywalker23
Triathlon Bar yada kelebek gidon almayı düşünüyorum sence hangisi daha rahat bir sürüş için elverişli olur ?

Nisan ayında aldığım sportive 224'ü satışa çıkardım fiyat : 750tl ufak pazarlık sözkonusudur.

@Metawox

Bende 51 cm düşündüm fakat satıcı 54 cm sana daha iyi gelir dedi. İç bacak boyu 81 cm benim. Arada kaldım çok alamadım bisikleti henüz.

Arkadaşlar merhabalar,

Havalar sıkıntılı yağmur sağnak bisiklet özlemi çekiyorum. :( aynı duyguları paylaşanlar vardır herhalde.....

Arkadaslar malesef tayinim çıkmasından dolayi bisikletimi binemeyecegim. Carraro sportive 227 bisikletimi satmayı düşünüyorum ilgilenen arkadaşlarım olursa yardimci olmaya çalışırım. Bisikletimi alalı 2 buçuk ay oldu garantisi devam etmektedir.

@GuNeSh Geçen pazar günü bütün gün yağmur yağar mı yağmaz mı hesabı yaptık :) Sonuç olarak çıkamadık :) Ama olsun, yağmuru da seviyoruz :)

Bugün 1100 km ardından(geç kalınan) zincir, ruble ve aktarıcı temizliği yaptım. Gerçekten çok fark etti. Fotoğrafa bakarsak;

http://s5.postimg.org/8na4f5nmf/IMG_20150916_WA00101.jpg

Selamlar dostlar,

Dün akşamüstü havanın da süper olmasını fırsat bilip kız arkadaşımla kısa bir tur yaptık.
Şile merkezden, karamendere köyündeki saklı göle gittik. Normalde buraya hep arabayla giderik ama ilk kez bisikletle gidince yolda da çok çeşitli güzellikler gördük.

Turumuz toplam 20.36km tutmuş. Çok keyifliydi gerçekten. Yazın daha uzun turlar yapıyorduk ama hava daha sıcakken zor oluyormuş. Bu sefer çok idealdi.

Bir kaç görsel;

20150919_175637.jpg 20150919_175409.jpg 20150919_200518.jpg

Arkadaşlar. Boyum 180, bacak boyum ise 80 cm dir. Kilo 96 :) şimdi bir bisiklet almak istiyorum. Kadro boyu vs konusunda yardıma ihtiyacım var. Sizce kaç kadro almalıyım? Carraro alacağım model kararı vermedim. Ama bu forumu baştan sona okudum. Genelde son zamanlarda 225 modeli revaçta anladığım kadarıyla. Belki o modelden alırım. Antalya'da yaşıyorum. Yetkili satıcıya gideceğim bugün. Umarım orada o model vardır denerim. Ama siz tecrübeli arkadaşların kadro boyu ile ilgili olarak tavsiyelerini almak isterim. artı olarak jant 28 mi olmalı sizce? teşekkür ederim.

Not: bir saat önce antalya ANTALYA DOĞA SPORLARI yetkili satıcısına gittim. 225 almak istedim. uygun kadronun 51 olduğunu söylediler. farkettim 225 disk fren. ben v fren istiyorum deyince 224 ü tavsiy ettiler. onunda 51 kadrosu depodaymış. bayramdan sonra çıkarırız dediler. bisiklet işi bayramdan sonraya kaldı.

Selamlar,

Şehir bisikletleri genelde 28" jant oluyor genelde benim bildiğim. Ben de carraro sportive 225 kullanıyorum yaklaşık 500km yaptım. Herhalde haziran sonu temmuz gibi almıştım bisikleti. Gayet memnunum öneririm.

Ben 46 kadro kullanıyorum boyum 1.70 size 51 kadro ideal olabilir.
Ama şahsi önerim imkanınız varsa muhakkak deneyerek alın.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
@GuNeSh
46 kadro idealdir. 51 büyük olur. Bende 171 boyundayım 46 tam oluyor [emoji5] [emoji605] [emoji605]

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
@GuNeSh evet bugün satıcıya gittiğimde bana 51 olur dedi ama denemek istiyorum dedim. yani denemeden almam dedim açıkcası. elimizde açık olarak 46 kadrolar var dedi ve öyle durdu. yani almak istiyorum diyorum denemek istiyorum diyorum :) adam ancak bayramdan sonra depodan 51 kadro çıkarırım diyor :) eleman yorulmuş yazık bende ısrar etmedim... Denemeden almam.

merhaba carraro sportive için çamurluk gerekiyor.Sizce Carraro sportive için görüntü ve işlev bakımından en uygununu nasıl edinebilirim ? Önerebileceğiniz marka-model varsa çok sevinirim.Ayrıca bisikletim henüz 15 günlük ilk günden beri vites değişiminde zincir titrer gibi olup sonra düzeliyor o normal bir durum mu? Süspansiyon çok derin engebelerde etkin çalışıyo ufak tefek yol bozukluklarında çalışmıyor onu daha etkin hale getirmek için ne yapmalıyım? Gidon vidaları gevşiyor bu yüzden.

@msthyl hayirli olsun bisikletiniz aramiza hosgeldiniz. Suspansiyondan çok fazla beklentiniz olmasin yani yumuşacık degil. Sol tarafta tepki derecesini arti yonde cevirerek artirabilirsiniz ama bence en önemli katkisi ani frenlerde ya da durma frenlerinde iyi çalışıyor. Vites degistirirken ayni anda pedal da ceviriyorsunuz degil mi? Vites ayarlari ince iş gerektirebiliyor ama ben video izleyerek deneme yanilmayla hallettim. Ben camurlugu plastik aldim urun de linkte var tavsiye ederim.
(link)

Herkese merhabalar, avatarımdaki Carraro Sportive 321 ile aranıza ben de katılmış bulunmaktayım. Şuan için kendisinden fazlasıyla memnun olsam da, başka bir markaya ait olan seleyi kullanmak beni çok rahatsız ediyor. Gerek bu rahatsızlığı gidermek gerekse rahatlığı bir nebze de olsun arttırmak adına jelli sele kılıflarından almayı düşünüyorum. Bu konuda her türlü öneri ve görüşe açığım. Bütçem: 55 TL

Bisikletime ait birkaç amatör fotoğraf;

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2Fng1Q15.jpg&hash=c38cf58874061620fb47c832200e5dc2

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2F1kz6zY.jpg&hash=e2df6c13008f5f9ed3e4a3a79104ffe4

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2FrVP5PV.jpg&hash=7ce3ee76df1eb16fc8fd1e1206f6bb17

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim :)
Çok detaylı bir araştırma yapmadım ancak googledaki tüm aramalarım sonucunda bisikletforum.com carraro-sportive-serisi-kullanicilari-kulubu ne hep denk geldiğim için aranıza katıldım ve birkaç sorum olacak.
Şehir içinde kullanmak için bisiklet almayı düşünüyorum ve Carraro da karar kıldım diyebilirim. Siz kullanıcılar olarak İzmir'de yaşayanınız varsa bilgi verirse sevinirim. İş yerim konakta. ben de menemen tarafında kent 2 de ikamet ediyorum. kent 2 den her sabah bostanlı vapur iskelesine gidip akşam eve dönüşte de oradan geri döneceğim bir güzergah var. carraro sportive serilerinden ne tavsiye edersiniz? Bütçem çok yok. En fazla 1200 tl harcayabilirim. 2. el ilanlarda sportive 121 gayet uygun geldi fiyat olarak ama çok tavsiye eden göremedim. Uzun yıllardır bisiklet kullanmıyorum. 32 yaşındayım ve boyum 172 cm. nelere dikkat etmem gerekir. Kask eldiven gibi ihtiyaçlarımı da düşünürsek ne önerirsiniz? Bayram çıkışı 28-29 eylülde peşin para almak istiyorum.

Geri