Scudo Sports

Carraro Sportive 330 - Kadro Boyu 51 cm

Fatih OKUR

Üye
Tepki
3
Ekim ayında alındı. Sıfır ayarında, çok az kullanılmıştır. Kadrosunun tasarımı ve renk uyumu dikkat çekici. Donanımı şehir - tur bisikleti için gayet iyi. 30 vites, arka aktarıcı deore, ön aktarıcı lx. Shimano hidrolik disk frenlidir. Faturası mevcut değildir. Bisiklet Ankara'da olup, alacak arkadaşın görerek elden teslim alması tercihimdir, ancak koliside vardır, istenilen adrese gönderebilirim. Dahon Mu serisi katlanır bisiklet ile takas düşünürüm.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Kadro : Aluminyum 6061. 3 kez dipçiklenmiş. 1.1/8" yarı entegre.
Maşa: 28" yol aluminyum. 1.1/8"
Sele: Selle Royal Shadow.
Aynakol: SHIMANO 48X36X26
Vites / Arka :SHIMANO DEORE SHADOW
Vites / Ön: SHIMANO LX
Vites Kolu: SHIMANO DEORE SL-M610 3X10 Fren: SHIMANO BRM395 Hidrolik Disk.
Jant: 28" CARRARO çift kat aluminyum.

Fiyat: 1300 TL.

Scudo
Üzerindeki ekipman derken, barend ve zili verebilirim. Diğer ekipmanlar için bir daha para harcamak istemiyorum. Çünkü km saati hariç hepsini yeni almıştım. İlan açıklamasında belirtmeyi unutmuşum. Kadro boyu 51 cm.

Açikçasi ilaninla ilgileniyorum. Ama fatura kismi çelişkide birakti beni. Bisikleti aldiğin yerden tekrar faturasini çikartabilirmisin? çünkü bisiklet yeni ..

@SAFAK ZKN

Carraro Fabrikası'ndan direk alınmış olduğu için faturası mevcut değildir. Ayrıntılı bilgi için özelden mesaj gönderdim.

Faturası hakkında ben de bilgi alabilir miyim...

@mehmet aşkın

Carraro mağaza çalışanından aldım. Kendisi fabrikadan aldığı için faturası mevcut değil.
Daha önce faturası olan bir bisikletim vardı 2008 de almıştım ve 6 sene kullandım. Faturayı gerektirecek herhangi bir durumla karşılaşmadığım için önemsemedim.

İlan günceldir.

Fatih hayirli satislar. faturasiz olunca herkes iki sefer dusunuyor. Faturasini beyan edemediginde basin derde giriyor. Hem bisiklet elinden gidiyor hem paran. Bende bisikletle ilgilendim ancak kafamda soru isareti var.

@özgür barış uçkaç

Teşekkür ederim Özgür bey, alırken arkadaşa itimat ettiğim için çokta kafama takmadım. Daha önce kullandığım bisiklet faturalıydı, güncel fiyatı yaklaşık 2700 civarında, 6 sene kullandım ve bu süre zarfında faturayı gerektirecek bir durumla karşılaşmadığım için de bu bisikleti alırken sorun olmayacağını düşündüm. Tabi birileri sorun yaşamış olabilir benim o konuda herhangi bir tecrübem yok. Şahsi fikrim, biraz da tercih meselesi diyebiliriz.

Geri