Scudo Sports

Carraro Sportive 327 vs. Sedona 410

@BurakLEE hocam merhaba ben 6 ay önce 327 yi aldım ınanın hic pişman olmadım 1600 tl olsa bile veririm beni hic üzmedi.ayrıca 27 vites olması da cok onemlı bir avantajı.agırlıgı(13.10 kg)olmasına ragmen gayet akıcı ve tepelerde falan zorlamıyor.ınanın yeri geldiğinde mıcırda yeri geldiğinde yamalı asfaltta surdum.kısacası sizi üzmez bitmeden almanızı tavsiye ediyorumbu arada kendinize uygun kadro boyunu almayı unutmayın.bknz (link)

he unutmadan soylıyım attırıcı acera ve altus ikilisidir beni şimdiye kadar gerek tepede gerek duz yolda hıc uzmedi .vites geçişleri çok seri hissetmıyorsunuz bile söyliceklerim bu kadar

Scudo
Bu konuyu açan arkadaş ne aldı acaba?
Ben de bu 2 bisiklet + salcano city wind 40 arasında kaldım sıfır olarak.
Ya da 2. el bilinen markalardan. Konu da açtım ama orda da tık yok.
Forum baya övülüyor diye üye olduk ama bereketsiz biraz galiba.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Sedona 420 de sürdüm bugün oda güzel bütçe meselesi

• Beğen
@Camoka5 327 aldım memnunum merak ettiğin birşey varsa yardımcı olayım izmir desin herhalde buluşup test sürüşü yapabilirsin.

• Beğen
@canerland
Cevap ve teklif için teşekkürler. Biz de şirketten 2 arkadaş uzun tartışmalar sonrası giant escape 2 aldık. Bugün yarın gelecek. Bakalım aldığımızda göreceğiz nasıl olduğunu.

• Beğen
327 de donanımlar daha iyi olmasına rağmen 2kg daha ağır
Acaba sedona nereden atıyor bu farkı bilen var mı?
Kadro set max 1kg daha hafiftir Galiba

@observer Maşadan kaynaklı fark. 410'da düz maşa var malum. Ben de 410 ve Salcano City Sport 30 arasında kaldım. İkisini de aynı fiyata bırakıyor bisikletçi. Görüntü olarak gönlüm 410 dan yana, ayrıca gerçekten kuş gibi harika bişey ama bugüne kadar hiç düz maşalı bisiklet kullanmadım. Bisikleti kullanacağım yolların yarısı parke taşı şeklinde. 2-3 kilo için kolları bilekleri o titreşime maruz bırakmak mantıklı mı bilemiyorum. Kullananlar çok memnun ama.. Sanırım konfor ağır basacak 410 dan vazgeçeceğim.

@eyetouch Sonra düz maşa arayacaksınız, korkmayın en bozuk yolda bile hilti tutar gibi bi titreşim yaşamıyosunuz :) ben olsam 410 alırdım

327 ile 410 arasında 2 kilo fark var galiba. bu fark vites sayısının 27 olması için tercih edilebilir mi?

@pressesc 1 kg fark var ve 27 vites olması acera altus ikilisi olmasından ötürü tabi ki carraro 327 derim bizzat kullanıyorum

Geri