Scudo Sports

Carraro sportive 327 güncesi

Merhaba,
Aldığım aksesuarların hepsini tanıtmıştım. Mesajlarımı baştan itibaren okuduğunda göreceksin.

Scudo
@Türka¥
Selam,

Bisiklete başlamadım henüz, ama etkinlik azalınca göbek aldı başını gitti. Spora başladım, form ve kondüsyon kazanmaya çalışıyorum. Önümüz yaz, belli olmaz belki bisiklete ufak ufak alıştırma turları yapmayı düşünebilirim. Hazırlanmaktan zarar gelmez :)

ÇOK Geçmiş olsun hikaye tadında okurken birden böyle bir şeyle karşılaşınca önce insan baya afallıyor. Allah sizi ailenize bağışlamış iyiki . Ben de sizin bisikletten almayi düşünüyorum ama sedona 410 ile arada kaldım kullanan ve bilgili kişiler yardım edebilir mi lütfen ? Bana ve benim gibi arada kalan herkes için oldukça faydalı olacağı kanısındayım.

327 yi tavsiye ederim. Cok memnundum ben bisikletimden. 2016 modelin rengi degismis, carraro nun sitesinden bakabilirsiniz.

@Cengo Selamlar :) Bisiklete geri dönmenize sevindim doğrusu :) 327'den memnunsunuz, peki düz maşa konfor bakımından nasıldır? Kararsız kaldım 224 ile düz maşa arasında :D

Çok geçmiş olsun. Kazaya kadar çok akıcı gidiyordu, kazayı anlattığınız mesaja gelince birden kendim yapmışım gibi hissettim.

Ben de Ankara da müşterilere ara ara bisiklet ile gitmeye başladım. Hem spor oluyor hem iş. Carraro sportive 225 aldım ve gayet memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Cengo
@kuşlar gibi özgür
Yok, dönmedim. Spora başladım, fitness kardio vs. Belki ileride düşünürüm tekrar :)

Bugün Sirkeci ye gittim 2016 model sportive 327 almaya ama yeni model gelmemiş hala...

Fiyatlar nedir sirkecide carraro 327 nin

Arkadaşlar merhaba carraro sportive 327 ile 227 arasında kararsız kaldım. Amortisörlü maşa ve disk fren için 227 almaya degermi veya başka ne gibi artılar eksiler var ve konyada önerebileceginiz bayi varmı.

@fenapaga

Ben de 327 kullanıcısıyım. Zira V fren/disk fren ile sabit/amortisörlü maşa farkından ötürü ciddi manada ağırlık tasarrufunda bulunurum diye düşünüyordum. Açıkçası 227'nin ağırlığını bilmiyorum, 327'nin de çok hafif olduğu söylenemez ancak sabit maşanın faydasını ciddi manada gördüğümü düşünüyorum, bilhassa tırmanışlarda. Tüm gücünüzü yola yansıtabiliyorsunuz. Öyle şehir içindeki 3-5 çukur için veya hafif toz-toprak için amortisörlü almaya değmeyeceğini düşünüyorum. Konfor sağlar mı amortisör, evet; ama benim için diğerleri daha öncelikli idi. Keza disk fren meselesi de tamamen böyle.

Ammmmaaaaa... Şu var ki; sadece arka vites arttırıcı Acera'nın bir gömlek üzeri olan Deore diye ben aradaki 300 ila 500 TL arasında değişen farkı vermezdim. Bence en can alıcı nokta burası.

• Beğen
Tepkiler: fenapaga
@Hiko
bir iki hafta içerisinde almayı düşünüyorum forumdan konuları okumaya calısıyorum ama henüz kararsızım. bu benim ilk profesyonel bisikletim olacak o yüzden almışken iyisi olsun uzun ömürlü olsun diye düşünüyorum. 227 yorumlarında masanın kilitlendiginde hiç bosluk kalmadıgını söylüyorlar ve 227 nin agırlıgı 15 civarı imiş tabi aksesuarlara göre degişebilir. arka attırıcı konusunda bilgim yok birsey sormak istiyorum bisikletin üzerinde gelen attırıcı sonradan daha kaliteli bir attırıcı ile degiştirilebilirmi yani uyum sorunu olurmu olmazmı. bu arada tesekkür ederim yorumunuz için

@fenapaga Tabi ki de yükseltebilirsiniz, hem de sadece 150-200 TL gibi bir miktara. :harika: Hiçbir sıkıntı da yaşamazsınız. Geri kalan fark, tamamen disk fren ve amortisöre giden para.

@Hiko amortisörlü masa düşünmemin sebebi konyada ögrenciyim iki yıl daha burada okulun bisiklet toplulugu civar köylere geziler düzenliyor bu turlarda kötü yollarda bisiklete zarar vermek istemiyorum. sportive serisi kullanıcıları konusunu okuyup daha iyi bilgilere sahip olabilirim sanırım o sekilde karar vermeyi düşünüyorum sizede tesekkür ederim cok :harika:

Rica ederim. Öyle bir durumunuz söz konusu ise amortisör size ciddi fayda sağlayabilir tabi ki. Umarım her şey gönlünüze göre olur. :harika:

Merhaba

Bende Scott Sub Speed 40 ve Carraro Sportive 327 arasında seçim yapmakta zorlanıyorum.Düşünceleriniz nelerdir?
Bisikleti İstanbulda kullanacağım.

@Hiko merhaba nasılsın 227 de karar kıldım. dün accell e gittim 227 için 51 kadro yesil gri siyah üzerinde o rengini bulamadım :( 54 kadroda varmış benim boyum 1.83 cm iç bacak boyu 0.85 cm sizce 51 kadromu 54 kadromu uygun olur ? konyada diger accelllere bakacagım birde hafta sonu önümüzdeki hafta içi almayı düşünüyorum. yorumların için tesekkürler

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
@fenapaga Öncelikle özürlerimi iletmek isterim, mesajınızı ancak görebildim. Kadro boyu hakkında benim bir fikrim yok açıkçası, tam hesaplamaları bilemiyorum yani. Ama bilgi olması açısından ben 1.70 m boy ile 46 kadro kullanıyorum.

• Beğen
arkadaslar merhaba carrao 327 .225.sedona 410 arasında kaldım en hafifleri 410 ancak sağlamlık bakımından hangisinde karar kılacağımı bilmiyorum sızce hangisini almalıyım 327 15 kg falan diyorlar 225 te 15 kg mıs okuduğum kadarıyla 410 da 12 kg falan hız yapmakta istiyorum bir de sehir bisikleti için 15 kg agır değil mi ?yardımcı olursanız gerçekten memnon olurum cok kararsızım

@@AKTÜRK ALİ@ ben 2016 model cs327 kullanıyorum. 15 kg olduğunu sanmıyorum. Diğer bisikletleri bilemem ama ben 327 den çok memnunum. Tavsiye ederim...

@@AKTÜRK ALİ@ ben 2016 model cs327 kullanıyorum. 15 kg olduğunu sanmıyorum. Diğer bisikletleri bilemem ama ben 327 den çok memnunum. Tavsiye ederim...

• Beğen
Geri