Scudo Sports

Carraro Sportive 230

İsmailHakkiDemirel

Daimi Üye
Tepki
1.457
İsim
IsmailDemirel
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Kadro Model/Tip
Şehir Bisikleti
Bisiklet Marka
Carraro
Bisiklet Model
2016
Kadro Boyu (inç/cm)
Bilmiyorum
Jant Boyu
28 Jant
Fren Sistemi
Hidrolik Disk
Türü
Kilitli Amortisör
Çekiş Sistemi
3 x 10
Garanti Durumu
Garantisi Yok
Bulunduğu Şehir
Giresun
Kargo Seçenekleri
Elden Teslim
Fiyat
7000
Kullanım Süresi
6 yıl
Durumu
İkinci El
İletişim
05558868628
Bisikletin ilk sahibiyim, 2016 yılında Ordu Doğuş Bisikletten almıştım.

Yol Bisikletine geçeceğim için satışa çıkardım.

Geçen hafta ekte sipariş formunda göreceğiniz ön ve arka jantların telleri komple değiştirildi,

Arka makaranın fiberleri yenilendi.

Diğer kağıtta göreceğiniz daha dün yapılan işlemlerde, ön ve arka fren balataları değişti ve shimano zincir yenilendi.

Bisiklet Shimano XT Deore ön ve arka vites - 30 vites

28 Jant

Michelien Lastik

Kitlenebilir maşa

Disk fren

Bisikletin tek sıkıntısı ayna kol dişlilerinden 2. ve 3.dişlinin değişimi gerekiyor.

Dün Shimano yetkili Servisinde balata ve zincir değişirken baktık, 1000 tl civarında maliyeti tutuyor, komple ayna kol değişimine gerek yok.

Onun dışında bisikletin hiçbir sıkıntısı yok.

Üzerinde görülen arka bagaj ve ön arka fiber çamurluk ile verilecektir, ayrıca bisiklete aliexpress'ten sipariş ettiğim seleyi kullanıyorum, orjinal selesi ev taşıma esnasında kayboldu bulamadım. Bir yerlerden çıkar belki ama ilana belirteyim dedim.

Bisiklet ilan fotoğraflarında görülen, go pro aparatı, aydınlatma tutacakları ve suluk kafesleri ne yazık ki verilmeyecektir (sonuçta sıfır bisiklet alırken de olmuyor)

Ayrıca kadro boyunu hatırlamıyorum, ölçmedim de, ancak boyum 1.80 ve gayet rahat kullanıyorum.

Detaylar için arayabilirsiniz.

Kargo ile gönderimlerde ücret ve diğer tüm sorumluluk alıcıya aittir, kargoda zarar görmesi vs sorumluluğum dahilinde değildir.

İl dışından almak isteyenler için Giresun/Ordu çevresinde tanışları varsa bisikleti onlara baktırıp ona göre karar verebilirler.

1.jpeg2.jpeg3.jpeg4.jpeg5.jpeg6.jpeg7.jpeg8.jpeg9.jpeg10.jpeg11.jpeg12.jpeg
Güncel

Son düzenleme:
Scudo
Geri