Scudo Sports

carraro-sportive-225 vs bianchi-touring-727

Scudo
@DutPekmezi
Bi arkadaş almıştı gayet memnun. giant markasına ait 50TL civarı bi kask fakat vergiden muaf olduğu için biraz daha fiyatı düşüktür :)

@sercansekkin
Hocam ekşi sözlük gibi yerlerde yorumlara baktımda sele ve elciklerden şikayetçiler varmı öyle bi durum :D

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
@acrossfire
Benim CS 323'ün elcigi elimi biraz agritiyordu ama gidonu biraz ayarlayarak sorunu cözdüm. Hatta elcigin yapisi cok hosuma gitti, o kenar kısmındaki yayvan kısma elimi dayayınca müthiş rahatlatıyo elimi, kolumu :)

@sercansekkin
Tamam hocam çok sağol bide son bi sorum olacak 1.78 boyum 75cm bacak boyum var hangi kadroyu önerirsiniz ? 46/49/51/54

49 veya 51 olması lazım. Bunun sitesi bile mevcut. Araştırmaktan çekinmeyin

@DutPekmezi
49 çıkıyor. sizdeki hangi renkti hocam ? matgri-matsiyah/matgri-siyah/matkoyumavi-gri

@sercansekkin
bisikletin tamamı varsa atabilirmisiniz ?

Benim henüz bisikleti alacak durumum olmadı ramazan sonuna inşallah alacağım.
Alırsam siyah-sarı olacak

@DutPekmezi
demin resim atmıştınız onu soruyorum :D . bende ramazanda işe gitmek için + hobi olarak alıyorum

Hadi hayırlı geceler carraro 225 bisikletini almaya karar verdim yardımlarınız için teşekkürler

Konuya müdahale etmek istiyorum da bu iki model hybrid bisiklet mi oluyor ? Ve bunları alırken nelere dikkat etmeliyim ? 177 boy 70 kilo bacak boyum 92 cm çıktı

@egecano Ikisi de Tur\Şehir bisikleti oluyor. 48cm - 52cm kadro rahatlıkla sana uyar.

Bir carraro 225 kullanıcısı olarak kesinlikle doğru bir karar verdiğini söyleyebilirim .. Aynı zamanda Bianchi 727 yi merak etmiyor değilim .. Bugün bayiye gidip deneme fırsatım oldu .. O da klasmanında çok iyi bir bisiklet .. Yeşil ve siyah tonlarında olan rengine bayıldım diyebilirim .. Carraro 225 abimin bisikleti .. Ben de araştırma yapıyorum en kısa sürede bir bisiklet alcam ..

27 vites ve michelin lastik olması 27 vites ve bianchiyi bana tercih etmemi sağlıyor fakat carraro 225 kullanaların da memnun olması da beni cezbediyor kıyaslama.PNG

• Beğen
Tepkiler: gturedi
@egecano Şahsen carraro 225 2014 yılından beri bizde ve aktif kullanıyoruz .. Şimdiye kadar hiç bir sorun yaşatmadı ..Hatta lastiklerin yol tutuşu çok iyi diyebilirim .. Henüz değiştirme gereği duymadık :)

Merhaba arkadaşlar yeni üye olunca konu açamadım. Sizce v fren olan ghost se 1000 x drive ı mı almalıyım; yoksa kron hidrolik fren xc 250 yi mi? fiyat olarak hidrolik fren 1000 tl lik bir öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim. Teşekkürler..

@avicenna_87 Ben olsam v fren ghost alırım. 1000liraya HD bisiklet cok zor (sıfırı bulmak zor yani. ama düşük komponentli 2.el HD bisiklet bulabilirsin)

Geri