Scudo Sports

Carraro sportive 225 mi Bianchi touring 713 man mı ?? hangisini alayım ??

Scudo
Aynı grubun eşdeğer 2 farklı modeli görsel açıdan hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.

birde carraro 224 ve 221 var kafamda 225 ile çok fark eder mi

@Emre Konuk

224 derim ben.

225 : 940 tl hidrolik disk fren shimano altus 24 vites
224 : 780 tl v fren shimano altus 24 vites
221 : 730 tl v fren shimano tourney 21 vites

aralarındaki farklar bu mantıklı seçim hangisi olur

@Emre Konuk

disk freni giriş seviyesinde olduğu için hiç olmasın daha iyi bence orda en iyisi 224

o zaman 221 i kesinlikle eledik 224 olacak gibi ama işin aslı hiç disk fren kullanmadım merak ediyorum nasıl bişey diye

Selam,

Eğer 140 TL seni fazla etkilemeyecekse, sportive 225 al derim, ben 225 modelini rengi için seçtim, ve üzerindeki hidrolik disk fren sistemini beğendim, kısa mesafe duruşları beni tatmin etti, bunun yanı sıra vites kolları ve mat boya süper.
Bence bi gör öyle karar ver.

• Beğen
Tepkiler: Emre Konuk
Selam,

Eğer 140 TL seni fazla etkilemeyecekse, sportive 225 al derim, ben 225 modelini rengi için seçtim, ve üzerindeki hidrolik disk fren sistemini beğendim, kısa mesafe duruşları beni tatmin etti, bunun yanı sıra vites kolları ve mat boya süper.
Bence bi gör öyle karar ver.

Ben 225 modelini yakından gördüm hemen alıp gitmek istedim ama cebimde param yoktu yani o derece albenisi olan bir renge sahip yalnız ağırlığını kontrol etmedim birde üzerine binip büyük gelir mi diye kontrol etmedim çünkü bir sürü bisikletle iç içe duruyordu

Evet kesinlikle katılıyorum renk olayına, aynı renk 224 olsa onu alırdım, dedim ya sırf rengi için aldım, ama hidrolik fren lüx oluyor, yıllarca v fren ile durduk işte, ama dediğim gibi lüx.
Bisiklet tabiri caiz ise ingiliz atı gibi birşey, 28" jant heybetli, büyük ama rahat, emin ol hiç pişman olmayacaksın.
Bu tip bisiklette boşa pedal çevirmek istemiyorsan, 24 ve üzeri vites düşün.
Bisiklet hafif, öle aman aman bir hafifliği yok elbet, ama hafif 12-14 kg arası vardır.
Bence az daha bekle parayı denkle ve git bir 225 al...

Evet kesinlikle katılıyorum renk olayına, aynı renk 224 olsa onu alırdım, dedim ya sırf rengi için aldım, ama hidrolik fren lüx oluyor, yıllarca v fren ile durduk işte, ama dediğim gibi lüx.
Bisiklet tabiri caiz ise ingiliz atı gibi birşey, 28" jant heybetli, büyük ama rahat, emin ol hiç pişman olmayacaksın.
Bu tip bisiklette boşa pedal çevirmek istemiyorsan, 24 ve üzeri vites düşün.
Bisiklet hafif, öle aman aman bir hafifliği yok elbet, ama hafif 12-14 kg arası vardır.
Bence az daha bekle parayı denkle ve git bir 225 al...

Nakite 850 fiyat verdi 800 e verirsen hemen alıp gideyim dedim kabul etmedi ertesi gün kadro boyunu sormak için telefon ettim o modelden yok dedi yanlışınız var ben daha dün gördüm depoda sağdaki 5. bisiklet dedim o satıldı dedi ama fabrikadan getirticez yine dedi :) hiç engebeli bir yerde kullandınız mı mesela bizim orası azda olsa bazı bölümler Arnavut kaldırımı yani taşların biri alçak biri yüksek tırtırlı

Engebe olayını ön maşa absorbe eder, ama uzun yollarda popoya biraz rahatsızlık verecektir :)
940 TL aldım ben, 310 TL de aksesuarlara verdim, ama vadeli.
Cumartesi sabahını bekliyorum, hem bisikletimi süreceğim, hemde balık tutacağım.
İzmir'de olsan yardımcı olurdum.

@Tunç YILMAZ

Sağ olasın onunda arka lastiğin havasını biraz indirerek en aza indirgerim diye düşünüyorum 310 TL aksesuarın içinde neler var birde senin bisikletin kadro boyu kaç benim boya uyacak mı onu hesaplamaya çalışıyorum

Kask
Gözlük
Eldiven
Sele altı çanta
Ön arka aydınlatma
Matara
Pedli tayt
Pompa
Yama
Alyan tornavida tk.
Km sayaç
Çelik tel sargı kilit

Kadro boyu hakkında bilgim yok :
1.83 boyum, ayakta duruş pozisyonunda orta kadro ile apış aranda 2-3 CM olmalı diyorlar.
O aksesuar parası ile çocuk bisikleti alınır. :)

@Tunç YILMAZ

Sadece çocuk bisikleti değil salcano excel 26'' jant bile alınır. kadro boyu pedal göbeği ile sele borusu arasındaki mesafe orayı cetvelle ölçebilirsin. gördüğüm 225 in kadro boyu 51 cm dediler bana

Lütfü Bey'in bisikletine bakın derim, sıfır bisiklet almak çok bir şey kazandırmaz zaten o bisiklet gayet temiz + donanım ;)

Geri