Scudo Sports

carraro sportive 225 hakkında

Tepki
4
Bisiklet
Salcano
forumdada açtığım konu sonucunda bu bisikleti almaya karar verdim internette carraro nun resmi sitesinden daha ucuza satan yerler var bunalrın arasındaki fark cep telefonu olayındaki gibi resmi dist. garantili ve ithalatçı firma garantili gibi birşeymi veya direk konuya girmek gerekirse hangi siteden almamı önerirsiniz veya istanbul içi hangi mağazadan alabilirim alan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Scudo
Carraro bayisidir ya da değildir. Türkiye'de üretildiği için paralel ithalat söz konusu değil. Nereden aldığının bir önemi yok. İnternetten alırsan, 7 gün içinde koşulsuz iade hakkın olur. Tabi şu sıralar ne internette, ne de bayilerde stok bulmak pek mümkün değil. Bulamazsan 224 öneririm, bir şey kaybetmezsin. Gerçi onu da bulmak zor.

Fiyat konusunda şöyle bir mevzu var;
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=119167&p=1507597&viewfull=1#post1507597

Onun haricinde Anadolu yakasında ikamet ediyorsan Suadiye'de ki Star Bisikleti tavsiye edebilirim. Yaklaşık 20 gün önce oradan aldım ve gerek satış sırasındaki gerekse satış sonrasındaki hizmetlerinden memnunum. Peşin aldığım için bana direkt olarak %10 indirim yaptılar ancak pazarlıkla falan yine indirim imkanı sunacaklardır.

Star Bisiklete uğramadan evvel arayıp bilgi al tabi. Stokları tükenmiş olabilir (ben alırken elimizde bir kaç tane kaldı demişlerdi).

Bende Carraro sportive 225 bakıyorum ama bulamadım star bisikletlede görüştüm ellerinde kalmamış. Onun yerine bianchi touring 713 var aynı bisiklet oldugunu söyledi ne dersiniz ?
fiyatı da aynı.

Geri