Scudo Sports

Carraro sportive 225 bisikletim çalındı

kumuşi

Üye
Tepki
59
İsim
SİNAN
Bisiklet
Carraro
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce Ümraniye çarşı dan bisikketim çalındı...gören ya da satış sitelerinde ilanina denk gelen olursa telefon numarasından bilgi vermelerini rica ederim...

Not: resimdeki bisiklet....camurluk takılı değil ve arka jant farkli v fren uyumlu bir jant takılı idi.

0535 600 66 8320170328_160600.jpg

Scudo
Gecmis olsun arkadaslar muhakkak ilgileneceklerdir. Biraz daha dikkatli olmaniz lazim sizinde.

Teşekkür ederim...erketeye yatmış bi anlık durumu degerlendirip götürmüş.. daha fazla dikkat etmek lazım evet.

Teşekkür ederim...erketeye yatmış bi anlık durumu degerlendirip götürmüş.. daha fazla dikkat etmek lazım evet.

Özel mesajlarınıza bakın lütfen, size bir ilan gönderdim.

İlandaki bisikletin sizinki olmaması ihtimaline binaen mağdurluk yaşanmaması adına burada paylaşmıyorum.

Kusura bakmayın internet sıkıntısı yüzünden bakamadım. .ilan suan yayyinda değil galiba ama bisiklet kesinlikle benim sanırım çünkü her şeyi ayni...emin olamiyorum sadece küçük resmini gördüm onun için

Bisiklet geri geldi şükür duyarlı arkadaşlara teşekkür ederim

@kumuşi nasıl geri geldi hocam nasıl buldunuz?

@Themaner
@turac000
Arkadaslar ben güvenlik görevlisiyim şüphelendiğim bir şahıs vardı,olay günü okula bir çocuk bıraktı kamera kayıtlarını incelerken fark ettim,sonra o çocuğun çıkış saatinde okulda beklemeye başladım çocuğu almaya gelen bir kadın çıktı. .
Sonrasında takip ettim apartmanina hatta dairesine kadar..sonraki gün o kadın beni buldu,çocuğun öğretmeni söylemiş durumu ..
Kadına kamera kayıtlarını izlettirdim ve şahsın kızının erkek arkadaşı olduğunu kendisinin birkaç kez gördüğünü söyledi. .
Sonrasinda kadının kızı ile irtibata geçtim erkek arkadaşı olduğunu doğruladı. .
Artık şahıs yanlış birine denk geldiğini anlayınca senin bisikletini ben çalmadim birinden satin aldim ve başka birine sattim diye görüşünü ileri sürdü. .ve tekrar geri alıp size geri iade edeceğim dedi söz verdiği gün satmış olduğu kişinin çalıştığı için bir sonraki güne yani dün gece getirebilecegini söyledi bende sabırla bekledim ve bütün konuşmaları kayıt altina aldım....sonuçta dün gece kız arkadaşı getirip teslim etti bisikleti kedisi artik gelmeye cesaret edemedi diye düşündüm bilmiyorum. ..sonuçta bisiklet geldi. ..ama yine şikayetim işlemde geri cekmeyi de düşünmüyorum. ...biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayin ama olay en kisa hali ile bu şekilde oldu.

@Themaner
@turac000
Arkadaslar ben güvenlik görevlisiyim şüphelendiğim bir şahıs vardı,olay günü okula bir çocuk bıraktı kamera kayıtlarını incelerken fark ettim,sonra o çocuğun çıkış saatinde okulda beklemeye başladım çocuğu almaya gelen bir kadın çıktı. .
Sonrasında takip ettim apartmanina hatta dairesine kadar..sonraki gün o kadın beni buldu,çocuğun öğretmeni söylemiş durumu ..
Kadına kamera kayıtlarını izlettirdim ve şahsın kızının erkek arkadaşı olduğunu kendisinin birkaç kez gördüğünü söyledi. .
Sonrasinda kadının kızı ile irtibata geçtim erkek arkadaşı olduğunu doğruladı. .
Artık şahıs yanlış birine denk geldiğini anlayınca senin bisikletini ben çalmadim birinden satin aldim ve başka birine sattim diye görüşünü ileri sürdü. .ve tekrar geri alıp size geri iade edeceğim dedi söz verdiği gün satmış olduğu kişinin çalıştığı için bir sonraki güne yani dün gece getirebilecegini söyledi bende sabırla bekledim ve bütün konuşmaları kayıt altina aldım....sonuçta dün gece kız arkadaşı getirip teslim etti bisikleti kedisi artik gelmeye cesaret edemedi diye düşündüm bilmiyorum. ..sonuçta bisiklet geldi. ..ama yine şikayetim işlemde geri cekmeyi de düşünmüyorum. ...biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayin ama olay en kisa hali ile bu şekilde oldu.

Hocam kendim bulmuş kadar sevindim ya Gözümüz aydın diyelim.

• Beğen
Tepkiler: kumuşi
@kumuşi hocam helal para böyle bir şey döner dolaşır bulunur bulunmasa da bi yerlerden çıkar zaten. Bencede kesinlikle geri çekmeyin belki kız arkadaş vs arkadaş utanmış sanki ki utanan insan böyle işlere kalkışmaz alışmış demek ki. Başka inaanlara da aynısını yapmasınlar. Bu forumda sizin bisikletiniz bizimki gibi üzüldük kendi adıma konuşayım sitelere bakmaya başladım bu burda bu durumu yaşayan tüm dostlar için de geçerli. Güle güle eski günlerdeki gibi kullanın inşallah.

@Themaner aynen öyle hocam çıkar illaki birşekilde. .geri çekilmeyecem çünkü başka birinin canını yakmasın istiyorum,belki bi ceza alır da aklı başına gelir...utandığını sanmıyorum dayak yerim diye gelmedi bence. .bana da çok dediler iyi bi benzetelim diye arkadaşlar ama haklı iken haksız duruma düşmek istemedim açıkçası ve öyle bi durumda kendimi kaybedebilirdim ondan çekindim..
Üzülür tabi insan bende böyle konular yazılar görünce üzülüyorum...bu forum da biraz da böyle şeyler için var..ve iyiki var da birbirimize yardimci olabiliyoruz...
Ben size tekrardan çok teşekkür ederim allah razı olsun...sagolun.

@kumuşi
Hocam kesinlikle haklısınız zaten çekmeyin kararınız kesinlikle doğru belki geri alındı bisiklet ama ortada bir suç var ve akıl başa gelmediği sürece de işlenecek. Estagfurullah Allah hepimizden razı olsun

• Beğen
Geçmiş olsun, umarim bulursunuz.

• Beğen
Geçmiş olsun sevindim adınıza

Tapatalk ile gönderildi...

• Beğen
Geri