Scudo Sports

Carraro Sportive 224

Scudo
hayırlı olsun kazasız belasız turlar dilerim..

bisikletlerimiz aynı, ben sadece seleden memnun değilim..
bir haftada 150km yol yaptım ve ilk fırsatta o seleyi değiştirmeyi düşünüyorum, başka da bir şikayetim yok :)

Merhaba arkadaşlar,

Ben de en kısa zamanda CARRARO Sportive 224 almayı düşünüyorum. Ankara Sincan'da oturuyorum, okula ODTÜ'ye ( Yaklaşık 25-26 km) bi kaç kez bisikletle gidip gelmeyi düşünüyorum. Bu bisikleti alsam sonbahar ve kış mevsimlerinde sorun yaşar mıyım? Kışın tekerini değiştirmek gerekir mi?

Saygılar, sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Merhaba,

Carraro 224 değilde,Carraro 225 tavsiye ederim,kışın kullanım için idealdir,

Ayrıca vidalı lastiklerden alırsınız,karda kullanım için,

iyi günler..

• Beğen
Tepkiler: enderbediz
@ALTINBAŞAK

Bu kullandığın hangi km saati hocam _ marka model alabilir miyim ? aynı bunu istiyorum toplam yaptığım yolu göstersin ve anlık hızı göstersin fazlasına ihtiyaç yok

@türkay yılmaz

Hocam seleyi değiştirdin mi değiştirdiysen hangisini aldın ? brooks b17 ler çok pahalı onlara yanaşmadım.Bisikleti ilk aldığım zamanda jelli sele kılıfı almıştım oda bine bine haşat oldu.iğrenç bir görüntüsü oluştu o yan yana iki ped mi o duran şeyler kaydı falan hep kötü şey oldu.

o km saati sigma sts 1009 olması lazım

@enderbediz
Ben de sincandan THK ünv ne gidiş amaçli yol bisikleti bakiniyorum hocam tanisalim :)

• Beğen
Tepkiler: enderbediz
hayırlı olsun. carraro sportıve serısı fanları artmaya basladı maaşallah :D

@MuhammetÖzdemir

sadece top km,saat,sürdüğün süre,günlük km göstersin istiyorsan
sigma bc509
sigma 5,12 modelleri uygundur.kalitelidir ucuzdur basittir

xc 250yi satıp 224 almayı düşünüyorum. arasında ne gibi farklılıklar var önemli? 300-400 tl kronun üzerine para verip 224 almak mantıklı mı?

ne kadara aldığını ve sorun çıkaran bir eksi yönü varmı

Hocam mesajı beğendin ulaşmadın aldın mı bisiklet naptın ?

carraro sportive 224 almayı düşünüyorum. başlangıçta kısa mesafeli turlarda sonrasında biraz daha uzun mesafeli turlarda kullanmayı düşünüyorum.
ön maşada bagaj için delikler mevcut mu ? bu bisiklet ile bir haftalık 10 günlük tura çıkan var mı ? performansı nasıl ?

Ben de şu an iki bisiklet arasında kararsızım ve birisi Carraro 224. Forumda hakkında epey iyi şeyler okudum ama mesaj tarihleri 2 3 yıllık.Kron TX 300 diğer düşündüğüm model. Kullanma amacım aşağıdaki arkadaş ile birebir aynı :)

@gungor

Bisikleti aldınız mı? Turlarda kullanabildiniz mi, memnun musunuz ?

Geri