Scudo Sports

Carraro Sportive 224 hangi kadro boyunu satın almalıyım ?

ali şirin

Üye
Tepki
2
Bisiklet
Ümit
Merhaba , boyum 183 , bacak boyum 80.5 cm. 51 kadro boyu bana uygun olur diye düşünüyordum ancak bugün denediğimde 46 cm lik kadro boyu olan bisikletin üzerinde ayakta durunca kadro ile aramda 1 parmak ya kalıyor ya kalmıyor 46 bile böyleyse 51 nasıl olacak dedim.ne yapmalıyım?

Scudo
merhaba. bana kalırsa olmaz çünkü 78 bacak boyuna 52 santim dediler bana.kudret bey size de yardımcı olacaktır:)

şurda hesaplanıyor (link)

@derya çetin

Tam da bunu arıyordum, çıldıracaktım yoksa. Sitelerde verilen kadro boylarıyla pratikteki uymuyor bugün Scott Sub 40 ve Giant Escape 1 bakmaya gittim. Scott Sub 40 a bindim, hiç boşluk kalmadı ama kadro rahatsız da etmiyordu ve 48 di, adam tam oldu dedi, oysaki 2-3 cm boşluktan bahsediliyor, konuyu açan arkadaş bence 2-3 cm konusuna takılma, çünkü 0.67 ile çarpınca kadro boyum 48 çıkıyor ve 2-3 cm boşluk kalmadı tam geldi...

İnternnetteki linklerde bacak boyuna ve boyuma göre kadro boyu 53-55 arası çıkıyor. Ancak gittiğim bisikletçide 46 kadro boylu bisiklette bile bi parmak boşluk kalmadı. Bu nasıl iştir arkadaşlar . Lütfen yardımcı olun arkadaşlar da Şu bisikleti tükenmeden alayım :)

Geri