Scudo Sports

Carraro Sportive 224 800 TL mi?

Tepki
3
Bisiklet
Carraro
selamlar arkadaşlar bisikletciye girip 900 tl civarı şehirler arası için bisiklet modeli sordum "Carraro Sportive 224 " ü gösterdi 800 tl ye 1 yıllık ücretsiz bakım ve güzel bir kilit veririm dedi.şuanda kullandığım bisilet kipadan aldınan 200 tl lik tank :) hurdacıya vericem :) Carraro Sportive 224 hakkında ne düşünüyorsunuz ?
(link)

Scudo
Ben dağ bisikleti alacağım. Ama şehir bisikletlerinin de çoğunu inceledim. Bu bütçeye göre bence güzel bir bisiklet. İnceleme şansım da oldu; internetteki resmi gibi durmuyordu, biraz daha kabaydı sanki. Ama yine de iyi bir bisiklet bence :)

• Beğen
Tepkiler: ahmet faruk
bence bulabiliyorsan gidip almak daha mantıklı gibi. Çünkü pazarlık yapma şansın var; tabi satıcı yamyam birisi değilse. Sezon bittiği halde benim gittiğim bayide 1100 liralık bisikleti 1050 liraya zor indirdiler. :)

• Beğen
Fiyat size az geldi de arkasında bi iş falan mı arıyorsunuz yoksa çok mu geldi? Carraro'nun internet sitesinden ekran görüntüsü aldım, 855 TL yazıyor.

http://i.imgur.com/gw1eMik.png

• Beğen
@U BoRa

azgeldi hocam teşekkürler muhtemelen alıcam

Merhaba, şehir bisikleti olarak oldukça güzel ve tutulan bir modeldir. 800 tl ortalama bir fiyat, hatta tümünü veya bir kısmını peşin ödeyerek biraz daha indirim sağlayabilirsiniz.

Fiyat değişmezse de yanında hediye isteyin. Yalnız vereceği kilit muhtemelen çok basit kalacaktır, kilide güvenmeyin. Onun yerine arka aydınlatma, pompa, yedek iç lastik veya yama setinden birini hediye etmesini isteyin :)

• Beğen
Arkadaşa sahibinden.com'dan ramazan bayramindan önce salcano city sport 30 aldık faturada 3 ay önce 930 a alındığı yazıyordu baya düşeșe'e geldi ramazan bayramına çok az kala aldık çok vakti olmadığından bir de bayramda nakit olsun elimde diye sattı tertemiz aksesuarları da vardı suluk kilit vs tavsiye ederim kullandım alacağın 224'ten çok daha iyi bu dediğim.. ikinci elini temiz bulursan 600-650 alınır.

LG/G3 TapataLk'nan yazdım oni

• Beğen
@ahmet faruk
Dostum daha ucuza gelir 900 lira fiyat gösteriyor internetten bulabileceğin fiyatlar 800-850 arası Türkiyede ki bisikletçilerin çoğu bisikletten anlamayan sadece satıcılığını yapan kişiler olduğu için seni gidip mağazadan alacaksın adamla muhabbet edemeyeceksin bisiklet hakkında ve fiyat konusunda da bir yardım da bulunmayacak olay bu kardeşim benim

• Beğen
Selamlar
Artık bisiklet sürmek benim için hayal oldu. Car sportive 220 modeli var 3 yaşında ama boyası falan her şeyi ter temiz. Arka jantta 3-4 tel kırık onları komple yenileyeceğim başka sorunu yok. V fren shimano falan işte. Bunu satsam ne kadar eder?

Geri