Scudo Sports

Carraro Sportive 224, 225 ve 227 hakkında

Scudo
183 cm boy için 51cm kadronun uygun olduğunu düşünüyorum. Benim boy 185cm kadro 51cm - Sportive 227. Kesinlikle yeterli ve daha uzun boyları da kapsar kanaatindeyim.

Carraro Sportive 227 ile ilgili bir soru!

Ön dişliler/aynakol: Shimano FC-M371 Crank Set 3x9-speed 48-36-26 - black olduğunu web sitesi de yazıyor.
Arkadaki 9 'lu kasetin (Deore) minimum ve maksimum dişli sayısını bilen var mı?

Oturup saymaya üşeniyorum :D

Carraro Sportive 227 'in Ayna ve Ruble dişlilerini inceledim :)

Ön dişliler/aynakol: SHIMANO FC-M371 Crank Set 3x9-speed 48-36-26T
Arka dişliler/ruble : Cassette Sprocket (9-Speed) / SHIMANO CS-HG20-9, bn-group sprocket teeth combination: 11-13-15-17-20-23-26-30-34T

Oranlarını da aşağıdaki tabloda bilginize sunuyorum;

Carraro_Sportive_227 Vites _Oranlari.JPG

Selamlar...

Dosyalar

• Carraro_Sportive_227 Vites _Oranlari.JPG
    Carraro_Sportive_227 Vites _Oranlari.JPG
    115,4 KB · Okunma: 28
  • Beğen
Tepkiler: erciye
Su var mtb alırız slick lastik takariz , şehir bisikleti alırız ,mtb lastiği takmaya çalışıriz anlamadım gitti.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Bianchi tdl 1300 arkadaş gayet iyi açıklamış gibi, yazlık için filan diye yazmış..

Merhaba. Boyum 176cm-76 cm. 225 almak istiyorum kadro boyu 46 mı 51 mi alayım?

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@semihus merhaba,aynı boydayız ben 46 aldım memnunum herhangi bir sıkıntım olmadı şükür..sanırım size de uygun olacaktır,fakat yerinde deneme şansınız varsa deneyerek alın.

arkadaşlar boyum 1.83 bacak boyum 88 , 51 kadro 224 bulamıyorum . 46 da sorun yaşar mıyım sizce ?

@the_dr yaşarsın kardeşim senin boyun benimle aynı ve 51 kullanıyordum. Sakın boyun olmayan bir bisiklete binme sıkıntı yaşarsın.

• Beğen
Tepkiler: the_dr
@Sarper Tuncer

ya işte şu an bulundugum ilde tek bayi var sadece 46 var elinde , internetten alınan ürünleri de kurmuyor sözde yetkili servis. ben de internetten almak da istemiyorum bisikleti arada kaldım öyle.

gidip konuşacağım getirtebilir mi diye , 2016 model bile getirmemiş 2015 224 e 1050 tl istiyor. saçma sapan bir yer.

@the_dr insan müsfetteleri.. Alış veriş etmeyin bence o esnaftan. Hatta şikayet edebilirseniz edinde. İnternetten veya ikinci el olarakta bakabilirsiniz ama 51 boy almanızı tavsiye ederim.

Geri