Bende Carraro Sportive 225 almayı düşünüyorum kısmetse. Şuanda teknik bilgi ve diğer ekipmanları öğreniyor, okuyorum. Boyum 176 boyundayım acaba kaç cm almam gerekir
Bugün Sirkeci İleri Bisiklet'e gittim ve inanılmaz bir saygısızlıkla karşılaştım. Kızıltoprak İleri yine fena değildi. Umarım daha fazla indirim yaparlar.
Daha ucuza alan arkadaşlar nereden aldıklarını söyleyebilirler mi? İstanbul'da herhangi bir yere gidebilirim.
arkadaşlar 2.eli ne kadar eder acaba sportive 225in? ilerde yol bisiklete geçeceğimden satmayı düşünüyorum. bisiklet sıfır ayarda 3-4 aydır evde yatıyor :rolleyes:
Bende sirkeciden aldım.Erdal bey den.Evet baya esnaf ağızları falan ben 950 almıştım demekki bizi öpmüş biraz ilk başlangıç için iyi sorun çıkarmadı bana fazla ama aldıktan sonra Sedona 350 ye hasta oldum.Tabiki fiyatı en az 2 katı ama çok güzel..
Dün saat 5 civarı aldıysanız bisikletinizi görmüş olabilirim, "bir tanesi daha yollara çıkıyor" demiştim içten içe Tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
Bugün Saraçhane'ye gidip fiyat alacağım. Eğer fiyat olarak memnun kalmazsam Kızıltoprak İleri Bisiklet'e gidebilirim, 930 lira demişlerdi orada.
@Onur Gözütok
Tam o saatlerde aldim hatta 18.20 vapuru ile cengelkoye goturdum Ama bisikleti kendime degil kardesime aldim ben sedona 920 kullaniyorum ama cyclocross pesinde kosuyorum
Bisiklet Seçimi konusunun altına başlığı açmıştım. Geçen Cumartesi bu iş daha fazla uzamasın dedik, İleri Bisiklet Kızıltoprak'ta son kalan Sportive 225 51 cm kadroyu aldık. Şimdilik hayli iyi geçiniyoruz Çoğunlukla Acıbadem-Kadıköy-Caddebostan rotasındayım. Şöyle Caddebostan'dan bir kare:
Frenleri hayli iyi. Vites ayarları da kullanımımı iyice netleştirdikten sonra tekrar yapılacak herhalde.
Dün sabah 5 civarı Caddebostan'dan dönerken bisiklet için bir tam bilet karşılığı Metrobüs'e bindik. Çevredeki insanlar da sabah 5'teki Metrobüs için neden bilet istendiğini anlayamadı, yol üzerinde bisiklet sempatizanları görmek hoş oldu.
Bugün niyetimiz Kadıköy-Beşiktaş, ardından Eminönü-Ataköy. Akşam dönüş için yine Metrobüs'e muhtacız. Rota konusunda bilgisi olan arkadaşlar ulaşırlarsa ayrıca sevinirim.
Hayırlı olsun kazasız belasız bol pedallı günler dilerim. Metrobüs' ü kullanmak için eminim mantıklı bir sebebiniz vardır. Bir Ankaralı ve Zonguldak' ta yaşayan birisi olarak fazla bilgim yok ama gideceğiniz yer İstanbul' un öteki tarafı değilse bisiklet ile gitmeniz daha eğlenceli olacaktır. Şahsi hayalim ve fikrim. Teşekkür ederim..
Teşekkürler Evimin olduğu yer biraz yüksekte sayılır, Metrobüs'le iniş yapmak daha kolay.
Dün de Bakırköy tarafından Anadolu Yakası'na geçebilmek için Metrobüs kullanmak durumundaydım, ama çoğunlukla bisiklet üstünde seyahat ediyorum bu sıra
Arkadaşlar merhaba.bisikletim 2 aylık.1 aydır arka taraftan tıkır tıkır ses geliyor.servis nerden geldiğini bulamadı aldıgım yer bulamadı. Durum sundan ibaret:
1. Ses pedal cevirmeden de geliyor.
2. Yol aldıkça gelen ses artıyor.
3. Ters cevirip pedala bastıgımda göbekten janttan gelen ses yok.yag gibi akıyor(ki göbek acıp baktım sapa saglam,rulman gibi donuyor)
4. Üzerine bındıgımde,bisiklet akmaya başladıgında ses başlıyor
5. En ilginci de ses her zaman gelmiyor.bazen artarak insanı delirtiyo,bazen de kesiliyo bir süreliğine..
Yorumlarınıza muhtacım.cunku manisada servis cort çıktı