Nurullaah18
Daimi Üye
- Tepki
- 226
- İsim
- Nurullah
- Bisiklet
- Carraro
Bisiklet 13.04.2019 Tarihinde Ankara Sincan Emre Bisikletten alınmış. İlk sahibi 2.bisiklet olarak kulandığı için çok az kullanılmış, sıfır ayarındaydı. Nisan 2020 gibi arkadaşıma aldık. Aldığımız gün Emre Bisiklette ilk bakımını yaptırdık, garanti belgesine işlendi. Arkadaşımda 3-4 ay kullandı sonra kullanmadı. Ekim 2021’de arkadaşımdan satın aldık. Abim 5-6 ay kullandı Peugeot T11’e geçiş yaptı. 2-3 aydır kullanılmıyor. Üstündeki herşeyi orjinal, pabuçları eskidiği için sıfır Baradine 3 renk pabuçları takıp, Zincirini XCP Zincir yağı ile yağlayıp, vites ayarlarını yapıp teslim edeceğim. Faturasının fotoğrafı var, kendisi elimde değil şu an. Bulabilirsem faturasını da vereceğim. Otobüste taşıma sırasında yanlış yerleştirme sonucu kadroda çizikler var. Ankara içi elden teslim edebilirim ya da otobüs bagajında gönderebilirim. Kargoya vermeyi düşünmüyorum.
Telefon numarası üzerinden iletişim kurarsanız daha hızlı dönüş yaparım, foruma her zaman giremiyorum.
* Fotoğraflar güncellendi
Telefon numarası üzerinden iletişim kurarsanız daha hızlı dönüş yaparım, foruma her zaman giremiyorum.
* Fotoğraflar güncellendi