Scudo Sports

Carraro sportive 221 öne bagaj yapmak istiyorum

Tepki
33
İsim
Ömer Faruk ŞAHAN
Bisiklet
Carraro
Başlıkta da belirttigim gibi bagaj yapmak istiyorum gecen sene bulancak samsun turu yapıp paylasmistim. Bu sene de batuma kadar düşünüyorum bu yüzden de ihtiyacım olan şey öne de bir bagaj. Para verip almak yerine kendim yapıp hem gözüm arkada kalmaz hem de az maaliyet yaparım diyorum. Yapan var mı ? Yoksa da ben yapıcam zaten sadece yapan varsa fikir için soracaktım

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@ÖmerFarukŞ öne bagaj benim aklımda buluna bir şey arka bagaj demiri aparatlar ile öne uygulanbilir ama biraz kaynak vs. işi oluyor çalıştığım yerde denedim mantıklı duruyor fakat kaynak yüke dayanırmı önden gelen titreşim ile açılma vs olur mu bilemediğim için hazır ön bagajlara bakayım dedim onlarda 70liradan başlıyor benim derdim sağa veya sola çanta koyma değilde tekerin üzerinde bir bagaj olsundan yanaydı. Aynı specialized pizza rack modelindeki gibi fakat bu ürün fiyat olarak beni aştığı gibi ön tarafta süspansiyon olduğunda dolayı her hangi bir bağlantı deliği mevcut değil. Öte yandan normal ön bagaj alıp Gürkan Genç'in yaptığı gibi alüminyum ile üzerine doğru ilave çıkılabilir. Birde bu link var burada yaptığı U tipi bağlantı parçasının arkasına geçen kısmı biraz daha uzatarak arka bagajın alt tarafında kadroya bağlana yer için giriş yapılabilir fikri oluşmuştu aklımda, ayrıca bir sitede gördüm ön yada göbeğe mile takılan bir parça ile montaj mümkün. Bu seferde lastik patlarsa çıkar tak çok uğraştıracak. Sırası ile konular
(link)
(link)
Ön bagaj hem alınabilecek yük miktarının artması açısından hemde eşit ağırlık için bence şart geçen sefer her şey arkada olunca yokuşların çıkışıda inişide bir değişik oldu ön çok savrulur oldu boş olunca.
191575_00_d.jpg CL-890F.jpg ön maşa.JPG

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@MakRo ya benim amacım da tekerin üzerinde bir canta taşımak arkaya cok yük gidecek

Geri