Scudo Sports

Carraro Sportive 221 almayı düşünüyorum bakar mısınız?

Tolga33asd

Üye
Tepki
6
İsim
Tolgahan
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar öncelikle siteye yeni geldim bisiklet almayı düşünüyorum yazın başından beri Carraro Sportive 221 aklıma yatıyor ama yardıma ve görüşlerinize ihtiyacım var yardımcı olup görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :) Bu arada boyum 1.78 Kilom 60

Scudo
Bütçenizi ve kullanım amacınızı belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz :)

Kullanım amacım daha çok cadde sokak ve yollarda yani dağa araziye cıkma durumum olmayacak bütçem de 1000-1200 tl civarı :)

@Tolga33asd O zaman bence hiç amartisöre gerek yok :) (link) Linkteki bisiklet tam sizin için bence :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Yani ben bisiklet için 1000 tl araç gereç ve ihtiyaç malzemeleri için de 200 lira düşünerek öyle dedim sadece 1200 lira bisiklete veremem sanırım yani söyledigim carraro sportive 221 uygun olmaz mı 200 tl de kaskdır pompadır vs için? @ahmetkya

@Tolga33asd 321 de uygun olur. bisikleti bir de amortisörle ağırlaştırmaya ve pahalılaştırmaya gerek yok ayrıca amortisör, pedala basınca oluşan gücün de bir kısmını emerek sizi yavaşlatacaktır. bu seviye dişli grupları arasında çok da fark olmadığını söyleyebilirim. doğru vites kullanımı ve bakımları da aksatmazsanız oldukça da keyif alırsınız. hem de daha ucuz

@mustafa ç haklısınız fazla bilgim yok olan bilgilerin hepsini forumlardan okudum veya önerilerden felan vs doğru vites kullanımı derken onu Biraz açabilir misiniz size zahmet :) ilginiz için teşekkür ederim

@Tolga33asd genel kanının aksine 3x7 vites bir bisiklet 21 vitesli bir bisiklet değildir. kısaca kullanacağınız 7 vitese göre aynakolu paralelindeki dişli grubuna getirirsiniz. buna da paralel vites kullanımı denir.sonuç olarak rublede 7 dişli var ise kullanabileceğiniz 8 veya 9 vites vardır diyebiliriz
aynakol_2D00_ruble_2D00_pozisyonu.jpg

Anladım çok sağolun :)

Geri