Scudo Sports

Carraro Race 052 (Yeni yeni aletler, giysiler...)

Mert Ahmet

Daimi Üye
Tepki
224
Merhabalar ! :)
Geçtiğimiz 1 sene içerisinde motosiklet almış olmamdan ötürü bisiklete binemiyordum, binmek istemiyordum, birkaç hafta oldu motosikleti sattım tekrardan bisiklete binmek istiyorum. :)

Şimdi gelelim bisiklete şu halde evde duruyor:
http://i.imgur.com/pcBlmXA.jpg
Son çektiğim fotoğrafı buymuş.

Ben ne istiyorum ? Yeni gidon bandı, yeni ön ışık, belki arka ışık, jant stickerları, yeni bir kask, eldiven, yeni spd ayakakbılar...
Fikirlerinize açığımi gelin birlikte şekillendirelim :)

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler ve bua
Scudo
Eldiven, jant stickerları, gidon bandı ve ışıklandırmalar aliexpressten kask merlinden, ayakkabı da decathlonda shimanonun ayakkabıları bazen indirime giriyor ordan. :D Bitti gitti işte. :D

• Beğen
Tepkiler: Mert Ahmet
selam,benimde cr race 012 bisikletim var bende jant stickeri arıyorum eğer bulursan bana da yardımcı olur musun çünkü ben bulamadım

• Beğen
Önceden fren pabuçlarını ve fren tellerini değiştirmiştim, çok farketti.
Şöyle yeni birşey var şundan yapabilirsin dediğiniz birşey var mı ? :)

Beyaz veya mavi kablolar :) kırmızı da olabilir, mavinin yanına kırmızıyı yakıştırıyorum ben :)
kırmızı kablo olursa üstüne (link) :)

• Beğen
Bütçenizi bilmiyorum lakin bir yol bisikletinde yapılabilecek tüm geliştirmeler arasında en büyük etkiye sahip olan jant setinin yükseltilmesini öneririm.

İyi bir jant setini ilerde alabileceğiniz daha üst bir bisiklete de aktarıp kullanmaya devam edebilirsiniz.

Fulcrum LG Quattro, Campagnolo Scirocco gibi orta düzey bir jant önerilir.

• Beğen
Tepkiler: Mert Ahmet ve bua
@Sadettin Z.
öyle çok çok paralar harcayamam sanırm ufak değişiklikler yapmak istiyorum sadece :)
fiyatını bilmiyorum ama onun yerine kendime yeni kask ve yeni spd ayakkabı alsam daha iyi bir yatırım olur şuan için :)

Merhaba;
Carraro 052-2015 model için hangi renk Gidon bandı önerirsiniz. Mevcut rengi siyah ben bu sezon değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiyeniz hangi renklerdir.

@Mrhalit
Hocam mavi yapmayin bayici olur, beyaz-sari gibi renkler cok sırıtır. Koyu bir renk lazim. Bence siyah en iyisi :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN evet teşekkürler bende biraz netten araştırmaları yaptım, bence de siyah veya VELO mavi/siyah olandan almayı düşünüyorum. Yalnız VELO bant kalitelimidir, Onu bilmiyorum. Aslında fiyatı da uygun.

Dosyalar

• Untitled.png
    Untitled.png
    19,9 KB · Okunma: 21
@Mrhalit
Hangisi ucuzsa onu alin bence. Hatta vaktiniz varsa aliexpressten siparis gecin, 10 liraya renk renk sargilar mevcut :)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Ahmet bey sargı konusu bence çok önemli. Bisikletimde orijinal kadifemsi bir gidon sargısı var. Aliexpress ten gidon sargısı aldım. İkisini Yanyana getirdiğimde hiç değiştiresim gelmiyor. Leş gibi gidon sargısıyla kullanıyorum mecburen. Fizik sargı alacağım bu gidişle.

@trainspotting35 Fizik bandı sarmak çok zor geldi bana. Daha önce lapierrein orjinalini ve deda sardım çok basit bir şekilde sardım çokta güzel olmuşlardı ama fizik ömrümdrn ömür aldı ve beceremedimde. Kısa sürede sökülür kendiliğinden diye düşünüyorum. Bu yüzden lizard skins aldım bakalım ne zaman saracağım :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@mehmet.ali Gidon sarma isini iki kişi yapmak lazım aslında. Gerdire gerdire yapılınca güzel oluyor.

@trainspotting35 Tek başımada gerdire gerdire yapıyorum aslında ama fizikte ortada dikiş var ve dikişin sağı ve solu ayrı. Yani bir tarafında fizik yazıyor diğer tarafı delikli. Değişik farklı bişeyler çıkabiliyor ortaya.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Aliexpress için teşekkürler, hic düşünmemiştim tabi kargo ve gümrük ücreti olacağından daha pahalıya gelir diye düşünmüştüm. :harika::harika:

@trainspotting35 O kadar zor mu, ben Youtube'tan seyrettim çok basit görünüyordu :):) Anlaşılan ilk sarım çabuk çözülecek ve zor olacak.

@Mrhalit Sarım yönüne dikkat edin. İlk sarımı ucuz bir gidon bandı ile yapın. Sonra arzu ettiğiniz bantla sarın. El alışkanlığı önemli.

• Beğen
Tepkiler: Mrhalit
@trainspotting35 hocam eldiven korur diye dusunmustum, aliexpressteki kalitesiz kalabilir, haklisiniz :)

@Mrhalit
Bir de eger kaliteli bi sey alayim derseniz merlin, wiggle gibi sitelere bakin hocam. 15 20 gunde geliyor, 20 lira kargo ucreti var. Ucuza gelme olasiligi olabilir bazi urunlerin :)

Ya da baktim simdi de vazgectim. Farketmiyor hatta daha pahaliya geliyor suanki kur dolayisiyla :D

Geri